Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fair dealer

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyit erről... Reménytelen 2008.12.08 12:45:53
Nem tehet az ember semmit, nem teheti jobbá az életet, mert a csürhe magával rántja. Mindenki azt gondolja magáról, ő a legokosabb, a legerősebb, pedig mindenkit el lehet tiporni pillanatok alatt. És nem tehetünk semmit. Egy ember kevés. Nem tudja megváltani a világot. Hol kioktatják,…..
A minap egy hideg, rohadt szagú trolin kellett utaznom. Förtelmes, undorító élmény volt.A hátsó ajtónál szálltam fel. Az utolsó ulésen keresztbe tett lábbal egy részeg feküdt. Már akkor ledöbbentem. Viszont volt benne annyi, hogy megkérdezze, elvegye e a lábát, hogy előre…..
Ennyit erről... Faszagyerek 2008.12.08 11:09:00
A közelmúltban történt, hogy elütöttek egy motorost (az én motorosomat) az egyik forgalmas kereszteződésben Budapesten. A vagány 22 éves fiúcska, a szaros papírautójával, csak mert új, azt képzelte, hogy Ő a legkirályabb az utcán, és büntetlenül száguldozott, mert azt…..
Ha már írtam a Bosch ritka úrias hibajavításáról, akkor ide kívánkozik a másik véglet is: ezt most a Pannon GSM testesítette meg. Ekkora ordenáré fasznak lenni - különösen ma, amikor a számhordozás, a szolgáltatócsere könnyedén végrehajtható - talán már…..
fair dealer 2008.12.08 10:35:34
Tudod, ez a magyarság. Senki sem áll ki a másikért, mindenki leszarja a másikat, nincs tisztelet, nincs udvariasság, nincs előzékenység, dögöljön meg a szomszéd tehene, kit érdekel, hova süllyed a világ, még akkor sem, ha minket is magával ránt?
Igazad is van, meg nem is. Nem védeni akarom a pannont, mert legalább van új cég, ember, stb. akit lehet mocskolni, de azt senki nem nézi, hogy az a büdös, alkoholista postás miatt van az egész? Sőt, Te is hibás vagy barátom, mivel ha tudod jól, hogy havi számlák mennek, és Te nem érdeklődsz, csak pont ugyanúgy széttárod a karod, hogy nem kaptál sem számlát, mert nem kézbesítik a leveleidet? Pedig ahova be tudtál menni a pannonhoz ücsörögni, pont ugyanúgy bemehettél volna kifizetni a szaros számládat is, vagy felhívni az okos ügyfélszolgálatosokat, hogy hogyan tudnád rendezni a tartozásodat, nem? De! A Pannon is pont ugyanolyan cég, mint bármely más szolgáltató öcsém, ha nem fizeted a számláidat, kikapcsolhatják a fűtést, vagy a vízszolgáltatást is, csak időbeli függvénye van a dolognak. Hepciáskodni könnyű, de tenni? Azt már nem, hibáztatni másokat a legkönnyebb! Érdekes, az nem zavar, hogy a fűtést, víz, csatorna, stb. szolgáltatást folyamatosan emelik, a telefonálás árait meg csökkentik? Nem hát, csak a mocskolódás megy. Ez a cég ezért szar, a másik azért. De az, hogy magadba nézz Te is, hogy honnan indult ez az egész, az már sok lenne, mi? Ha már valamilyen önkormányzati flottába kerültél, és nem kértél róla semmilyen felvilágosítást, hogy is zajlik az ottani ügyintézés, meg is érdemled. Meg aztán ilyet reklámozni itt? Ez is csak az állami céget jellemzi, mindenféle ember használhatja a szolgáltatásait, még aki nem is dolgozik ott, az is. Itt is megy a korruptság. Véleményem szerint, ha egy cégnek, legyen az magán, vagy állami, több száz, vagy több ezer telefonszáma van, még jó, hogy kell legalább egy ember, aki az ügyintézésben eljár, különben mennyi visszaélés lenne abból is. De a Te agyadig már nem jut el, gondolom. Te is megálltál azon a szinten, hogy bemocskolj másokat egy kis kellemetlenségért, csak mert pár napig nem tudtál telefonálni. Gondolj már bele, ez a legnagyobb gond? És ha nincs fűtés? Akkor megfagysz! Ha nincs víz, akkor meg nem tudsz sem tisztálkodni, de inkább nem is részletezem. Tudod, mit? Legyen ez a legnagyobb gondod! Ha esetleg felfogod az egészből a lényeget, máris okosabb vagy, mint gondoltam. De ha válaszod szintén támadásból áll majd, újból rá kell jönnöm, ez az agyi hullám nem alkalmas pozitív változtatásra. És felesleges időt tölteni a valóság feltárására, pedig a változás első lépése a felismerés.