Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gotanfun

0 bejegyzést írt és 365 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A spanyol klubfutball idei utolsó jelentős eseménye következik, és ember legyen a talpán, aki sikeresen jósolja meg az Atlético Madrid és a Sevilla párharcának  kimenetelét. A bajnoki és az  európai kupaszezon során mindkét csapat bizonyította, hogy egy-egy fontos meccsre…..
gotanfun 2010.05.20 15:54:22
@gotanfun: Fer=FERI. Szegénykém, nagy élmény lehetett neki a közvetítés. De megérdemli, mert amit idén Atleti és Sevilla meccsen művelt... mindegy, mindig is egy pöcs volt.
gotanfun 2010.05.23 17:08:21
@szmrmszrzt: ha ebben a stadionban megvered a Barcat, majd ugyanott CdR győzelmet ünnepelsz egy madridi csapat ellen, szted? ;-)
A spanyol bajnokság utolsó fordulójában semmi meglepő nem történt, a Barcelona egyértelműen a legjobb csapat, amely az utóbbi 20 szezonból 10. alkalommal lett bajnok, míg a Real Madrid cím nélkül maradt, ami minden bizonnyal Manuel Pellegrini állásába kerül majd. Az egyetlen…..
gotanfun 2010.05.21 13:42:05
gotanfun 2010.05.21 17:01:57
@Tika_: "... de sporttárs izomból tolja a baromságait, totál elmegy a normális ember kedve a kommentek olvasásától." Vagy direkt csinálja (önmaga szórakoztatására, vagy egyszerűen egy megfáradt NB1-es szurkoló, aki itt így vigasztalódik. Utóbbira tippelek.)@krysal: Én Ferivel vagyok így. Mondjuk tv-ben pl. jó ha láttam idén is vagy 3-4 meccset. Azt is azért, mert minden stream behalt.
gotanfun 2010.05.22 19:44:05
www.fourfourtwo.hu/liga-hirek/7475

