Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petyuritisz

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Ultrabalaton 2012 film 2012.10.06 14:37:48
Itt a hivatalos film, jó hosszú, tökéletes a hétvégére, ha éppen nem kinn vagytok a szabadban. Memories. :) ..
Szombaton reggel azt határoztuk el, hogy két dolgot határoztunk el: az első, hogy lefoglaljuk a nyaralást, amin kábé két hete kotlunk, Excel táblázatokat futtatunk, nézzük a weblapokat PRO és KONTRA, egyszóval nehéz dolog, különösen limitált büdzsén (jövőre horvát…..
Futóblog Pónilovak Budapesten 2009.03.23 09:37:00
32 éves vagyok, 9-16ig a HairClub fodrászatban vezetem az üzletet. A suliban kézilabdáztam, de már tizenhárom éve nem járok. Az FTC-nél kezdtem, mert hajrá Fradi, de amilyen nagy klubnak számított, olyan keveset foglalkoztak velünk. Ezért átmentem a túloldalra, az ÉPÍTŐK SC…..
Petyuritisz 2009.03.24 09:57:10
@xhege: Gratulálok! Futócipőt vettél már neki??? :-)
Én is nekiduráltam magam felvenni a tempót és a versenyt a futóblog férfi eminenseivel (a lányokat nem hozom szóba, nem nyerhetnek). Sajnos technikai problémákkal küzdöttem, így a kimondottan szerény hozzájárulásom nem fog látszani az eredmények között, de nem is bánom, mert…..
Petyuritisz 2009.03.23 10:55:10
@angelday: Gyerünk AD, a kampány végére le fogsz nyomni heti kilométerben mindenkit!!! :-)

Ma kidobják a pólókat az üzletbe???? Csak mert holnap épp Pesten jár az egyik kollégám és elhozhatná... Ugye végre készen vannak?!?!? :-)

A Népszigetet választottam, fellépcsőztem a kishídra, a tetején néhány futónak látszó illető végzett nagyon óvatos nyújtó mozdulatokat, bár akár horgászok beszélgetése is lehetett. Az éji félhomályban viszont tisztán látszott, hogy a híd túloldalán valaki rendesen…..
Petyuritisz 2009.03.18 08:32:30
@CsabaÚr:
Hát, nem kicsit vagyok csalódott... Lehet hogy ez a széria tényleg Karácsonyra lesz kész! Ráadásul a megrendelés után egy betűt nem kaptam e-mailben, hogy rögzítették az igényemet, így lehet hogy tök hiába várom, mert nem is készül.
Szerkesztőségünk is megkapta a pólóit. Én egy rosszul exportált videóban mutatom be az eredeti dizájnt, míg professzionálisan néző modellünk, Winkl air a kettes számú dizájnt mutatja meg. Ez annyiban tér el az eredetitől, hogy szív fölött kapott egy Nike logót, így a cipő…..
Ahogy elhangzott, február első hetében, egészen pontosan 10-ig újra lehetett Futóblog felsőre rendeléseket leadni. A dátum lejárt, köszönjük mindenkinek a rendelést. További információkat a blogon fogunk szolgáltatni, de itt a hozzászólások közt is lehet majd kérdezni. Aki nem…..
Futóblog Mátra Bércein 2009.01.07 08:19:00
Korábbi írásaimban már utaltam arra, hogy futni nemcsak aszfalton szoktam, hanem terepen is. Szerencsére kedvünkre válogathatunk a túrák közünk, van belőlük bőven. Én 2005 áprilisában vettem részt az első ilyen jellegű szervezett túrán. A Mátrabérc volt az. Túl…..
Futóblog Esőben futás 2008.12.18 08:21:15
A Keltsünk Elmebeteg Benyomást versenyen mindenképpen előkelő helyen áll az esőben futás. Az ember beöltözik, elindítja az ős-Aerosmith Done With Mirrors című lemezét, a liftre várva ugrál egy kicsit, majd odalent diadalmasan kiszalad a kapun: megérkezett a Kompromisszummentes…..
Futóblog Térden állva 2008.12.07 03:21:00
Kábé fél éve csattant el Sasvári "Angelday" József blogger foglalkozású budapesti lakos Canon G9-ese a Teve utca indiai kifőzde előtt, másfél hónap volt akkor a tíz kilométeres Nike-futásig, azt gondoltam akkor, másfél hónap elég lesz ahhoz, hogy a nullából…..