Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerti2

12 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külön dimenzióm... 2015.04.18 20:34:14
Külön dimenzióm... 2015.04.18 20:33:43
Vagyis Fáni, Fánika, az új családtag. Négy hónapos a kutyus és mindenféle szempontból még csak most tanulja az életet. Szeretni, hízelegni már nagyon tud. Amikor nem alszik, lelkesen követ mindkettőnket és nagyon kíváncsi. Akaratlanul is találó nevet választottam neki. Mindent…..
                               Gyula apó majdnem…..
Egy igazi kis tündérkére vigyázok ma pár órát, amíg az anyukája a dolgait intézi. Kivételesen a nagyi sem ér rá, majd a nagypapa fog később felváltani. Azért írtam, hogy tündérke, mert az. 16 hónapos kislány és csupa mosoly. Eljátszik a járókájában egyedül, jókat…..
                      Kigyűjtöttem néhány jópofa aforizmát. Ime:   Ne izgasd fel magad, nyomban felizgatod a többieket. A szerelmed szép, az ellenséged csúf marad, csak ne menj…..
A napló az napló és egy naplóba ugye, sok minden belefér. A nem éppen pozitív tapasztalat is.Több éves naplóírási tapasztalataim nem sok izgalmat mutatnak.  Első kérdésem (a többit nem fogom számozni) az lenne, hogy miért van az, hogy az idő múlásával minden jó elromlik,…..
Életrajzi Írások üdvözlet 2013.08.10 11:45:00
Nevem: Almásy Béla. Sajnos a b13 megszűnt, ezért itt folytatom a blogolást. Szeretettel üdvözlöm minden régi és új olvasómat...
Jó kifejezés, ennek értelmében bármit össze lehet hasonlítani valamivel... Az unalom vagy unatkozás eléggé negatív kifejezés, nem vet jó fényt rá, ha valaki kijelenti magáról, hogy unatkozom, mert általában értelmes ember nem unatkozik. Ha megpróbálok bizonyos helyzeteket…..
Először is előrebocsájtanám, hogy megszűnt a blogtér, ahol korábban írtam ezt az egyszerű napló jellegű blogot. Adva volt ez a már ritkán látogatott hely és hallottam egy régi blogtárstól, hogy ő is itt szeretni írni, így hát itt nyitottam egy új hétköznapi naplót. Téma…..
Kultúra politika nélkül? A kultúráról méltóképpen írni nagyon nehéz. Bevallom, sokáig keresgéltem, hogy valami kedvemre való mondást, idézetet találjak, hogy a gondolataimat bevezessem. "A világmindenséget nem csupán a sokféleségben rejlő egység teszi széppé, hanem az…..
Mostan színes tintákról álmodom. Legszebb a sárga. És el nem unnám, egyre-egyre írnék egy vén toronyba, szünes-szüntelen. Oly boldog lennék, Istenem, de boldog. Kiszínezném vele az életem. Igen színes tintákról álmodom és rajzolok csak rajzolok, álmomban színes…..
1. A történet főszereplője, ha úgy tetszik hősnője, Kiss Mici. Hogy miért éppen Kiss Mici? Hirtelen jutott eszembe a név, ami mostanában sok száz, ezer, több ezer asszonyra, lányra ráillik. Miért Kiss, mert szándékosan tucat nevet választottam és miért két ss, hát azért,…..
Csak egy kis abszurd. Az alapötlet az új alkotmány egyik passzusából van, azaz ebből: "kötelesek a gyerekek, ha kell eltartani a szüleiket. Mindennapi randevú... Eldugott, olcsó kis presszóban vagyunk. Fém asztalkák, kényelmetlen műbőr székek, kopott műszálas…..
  Ennyit ér egy ember... Jelenleg hivatalosan 47.000 forintot…! "Matolcsy gazdasági miniszter szerint a Start-programban résztvevők nettó 47 ezer forintot kapnak, ez lényegesen magasabb, mint a korábbi 28 500 forintos bérpótló juttatás. Ha valaki 28 500-ból meg tudott élni, annak…..
Összevertek és megerőszakoltak egy amerikai diáklányt a hétvégén Budapesten – tudta meg a hvg.hu. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi kapitánysága nyomoz.A hvg.hu értesülése szerint az amerikai lány december 6-án este éjszakai fürdőzésről…..
Vagyis a BTK szerint:197. § (1) Aki mást erőszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel közösülésre kényszerít, vagy más védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát közösülésre használja fel, bűntettet követ…..
"hogy nem emlékszik fontos részletekre a történtekből annak köszönhető, hogy ilyen trauma hatása alatt az áldozatok többségénél "szigetszerűen" kiesnek részletek, ezért képtelenség, hogy egy nemi erőszakon átesett nő minden egyes mozzanatra alaposan emlékezzen.…..