Remélem eligazol Madridból, csak mert csípem. Persze az elfogultság szól belőlem. :-)
Az utolsó fordulónál nincsen szebb. Az olyan utolsó fordulónál, amelyben egy-két kivételtől eltekintve, mindenhol tét van, aztán tényleg nem lehet jobbat kívánni. Nincs még bajnokunk, nincs még kiesőnk, hiányzik egy BL induló, nem tiszta, hogy ki indulhat az Atlético Madrid…..
gotanfun 2010.05.16 21:07:48
@krysal: "Amúgy gratula a negyedik helyhez!". Köszi! Kétszer egymás után még nem jutottunk BL-t érő helyre. ;-)
gotanfun 2010.05.16 21:14:48
@krysal: mindegy. Belefért. De hagyjuk a katalánokat ünnepelni. Gyakorlatilag minden rekordot megdöntöttek, egy kivételével: a BL címvédés. Ez még várat magára. Korszakos csapat ez és sokat fogják emlegetni ínséges időkben.
gotanfun 2010.05.16 21:26:41
A múlt hétvégi fordulóban volt rá esély, hogy újra változzon a pontkülönbség az éllovasok között. Nem kellett nagy jóstehetség ahhoz, hogy a Real nehezebb dolgát jövendöljük. Egyik sztárgárda sem kápráztatta el szurkolóit, de most már nem is erről szól a dolog. A…..
gotanfun 2010.05.09 14:55:58
@nasteey: úgy, ahogy a Mallorca kapusa védett azon a meccsen, én is védtem volna. De komolyan! Egy darabig persze bírták, ahogy a Bilbao is, de egészen egyszerűen ég és föld a Barca/Real helyzete a többi spanyol csapathoz képest. Talán a Sevilla szebb napjain képes megfogni egy Realt, vagy a Valencia egy Barcat, de 30-40 pontot vernek rájuk így is, és nem sok csapat hisz abban, hogy ez a jövőben változni fog. A Sevilla januárig bírta, aztán rotty, míg a Valencia januártól indult be; az Atleti és s Villarreal szezonbeli teljesítménye meg tényleg nem válik dícséretére a La Liganak. Hurrá, van egy Mallorca meg Getafe + itt-ott néhány tehetséges fiatal, akiknek a játékjogára tuti lecsap a Real, miközben újabb igazolások és cserék várhatók. Ennek tudatában egyáltalán nem szégyellem el magam, ha valaki EL csapatként kezel minket. Jó, láttam én már szarrá tuningolt civicet ami majdnem lenyomott egy 997-es porchet, de ez a kategória nem mi vagyunk.
gotanfun 2010.05.10 15:37:27
@nasteey: azt még én is viccesnek találtam, hiszen Adriano lerántása inkább volt 11-es. Örültem, hogy nem ilyenek döntöttek. Egyértelműen jobb volt a Barca és simán hozhatta volna a meccset több rúgott góllal is. A végén picit kiengedtek, mi meg a Depor vezetése hallatán berámoltunk két szerencsés gólt, ami a mi szemszögünkből nézve több mint szépségtapasz volt. Ennyi történt, semmi több. Na meg egy tucat sárga kiosztása, de ha megnézitek a Villarreal vs. Valencia összefoglalóját, igazán egy rossz szavunk sem lehet. Ott tényleg nem kicsit ment a full kontakt. :-)
Nehéz csörtéket vívtak meg sikerrel a listavezetők, összerázódni látszik a második vonal és láttunk valami olyat, amit csak nagyon ritkán lehet, és Guti visszasarkalós gólpasszához mérhető mozdulat volt. Az eddigi egyetlen szórakoztató hétfő esti meccs lett a forduló…..
Formabontó poszt következik. Nem más írja a spanyol beharangozót, mint aki szokta. Nem hányok, nem vagyok máshol, nem fogok írni se németről, se franciáról. Miután a mindenki mindenki ellen perben mindenki beárazott mindenkit Európában, egy könnyed, rendes hétvége jön…..
A hétvégi forduló, ahogyan az várható volt, nem hozott jelentős változást a spanyol bajnokság életében. Alapvető kérdésekre nem születtek válaszok, de bizonyos részletek tekintetében láttunk előre mutató jeleket a Barcelona és a Real tekintetében. A Bilbao fontos lehetőséget…..
gotanfun 2010.03.17 16:10:04
@Csöncsön: az elnök Jimenez mellett van, a szurkolók meg nem. Folyamatosan a lemondását követelik, mivel folyamatosan kapják otthon azt a szart ami tegnap is ment. Érthető, hogy kezd elegük lenni. Azt sem tudom, mikor parádéztunk otthon utoljára. Négy valamire való helyzete volt a CSZK-nak csöncsön. Hétvégén Xerez és nemtom, talán a helyetekben hazai/döntetlenre venném. Folyamatosan védtem a csapatom és most úgy érzem, hogy ezt a meccset kihagyom és hétvégén inkább bulizom egy jót. Tisztára mint Koeman a Valenciaval, ráadásul Jimenez marad év végéig. Kiváncsi vagyok mire megy a Barca a Stuttgarttal, most olvastam, hogy nem lesz Xavi. Remélem nyernek, mert a Real és a Sevilla sikeresen megfejelte még az olaszok produkcióját is.
