Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakazertmertcsak

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
390 perc alatt nyertünk egy kupát, és négyből csak egyszer kaptunk ki a Barcelonától. Legek. A legjobb játékos: Iker Casillas Mégcsak apróbb hibájára sem emlékszünk, nagy bravúrjai viszont igen. A legnagyobb csalódás: Kaká Három meccsig jegelte őt Mourinho,…..
csakazertmertcsak 2011.05.04 16:11:13
@belga6: Persze, és még versenybe száll, a szép mosolyú Javier Mascherano, a romafejü Daniel Alves illetve a Mr. a közönségkbebombázok lionel messi.
Tartalékos a fogyatékos Pique.
csakazertmertcsak 2011.05.06 14:54:15
Ahogy kezdtünk, abból akár izgalmas meccs is kijöhetett volna, pontozással nyertük az első negyedórát, a 20. percben pedig Valdeznek egy béna kirúgása utána úgy járattuk a labdát hosszú ideig, ahogy a brazilok a legszebb időszakukban - mégsem írhatunk Barcelonát -, és a végén…..
csakazertmertcsak 2011.05.04 12:29:54
@Girardelli: "Ebből is az következik, hogy a portugál tahóparaszt csak árt és nem használ ennek a csapatnak"
Miért, most más volt az edző?
Az itt lévő sok barka drukker, annyira kibaszottul szakértő módon tud nyilatkozni a Real játékáról, úgy hogy max 4 meccsen látták őket játszani.
csakazertmertcsak 2011.05.04 12:42:39
@Girardelli: Nyilván anyád, nem az eszedért szeret, mert akkor nem beszélnél ilyen sületlenségeket.
El volt tiltva, nem tudom ez neked mennyire jutott el a 2 bites agyadig, sok választása nem volt, honnan nézi a meccset. Tán a Barcelona vip páholyából kellett volna?
Elképzelem, ahogy nézted otthon a 4 meccset ( hiszen nyilván a Madrid többi meccsét nem láttad, mert akkor nem beszélnél ilyen ordas baromságokat ), és közben mondod anyádnak, hogy " Nézd mama, murinnyó azt üvölti, rúgjátok le Messi-t".
De te biztos valami bennfentes vagy és tudod Mou mikor mit mond, meg kit hogy uszít.
Egyszerű vagy mint egy faék, de ilyen embereknek is kell lenniük, szóval no para, fogadd el így magad.
csakazertmertcsak 2011.05.04 12:46:24
@Girardelli: Na, látom tudok hatni rád, és végre elfogadtad az egyszerűséged.
Gratula =D
Mit tegyél, ha gúnyosan néznek az arcodba a kollégáid az első elődöntő után, mert az első két Real-Barcelona után, megnövekedett önbizalommal nem győzted hangoztatni, hogy meglesz az a BL-döntő? Négyféle verzió, válassz.  1. Megint fantasztikusan működött minden idők…..
csakazertmertcsak 2011.04.28 16:35:54
@4trASS: Én azt várom a Realtól, hogy megfogja a Barcat. Úgy gondolom, egy kinyílt támadófoci egyelőre még nagyon veszélyes lehet egy Barca ellen. Később ha már összeszokottabbak lesznek persze bármi lehet. Sokan elfelejtik, hogy ez még egy friss összeállítás.
csakazertmertcsak 2011.04.28 18:12:31
@Senkifia: Mivel úgyis jó vagy copy+paste -ben, ollózd már vissza mikor írtam, hogy "jobb a Real focija".
De látom azt még mindig nem sikerült levenned, hogy Pepe-t kiállították, vagy csak tényleg olyan buta vagy, mint ahogy mutatod.

