Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bambi1978

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csillagosnapok Roliiiiii 2010.05.26 20:38:52
Van egy kisfiú a játszin. Anyukája vajdasági magyar. Együtt szoktunk "bandázni", s Stella is már ismeri öket természetesen. Mármint anyát is, fiát is. Ma egyik alkalommal, mikor egymástól odébb játszott a két gyerek a játszin, Stella egyszercsak elkezdte hajtogatni, hogy:…..
Ágoston, mint sok korabeli kisbaba, él-hal a számítógépért. Vérre menő küzdelmeket vívunk minden nap, hogy ki "kezelje". Amint meglátja hogy leülök a gép elé dolgozni, már ott is terem, felkapaszkodik, és nyúlkál az egérért. Ha azt megkaparintja, akkor percekig képes…..
Panna kinőtte a még ősszel beszerzett téli cipőcskéjét... Így ma beruháztunk egy naggggggggyon csini darabba, ami nem kimondottan téli, de a hóban úgysem mászkálunk még vele.Amúgy a napjaink jól telnek, minden rendben szerencsére. A 8. fogacska kibújásával együtt járó…..
Múlt csütörtökön nem mentünk Anitához (és Benhez), mert hirtelen ellepte a hó a várost. Persze ezen a reggelen is hirtelen hóesésre keltünk, de délben már melegebb volt az idö, így a közlekedésben nem okozott gondot. Tehát MENTÜNK Anitáékhoz.Mint mindig, ha indulunk valahová,…..
Ma 9 hónapos Panna... Még három hónap és fújjuk a gyertyát a szülinapi tortáján... Miért siet ennyireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??? Még csak most csináltam a tesztet, nemrég született, mintha tegnap küzdöttünk volna a szopival, stb. Viszont olyan jó látni, ahogy napról napra…..
Mivel Panna pár napja már eszegeti a zöldségeket, főzelékeket, gondoltam beújítunk, és megkóstoltatom vele a tökfőzeléket csirkehússal. Az első pár falat után már majdnem hívtam Milánt, hogy "Jéééééééééééé, eszi a főzeléket és ízlik is neki!!!"...Kb. a…..
Ma kaptam választ a fürdőtől... Hát, nem cifrázták túl...Tisztelt Molnár Roberta!Köszönjük szépen építő jellegű észrevételét. Az öltözőket igyekszünk minél előbb bababarát helyiséggé alakítani. Reméljük a jövőben is Vendégeink között köszönthetjük…..
Pannának ma estére Angelina Jolie szája lett... :o((( Sajna egy kis baleset következtében... Nem voltam elég gyors, legurult Gréta puffjáról, és a kis fogával felsértette a száját. Picit vérzett és bedagadt, de szerencsére nem fájlalta. Ugyanúgy vacsizott és ivott és ment…..
Ma hajnalban nagy sírásra ébredtünk... Olyan fél 5 körül lehetett. Mivel már majdnem reggel volt, így átvittem Pannát közénk, hogy ott aludjon még picit ő is és én is. Persze nem ment rögtön a visszaalvás, de olyan éééééééédes volt, hogy Milánnal ma egész nap ezt…..
Még mindig nem tartozik Panna kedvenc kajái közé a főzelék... De fáradhatatlanul próbálkozok, hááááááátha egyszer végre minden trükközés nélkül megeszi. Na, ez a nap még nem ma jött el! :o))) Az ebéd rizses zöldségpüré csirkehússal volt / lett volna. Kb. 10 kanállal…..
Vééééééééégre kibújt Panna 3. fogacskája! Az esti fürdés utáni vizitnél éreztem, hogy kocog... :o))) Pár nap és kint lesz a mellette lévő is szerintem, mert egyformán duzzadtak-fehérek voltak eddig...
Ma 7 hónapos Panna! Mindig elcsodálkozom, hogy repül az idő... :o)))Kipróbáltuk a céklát, hátha ez ízlik neki (mert ugye a zöldségfélék továbbra sem a kedvenc kaják), háááááááát, mutatom az eredményt... :o)))..
Igen-igen, kislánykánkba szorult némi rafináltság... Nem is kevés! :o) Hogy miért gondolom így? 1.) Babakocsizás: Ha rögtön elalszik indulákor, akkor tudunk sétálni amíg aluszkál. Viszont mikor felébred, kb. 10 perc múlva jön az először halk nyöszörgés, amit igyekszünk nem…..
Kornél és Mi! Esti képek! 2009.10.22 23:10:43
Anyával:            Játszok:..
Tegnap voltunk útlevelet csináltatni Pannának, mivel augusztus végén úgy néz ki, megyünk Horvátországba nyaralni! :o))) Nem volt egyszerű a dolog, mivel ott helyben kellett képet csinálni róla... Még a felnőttekről is nehéz tűrhető képet csinálni, nemhogy egy ilyen pici…..
Kedves Benny Barátom Bécsből!Végre belenőttem abba a csini ruciba, amit Tőled kaptam! :o))) Köszönöm szépen még egyszer, nagyon-nagyon kedves ajándék! Remélem hamarosan találkozunk! :o)Millió PusziPanna..
Nagyon gyorsan repül az idő, tegnap már két hetes volt Panna baba! Megejtettük a heti mérlegelést is, és hát nem hízott valami sokat... A héten csak 50 grammot... Most 3350 gramm, és ugye 3100 grammal született. Ez a kevés hízás gondolom a tejci visszaesésnek köszönhető, de majd…..
Még mindig egyben Pannával. De már apróbb jelek vannak a szülés megindulására. Piszkosul vizesedik a bokám, lábfejem, májfoltok jöttek ki az arcomon, tegnap és ma reggel is szép nagy adag nyákdugó távozott, úgyhogy talán elkezdtem tágulni... Hacsak nem érkezik meg a leányzó…..
Bambi1978 2009.04.13 10:39:30
Úgy látszik, ránk semmi sem hat... Tegnap is róttam a maratoni köröket a Dunaparton a Grétával, lépcsőztünk is, de semmi hatása Pannára. Max. annyi, hogy Gréta is és én is jól elfáradtunk! :o))) Nem baj, ma ismét elmegyek vele, hátha! Iszom a málnalevélteát is, napi egy…..
Szerintem Panna örökre bent marad... Néha komolyan ezt érzem. Semmi jelét nem mutatja, hogy szívesen megtekintené a kinti világot, tök jól elvan a pocakomban. Bár nem hinném, hogy kényelmes már neki. Erre leginkább a nehézkes mocorgásai utalnak, már nincsenek azok a hirtelen…..