Nagyon nehéz még egy beharangozót is összehozni egy bajnoki forduló elé, olyan pillanatban amikor a spanyol futballról mindenkinek a Real Madrid BL-ből történő kiesése jut eszébe. Akár kárörvendés, akár elemzés, akár szurkolói elhivatottság céljából rengeteg vélemény…..
gotanfun 2010.03.16 11:41:15
@Csöncsön: egy Spanyol vs. Argentín érdekes lenne. De egy Spanyolország vs. Olaszország ki-ki meccsnek jobban örülnék, miközben az albiceleste az angolokat veri. ;-)
gotanfun 2010.03.16 11:55:13
@csizsikpizsik: mondasz valamit, de én jó ideje ignorálom és csak a csapatra koncentrálok. Előveszem évtizedes kopott mezem, némi szeszt és nyugodtan végignézem, ahogy a görögöknek Messi és Higany ver 1-1 gólt. Majd a diadaltól ittasan a köv. meccsen meg simán kikap vagy a Messinek köszönhetően éppen pontot ment. ;-) Na de ne offoljunk.
A Real Madridnál tényleg nagy gáz van, és erről most szólnunk kell. Azonban hogy a királyiak ne mindig pancho_sanza kommentelőkkel vívott háborújával kapcsolatban szerepeljenek az NST-n, semleges kollégát kértünk fel a kérdés kivizsgálásáért felelős bizottság élére, és az…..
gotanfun 2010.03.12 19:01:18
@rizla: a 3-4. helyet illetően nagyobb izgalmak várhatók. Ha szerencsénk van játszunk egy döntetlent a Deporral, miközben a Valencia kikap a Nou Campban. Papíron persze. ;-)
gotanfun 2010.03.13 11:46:28
@_Maverick: a Marcan szavazni is lehet :-) de szerintem egy kicsit sokat kérnek értük, ami meg a City ajánlatát illeti, szerintem csak a szokásos kitaláció amivel bárki, bárhol elő tud rukkolni. Én mindkét játékost szívesen látnám a csapatomban, akár visszavásárlási opcióval, akár anélkül, de szerintem Gago nem ér többet 10-12 milliónál. Higanyt pedig sajnálom, mert ahogy bánnak ezzel a 22 éves sráccal az valszeg tényleg nem tesz jót az önbizalmának.
gotanfun 2010.03.13 12:06:14
@Csöncsön: Mi szerintem nem tudnánk megfizetni, de elfogadnám Negró helyett néhány meccsre. ;-) Angliában a két argentín csak elbaszódna. A válogatottban Tevezből is bőven elég egy. Higany kapcsán sokmindenben egyetértek Panchoval, de 22 éves könyörgöm és nem hiszem, hogy a Real feketebárányává kellene tenni. Ha meg nincsenek vele megelégedve tartsák La Ligan belül mint Negrót. Alkudozzanak pl. Silva. kapcsán vele vagy akármi.
16-an maradtak az Európa Ligában, és azt szoktuk mondani, hogy aki idáig eljut, az már igyekszik komolyan venni a tornát, és szeretné megnyerni. Más kérdés, hogy ez most nagyon nem igaz, hiszen akad néhány csapat, amelyeknek élet-halál, hogy minél hamarabb kizúgjanak, mert akkor…..
Egy, csak egy legény nem keresgéli az állát a Real Madrid kiesése után. A csilliárd dollárból felpimpelt luxusverdát pirostól pirosig alázta a sufnituningolt francia roadster, ami lehet, hogy nem is csak annak volt köszönhető, hogy az előbbit vezető Gonzalo Higuain elváltotta…..
gotanfun 2010.03.11 18:40:48
@Ferguson: igazad van, maradjun a PL-nél és Rafa Benítez rátok agatott idei árcímkéjénél. Tudom. nemsokára visszavágó. Alig várom!
gotanfun 2010.03.11 18:57:10
@Ferguson: ne haragudj de en az ilyen emberektől mint te hányok és semmi kedvem velük vitatkozni. (Az "idei" természetesen elírás és a 2009/10-es szezont értem alatta, de mellékesen megjegyzem, az Mu vs. Pool 1:4 számomra az egyik legkedvesebb PL meccs.)
gotanfun 2010.03.11 19:05:26
@Ferguson: (válonveregetés)
A spanyol bajnokság 25. fordulója végre olyan, amelyben legalább az esélye megvan annak, hogy a bajnoki címért folyó párharcban változás álljon be. Ezúttal a Real Madrid találkozik a kevés veszélyes ellenfél egyikével, a Sevillával. Előtte a Barcelona a kiscsapatok közül talán…..
gotanfun 2010.03.08 20:47:28
@Csöncsön: Nekem 2007 tavasza kapcsán Perez Burull és Pérez Lasa jut eszembe, mert mi lett volna "ha"... de hagyjuk ezt, avagy bárcsak pontazonosság dönthetne velük szemben. Mindenesetre jó lenne megint olyan jó színben látni a csapatomat mint akkor.
gotanfun 2010.03.08 21:29:41
@pancho_sanza: a 8-ban ott kellene lennie mindháromnak. Egy címvédés a Barcanak a Bernabéuban meg majdhogynem kötelező. Legalábbis gondolom én. :-)