Na, szólja a haverodnak diktálja le, mit írjál.
csakazertmertcsak 2011.04.28 18:16:17
@Senkifia: Felhívnám figyelmedet, hogy az utolsó kommentem-ben kétszer szerepel az "a" betű egy helyen, tévesen.
Ha megtalálod, kapsz egy banánt a gondozódtól!
Azt még a legvérmesebb Barcelona-drukker sem gondolta, hogy ez a négy meccs a királyságunk bizonyítása mellett arra is jó lesz, hogy éket verjen lúzer Mourinho és legkedvesebb pincsikutyája közé. Márpedig úgy tűnik, hogy hiába ugyanaz még az ügynöke is a két portugálnak, még…..
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
csakazertmertcsak 2011.04.28 15:43:58
@Senkifia: Ahhoz képest, hogy szerinted nem tudok "összetett mondatban érvelni", úgy látom, mégis neked kell rögtön két kommentet írni, mert egybe, nem sikerül megfogalmaznod amit akarsz. Self ownage?
Bár az is lehet hogy ollózgatod a többi fórumtárs hozzászólásait, hogy próbálj valami értelmeset is írna, csak ez nem nagyon megy. Ha az érvelésemre vagy kíváncsi, olvass utána, nálad értelmesebb embereknek már kifejtettem És igen, úgy érzem, te nem vagy azon a szinted, hogy ezt megértsd.

sic!
csakazertmertcsak 2011.04.28 15:54:24
@tom55: telesport.hu ? Van még kérdés?
Kedd délutáni sajtótájkoztatója alapján nagyon úgy tűnik, hogy Pep Guardiolát már nemcsak fárasztja José Mourinho folyamatos hisztije, hanem most már nem is hajlandó azt tovább szótlanul tűrni. A Madridban tartott sajtótájékoztatón Pep olyan szépen tette helyre sipítozó…..
Barca-Madrid Ők utaznak Madridba 2011.04.25 22:07:00
Valdes, Pinto, Puyol, Piqué, Fontás, Milito, Montoya, Sergi Roberto, Dani Alves, Mascherano, Busquets, Xavi, Iniesta, Keita, Thiago, Messi, Pedro, Villa, Afellay, Jeffren. Na, ki hiányzik a listáról? Igen, Maxwell, aki nem épült fel a szombaton összeszedett sérüléséből, úgyhogy…..
Sajnos nem nekünk jutott eszünkbe, hanem az interneten találtuk, de egyszerűen tökéletes. Évek után végre nyernek valamit, 18 éve nem volt kezükben a Copa del Rey, erre a keretük lebgbutább játékosa beejti a busz alá. Mourinho pedig oxigénsátorban alszik minden este egy beszélő…..
Bárcsak mindig, mindent meg lehetne nyerni. Sajnos a világ nem ilyen, a foci meg pláne nem, ahogy az szerda este is kiderült. Nüansznyi különbségek döntöttek, és végül a szerencse a Madrid mellé állt. Így már biztos, hogy még ha csak egy kis Copa del Reyt is, de valamit azért…..
Ha már simán megszereztük a kupát a verhetetlennek hitt Barcelona elől, kipróbáltuk, hogy mit is bír. Negyed ötkor a Cibeles felé menet Sergio Ramos tesztelte le, hogy egy busz kárt tud-e tenni benne.        Itt még egészben a kupa, Ramos kezében. Inkább…..
csakazertmertcsak 2011.04.21 10:41:25
@blah: Lehet itt ezzel jönni, csek azt elfelejtitek, hogy a Madrid idáig nem ezzel a játékkal jutott el, míg a barca végigmalmozta a szezont. A Madrid képes volt változtatni a játékán a siker érdekébe, a barcának viszont ez nem annyira sikerült.
csakazertmertcsak 2011.04.21 11:11:45
@blah: Vegyünk egy példát:
Meleg vagy, járkálhatsz a világ összes országába azt fütyörészve, hogy buzivagyok salalala, nem történik semmi.
Viszont elmész mondjuk Olaszországba, és az első buzivagyok salalala után úgy hátsón raknak mint soha, akkor legközelebb ha egy csöppnyi eszed van, ott már nem adod ezt elő.