Edzők. Advocat nem lenne drága nekünk? Jol sem olcsó. Persze nem rossz edzők és nem mondom azt, hogy nem tudnám elképzelni őket a csapat élén, de aki vágja a latin mentalitást, az mindenképp előnyt élvez. Szerintem Dunga lenne az ideális edző.

Van még itt valami. Mi ez a baszakodás a Kupa döntő körül? Kész komédia lesz lassan.
gotanfun 2010.03.09 15:48:17
@pancho_sanza: a gond az Pancho, hogy szinte a Real kezében van az összes tehetséges fiatal játékjoga, miközben képes kilóra megvenni az üldözők legjobbjait is, ami így külön széppé teszi ezt a meglehetősen gyenge bajnokságot. Amikor legközelebb a La Liga gyengeségeiről beszélsz és az utánpótlásnevelésről, ne felejtsd el megemlíteni, hogy a Real Canales, Navas, Villa stb. nevének újabb vagy újboli említésével gyakorlatilag ugyanazt csinálja mint tavaly. Erre jöttek nekem a vérbeli madridisták azzal, hogy nemzetközi szinten erőt kell sugározni. Aha.
A 24. forduló, olyan szempontból mindenképpen emlékezetes marad, hogy viszonylag sok gól esett amellett, hogy néhány kapus is parádézott, megakadályozva, hogy még több találatnak örülhessünk. Az egyetlen magyar légiós pedig nem csak pályára lépett az Osasunában, hanem egy…..
gotanfun 2010.03.05 00:21:29
@halareaal:

1. válogatott játékosok
2. sérüléshullám

Tegyük fel szerencsésebben alakul a helyzetünk, ám ettől függetlenül sem lennénk előrébb mint a Valencia, mert a csapat morálisan szétesett és sok akarásnak nyögés a vége. De nem sztár edző kell ide, hanem egy olyan mint Dunga. Nem véletlenül hoztam fel példának. A Brazil válogatottal pont az volt a baj, mint ami most a Sevillaval. Kezdett szétesni. Egy ilyen edzőt kellene találni, aki nálunk válna "sztárrá".
gotanfun 2010.03.05 00:40:08
@CS0ki:

"Ha akarna, ki tudna. Bőven. Mondjuk nem tudom, hogy elvállaná-e mondjuk Capello egy Sevilla irányítását, de ha csak annyi kéne egy bajnoki címhez, hogy elhozzuk Capellot, akkor megtennék, hidd el! ;)"

Amikor ilyeneket írsz szvsz. gondold át többször. Illetve, hogy kinek címzed a válaszaidat. ;-)
gotanfun 2010.03.05 11:35:01
@Keelhaul: Negredo előtt Koné volt a legdrágább igazolásunk. Biztos emléxel rá. 1,5 éven keresztül képtelen volt betalálni. Aztán kölcsönadtuk a Hannovernek, ahol már az első mecccsen vert egy gólt. Aztán itt van Negro. Benzema kettő + mostanában elkezdte kiállítattni magát. És még sorolhatnám a be nem vállt igazolásokat. Mindegy. Ne tőlünk várja senki a csodát. Ami engem illet a bajnoki címet magasról leszarom. Egy Getafet, Zaragozat és Racingot illene verni. Ez kapásból 9 pont. Egy rossz szavam nem lenne így Kupa és BL mellett. De nehehem, ha megfigyeled ezeket a meccseket, Negró 10 perc után szarrá dühöngi magát mert kihagy 2-3 ziccert, Fabiano alabizik, Romaric egy kalap szar. Mentálisan kellene a csapatot rendbeszedni. Egyébként jó kontraszt lesz a Real elleni meccs. Ugye a Pizjuanban le lettek focizva, most kamatostul visszakapjuk és mindenki látni fogja mi a baj Sevillaval. Persze ne legyen igazam. A másik, hogy nem csak mi vagyunk, hanem ott van még a Valencia és az Atleti, akikkel gecire illene már szorosabbá tenni a bajnokságot. Erre? Egy pénzügyi válságban szenvedő Mallorca és játékosálományban sokkal gyengébb Depor mellett kaparunk a 3-4. helyért. Szép. Én azt mondom, hogy egy Valenciaban és Atletiben is van annyi potenciál, hogy bajnokságot nyerjen - Pérez Burull-félék és súlyos milliók ide vagy oda. ;-)
A 20. forduló után kezdjük Real Madrid-számba venni a Real Madridot, meghagyva a fanyalgóknak, hogy keseregjenek a spanyol bajnokság színvonalán, az ellenfelek gyengeségén és megengedve a spanyol foci szerelmeseinek, hogy a fenti címen emlegessék azt a bajnokságot, ahol egy fordulóban…..
gotanfun 2010.02.01 21:25:28
gotanfun 2010.02.01 21:31:19
@hererál: Ez igaz, de őket nem fenyegeti az a veszély, hogy első helyezetként lassan pótselejtezőt kell játszaniuk, míg az "üldözőket" sem, hogy a nemzetközi porondon nem képesek tisztességesen helytállni. Avagy: "köszönjük Emese!"
A szezon második fele rögtön két rangadóval kezdődik a spanyol ligában. A Real Madrid a Deportivo La Coruna otthonába látogat, ahol utoljára akkor nyert a királyi gárda, amikor Raúl még az Atlético játékosa volt, míg a Sevilla-Valencia meccs, az év összecsapása, azok számára,…..
gotanfun 2010.01.31 23:53:14
@Aradebil: pssszt!!! itt ez nem "divat" ;-)
gotanfun 2010.02.01 12:43:04
@Csöncsön: sztem nem ez fog dönteni, hanem hogy a kicsik ellen melyikünk lesz a nagyobb lúzer. Hajlok arra, hogy mi. De ha mégis ernnyivel lesz jobba Valencia, akkor nem fogom sajnálni tőlük csöncsön (ha megnyernénk a Kupát meg pláne nem). És elnézést az offért. ;-)
Kiváló fordulón vagyunk túl, ami már csak eggyel előzi meg a matematikai félévzárást. Az eddigi legnagyobb különbség alakult ki az élen lévők között, de sem érzésben sem pontszámban nincs akkora, mint tavaly ilyenkor. Európa legjobb hazai csapata ismét nyert, míg…..
gotanfun 2010.01.21 00:06:33
@csizsikpizsik: Igen, meg a tilitoli a 85. perc környékén (ezt szeretném én látni a bajnokságban is!:-)) Félek viszont, hogy Perotti lesz a legközelebbi súlyos milliókért eladott játékosunk. 2 perc, 1 gólpassz. Az Atleti meg? Uhh. A döntőben egyúttal Spanyolország két leghírhedtebb szurkolótábora is előtérbe kerülne. Ebben biztos vagyok. :-D
gotanfun 2010.01.22 17:44:39
@sundin: akartam írni "már ha van ilyen", de ezek szerint nincs. Vagy '29 előtt. Goolizni nem van kedvem. Olaszoknál nyert másodosztályú csapat? Ott ha jól emléxem igen.