@zero: Savanyú a szőlő?
Minél kisebb a szerepe a véletlennek, annál jobb a Barcelona a Madridnál. Nem véletlen a fölényes előny a bajnokságban, ahol a legkevesebbet számít egy rosszkor bekapott gól vagy döcögős meccs. Oda-visszavágón sincs gond, 180 perc túl sok ahhoz, hogy mázlival hozni lehessen.…..
Barca-Madrid Győzött az igazság 2011.04.20 15:14:44
Különös nap ez a szerdai: az UEFA-nal a józan ész és az igazságérzet kerekedett felül. Nem engedtek a hatalmas madridi nyomásnak, és nem büntették meg Iniestát. Állítólag ugye azért kellett volna, mert a Sakhtar elleni BL-odavágón összeszedett egy sárgát, és így ki…..
Könnyen elképzelhető, hogy nem játszhat a Iniesta a BL-elődöntő első meccsén Madridban. A Barcelona-Sahtar Donyeck meccs UEFA-ellenőre ugyanis azt javasolta a fegyelmi bizottságnak, hogy tiltsák el a jó Andrést. Mégpedig azért, mert a katalánok 3-0-s vezetésénél kiprovokált…..
csakazertmertcsak 2011.04.20 00:24:32
@karikaV43: Jól van, nyomjál még egy kis chipset, aztán fejleszd a szakértelmed tovább a Fifia 99-el...
csakazertmertcsak 2011.04.20 09:33:29
@karikaV43: A kommentjeid alapján, pont ilyennek tűnsz. Mr. Ismertem Czibor Zoltánt =D
Volt Messinek az a taplósága az első meccsen, amikor a hosszabbításban az oldalvonal mellett izomból meglőtt egy labdát a nézők felé. A közvetítésben nem látszott jól, hogy mit talált el, reklámtáblát talán, aztán jött egy szurkolói videó is, de ott sem látszott, hogy hova…..
csakazertmertcsak 2011.04.20 12:22:23
@robot_: És ehhez még fűzzük hozzá, hogy a nagy Pep, a sportszerűség mintaképe, az orra elől dobta el a labdát, ezért lökte meg CR. Azért a mozzanatért én biztos kitapostam volna a beleit is.
Rendes hétfői véleménycikkében elemzi a szombati meccset Johan Cruyff, az Ajax, a holland válogatott, a Barcelona, meg úgy általában a futball élő legendája. Az El Periódico de Catalunyában vezetett rovatában Cruyff nem szokott senkivel kesztyűs kézzel bánni, most azonban…..
A közvetítésen is látszott ugyan, amikor a hosszabbításban a fejét elveszítő Messi az oldalvonalon túl a nézők felé bikázta a labdát.   Itt van egy felvétel a lelátóról, amiből kiderül, ha nem lett volna egyértelmű a közvetítés alapján, hogy ez valóban egy jelentős…..
csakazertmertcsak 2011.04.18 16:15:00
@GGG77: A Vidi?
Amikor elindítottuk ezt a szurkolói blogot, egy pillanatig sem gondoltuk volna, hogy a Real Madrid akkora pofont fog kapni a sorstól, mint kapott most hétfőn. Bármennyire törjül a fejünket, nem emlékszünk arra, hogy egy focicsapatot a saját élő legendája alázzon meg brutálisan.…..
csakazertmertcsak 2011.04.18 14:56:04
@Ringlósztár: Amíg egy helyben passzolgatsz, addig nem túl reprezentatív képet mutat a labdabirtoklás.
csakazertmertcsak 2011.04.18 14:56:52
@mici˙: Köszi!
csakazertmertcsak 2011.04.18 15:45:02
@Kentetsu: Én úgy láttam, mikor kellett el is vették =) ( így, vagy úgy )
Pepe szombati teljesítményéről kevés szót ejtetünk eddig, pedig a szűrőként való szerepeltetése Mourinho egyik - ha nem is újítása, hiszen a portugál válogatottban játszott már ezen a poszton - de mindenképpen meglepetése volt.    Azt kétségtelen, hogy jól…..
csakazertmertcsak 2011.04.18 14:24:31
@baloo112:

Ami izgalom volt a meccsen, azt nem a Barca okozta, 1 helyzetet kivéve.
De fordítsuk meg a dolgot. Emlékszem pár napja milyen magas lóról beszéltek a Barca drukkerek, hogy elkenik a Realt így meg úgy. Ehhez kapura lövésük alig volt az impotens játékuk mellett, úgy, hogy az ellenfél 10 emberrel játszott egy félidőt.
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
csakazertmertcsak 2010.08.11 14:05:40
@5perc: Az meg sem fordul a fejeben , hogy az a fasz aki elállta a teljes járdát esetleg egy súlyosan beteg családtagját vitte, és mivel a Szabolcson nem lehet normális idő alatt parkolót találni kénytelen volt odaállni.

De majd ha látok biciklist az úton közlekedni, miközben mellette megy a bicikli út, majd én is jól lerúgom a fülét mert elállja az utat.
Klasszikus zárás körüli történetnek indult, amikor a biztonságiak egyrészt már nagyon mennének haza, másrészt eljött az ő idejük és kicsit keménykedhetnek a lassan szedelőzködőkkel. Csakhogy keménykedés helyett most majdnem agyonverés lett a dologból, a vadparasztok még egy…..
Amiről Ré írt, az engem is nagyon tud idegesíteni és vele együtt én is várom tőletek a tökéletes ellenszert. Az oké, ha valaki a seggembe mászik, nekem meg fékeznem kell előtte hirtelen, akkor ő lesz a hibás, de attól még nekem is macera az egész. Ráfékezni még ennél is…..
Proszektúra Egy igazi vérszívó 2009.10.26 10:37:00
A minap üzenetet kaptam a T-Mobile-tól, küldjek egy üres sms-t, és órákon belül VW Golfot  nyerhetek egy kvízjátékban. Arra nagyhírtelen balek módjára nem is figyeltem fel, hogy a végén ott biggyeszkedik zárójelben, hogy egy sms: 300 Ft. Hát elküldtem egy üres sms-t.…..
Az idei Critical Mass legfőbb érdekessége az volt, hogy rendőrök büntettek meg néhány lámpa nélküli biciklistát, és másik néhányat, akik piroson mentek át. A rendőri fellépéssel egyébként nem is lehet vitatkozni.   A mostani demonstráció lényege ugyanis nem a…..
csakazertmertcsak 2009.09.23 13:00:51
@Perillustris: Márpedig az 100.000, az hogy egy szaros bringás mennyit ér más dolog.

Remélem a következő hasonló csoportosulás úgy fog kinézni, hogy az autósok emelgetik a bringások kerékpárjait a hidak korlátja mellett....
csakazertmertcsak 2009.09.23 13:19:16
@Perillustris: Nincs azon egy forint hitel se és hidd el, örömmel szállnék ki, hogy berakjalak a Dunába, aztán vízibiciklizhetsz.
csakazertmertcsak 2009.09.23 14:12:20
@Ómájgád: Akkor miért nem költözöl ki Koppenhágába, mint a többi meleg?
Szeptember 22. már évek óta sok európai országban autómentes nap, nálunk leginkább csak elméletben. Egy éve is leírtam már, hogy a kezdeményezést alapvetően támogatom autósként is, sokkal élhetőbb lenne minden nagyobb város, különösen Budapest, annak is a belvárosa, ha…..
csakazertmertcsak 2009.09.21 14:02:58
@sanyix: Majd ha elmúltál 17 és letetted a jogsit, anyu majd biztos vesz neked is füstölgő nagy autót. De addig ne irigykedj a nagyokra csak tekerd csendben a triciklit.
csakazertmertcsak 2009.09.21 14:39:44
@kpetya: sowhat?
A válasza egy "persze" volt, na meg  egy akkora, de akkora pofon, hogy a falnak estem, nem láttam semmit másodpercekig és meg is állt minden körülöttem.    A kép innen   Kedves Olvasok, és egymást megértők! Nos, a történetem nem bonyolult. De érdemesnek…..
csakazertmertcsak 2009.08.25 12:44:39