Három presztízs, és egyben európai porondos rangadó, valamint három kiesési teszi érdekessé a La Liga 18. fordulóját, amelyben több januári szerzemény is bemutatkozhat. Guardiola és Pellegrini is komoly kihívás előtt áll, az ellenfél erejét leszámítva egy-egy olyan tényező…..
gotanfun 2010.01.17 00:52:34
@csizsikpizsik: Hát ezt így nem lehet megítélni. Mondom, ha valaki kicsit bele ássa magát a csapatom helyzetébe, az belátja, hogy amit nyújtunk, az egy középszerű teljesítményhez is kevés. Ennek oka van. Nekünk nincs Pedrónk, Bojanunk stb. klasszis kispadosok. Ezzel nem sajnáltatni akarom magunkat, mert én nagyon is büszke vagyok a fiúkra, hiszen megpróbálnak úgy ahogy helytálni. Ennyire elég. Sajnos.
gotanfun 2010.01.17 00:56:08
@rizla: Szerintem ne bánjátok azt a kupát. Nekünk, az Atletinek meg a Depornak lesz fontos. Másban ugyanis nem nagyon reménykedhetünk. Nektek ott van a BL címvédés lehetősége és a bajnoki cím, amihez lassan a Valenciának lesz még talán 1-2 szava. Amit sajnálok, hogy jó lett volna egy szorosabb bajnokság.
gotanfun 2010.01.17 01:02:05
@Messi88: Igen. Valami ilyesmire gondoltam én is, amikor a dinamót emlegettem. Érted, minket egy Getafe meg egy Racing otthon ver. Mi több, szinte oktatat. Egy Getafe meg egy Racing! :-P
A mostoha időjárás ellenére a spanyolok nem rettentek meg a La Liga folytatásától, és a hó mellett gólok is estek bőven. Több csapat bánhatja azonban, hogy pályára kellett lépni a zord időjárásban is, ugyanis sok sérülés történt, igaz némelyiket nem az időjárás…..
gotanfun 2010.01.15 17:42:57
@Tika_: Vagy, bajok vannak a Barcanál, ha egy ilyen töketlen Sevilla képes megfogni. De leginkább a tyúk meg a takony esete forog kockán és ehhez jön még a közönség bíztatása. Szal meglehetősen spanyol volt oda és vissza az egész, kár ezen vitázni. :-) Ahhoz meg, hogy a bajnokságban miért vagyunk ott ahol... hát könyörgöm, bele kell nézni a meccseinkbe!!! Mivel nem nézek magyar adón spanyol bajnokit, csak a Valencias cimboráktól tudom, hogy általuk hogy fényezik a két nagyászt, így elképzelni is rossz mit rakhatnak ránk azok a féleszűek. :-)
gotanfun 2010.01.15 20:06:36
@rizla: Nagyon szimpatikus volt az első meccsen Guardiola húzása. Azért ezt nem sokan teszik meg, pláne, hogy utána simán elismerte a miújságot. Meg vannak ott a kispadon olyan játékosok, akik még egy A csapatot kitehetnének. Mindig minden nem jöhet be. Mi Sevilla szurkolók csak tudjuk. Kikapni úgy egy Malaga ellen, hogy 30:1 a kapuralövések aránya. :-)
gotanfun 2010.01.15 20:07:52
@gotanfun: ... vagy az a meccset x-re mentettük? Már nem is tudom, annyi van. :-D
Összeszorított farpofákkal figyeljük az eseményeket, az UEFA főhadiszállásán délben húzzák a Bajnokok Ligája nyerőszámait. Azonos nemzetiségű csapatok, és korábbi csoportellenfelek nem kerülhetnek egymással szembe, a csoportok első helyezettjei másodiknak befutott gárdákat…..
Rangadó rangadót követ a spanyol bajnokság hétvégi, 14. fordulójában. Lesz városi derbi, dobogósok közötti párharc, alsóházi-kiesőhelyről elmozduló célzatú és olyan is, amely két többre hivatott csapat között zajlik, akik a táblázat első harmadába igyekeznek. Szóval…..
gotanfun 2009.12.16 21:31:25
@Csöncsön: ide lett terelve, qrvára nem érdekel engem ez a kiscsapat dolog. A forduló beharangozójána semmissége bosszonatott kicsit, csak közben felvilágosítottak, hogy erre van igény. Tudomásul lett véve, a többi meg csak úgy jött mellé. :-) És én most lépek is, meló van...
Csűrhetjük-csavarhatjuk, de a nap végén újra csak ott fogunk tartani, hogy ötös postaironnal aláhúzzuk: a világ legjelentősebb klubmérkőzése a spanyol bajnokság örökrangadója, a Barcelona-Real Madrid. A bajnokság két legeredményesebb csapata, akár egy Juve-Inter, politika és…..
gotanfun 2009.12.01 16:15:43
@csizsikpizsik:

"Mindenkinek megvan hogy Barca-Sevilla a királykupában?"

Nehogy az legyen, hogy egyik a másikától akar majd kiesni. :-) Persze sokmindentől függ, meg azért presztízs kérdés lesz ez a javából, de a bajnokság és a BL közbeszólhat. Nem beszélve arról, hogy aki győz, arra a Valencia vagy Depor vár. Talán annyiban jó ez a sorsolás, hogy aki ebből a négyből komolyan gondolja, annak a teljesítménye szépségtapasz lehet a Király Kupára nézve. A Depor mellett talán a Villarreal és a Pateticó Madrid is komolyabban fogja venni a kelleténél.
Adott esetben akár mind a négy kedden pályára lépő csoportban kialakulhat a továbbjutók névsora. Az E és F csoportokra szegeződik a legtöbb tekintet, hiszen a címvédőnek egyszerűen muszáj megvernie az Inter, ha nem akar nagy bajba kerülni, a legutóbb is nyolcba jutó Liverpoolnak…..
gotanfun 2009.11.25 19:27:23
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

" Személy szerint örülnék ha továbbmenne az Unirea."

Nem fognak. A németek lebundázzák velük a továbbjutást. Én meg sajnálkozhatok, hogy nem végzünk 56789500012 ponttal az élen. Igazad van. Ez is csak egy jel!

Istenem ezek a kommentek. :P
Van igazság? Annyi, ahány ember. Mindegyiknek igaza van. A sok igazságból meg lehet alkotni egy csillogó, hideg, okos, márványszerű igazságot, melyet az emberek igazságnak neveznek. Kosztolányi idejében még csak futballutópia-regényekben bukkanhattak volna fel olyan szavak, mint…..
A spanyol bajnokság 10. fordulójában, az eredmények tekintetében nagyrészt a papírforma érvényesült. Az első öt helyezett győzött, míg az utolsó hat helyezett egyike sem szerzett egynél több pontot. A madridi városi rangadó remek szórakozással szolgált, persze főként a…..
gotanfun 2009.11.10 20:13:24
gotanfun 2009.11.15 14:04:31
@Csöncsön: @Tika_: 100% egyetértek veletek. Ehhez még jön, hogy ugye a Kupából kiesett és meglehetősen gyenge Bilbao is tartja magát a második számú kupasorozatban. Nem tudom, hogy mikor lesz megint egy olyan angol csapat mint a Middlesbrough, aki a négy nagyon kívül letesz végre valamit az asztalra nemezetközi szinten is. Pl. ebben a sorozatban az Everton rendszeresen ég. A Spursban, a Villaban és Cityben sem érzem a kellő erőt, de azért az angol bajnokság az über. A válogatott ugyan kimászott a szarból és nagyon bízom abban, hogy Argentína is megköveti a példájukat. Gyökeres változásokra lenne szükség, mert az argentín foci kedvelőit a tegnap látottak mélységesen elkeseríthették. Többek közt engem is. Tevez kb. eljutott Crespo szintjére. Védelem nincs. Gago a válogatottban is nulla. Messi és Pipita sem találja itt a régi jó formáját. Nem véletlenül olézott a közönség, amit az argentínok meglehetősen sok szabálytalansággal honoráltak. Reina beállítása végén meg slusszpoén volt. Meg kellene nyitni a "Mi lesz az argentín focival?" blogot...
A La Liga nyolcadik játéknapját megelőzően a BL-ben szereplő csapatok kerültek leginkább a fókuszba. Más-más motivációkkal hangoltak a meccseikre, ugyanakkor a papírforma alapján mind a négyen győzelemre számíthattak. Igazán nagy rangadó nem volt a fordulóban, viszont túl…..
gotanfun 2009.11.09 19:07:45
@Csöncsön: Talán Marcelot kellene megkérdezni, én beérem annyival, hogy jó képességű fiatal jobbszélső. Most mondjuk kivételesen szar volt a Villarreal ellen. Kellett az öreg a háznál. ;-)
gotanfun 2009.11.10 17:58:18
Gondolom a sport klub a Real meccset fogja közvetíteni, már csak a csapat reklámértékéből adódóan is. :-) Fantasztikus lehet arra összpontosítani, hogy "meglehet, gyerünk!" :-D miközben "nem erzem úgy, hogy Pellegrininek fontos lenne a kupa" kommentekkel is nyugtatthatgatja magát a kedves szurkoló, ha netalán nem jönne össze. De ha igen! Pérez boldog lesz, mert lesz pompa, csillogás. Vagy esetleg kiszop a Valencia és a Sevilla és máris nem akkora katasztrófa egy esetleges újbóli blama, hiszen erős ez a spanyol harmadosztály. ;-)

A
www.rojadirecta.org oldalon lesz egy pár stream, ahol körkapcsolással fognak közvetíteni egy pár meccset. Legealábbis merem remélni, mert magasról teszek a... na de pszt. Nem akar senki az előző fordulóról írni? Ennyire tragikus volt? Nyert a két nagy és nyertek az "üldözők" is. Hétvégén válogatott meccsek. Csöncsön nem vállalod be a legutóbbi fordulót? ;-)