Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bamo:D

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lettország és Lengyelország példáját követően Magyarország is elkezdte kidolgozni területi és pénzügyi követeléseit. A külügyminiszter elé holnap kerülő tervezet egyenlőre szigorúan titkos, mégis kiszivárgott. Olvasóink exkluzívan itt olvashatják a lista munkaanyagának…..
Az egyetemen szinte minden második kurzus keretében előkerült a motiváció fogalma, annak fontossága és lehetséges módjai. Nem gondoltam volna, hogy a Tesco ebben ennyire a tudomány előtt jár. Nagy multicég lévén természetesen itt is nagy hangsúlyt fordítanak arra, hogy a dolgozó…..
Találós kérdés: mi vezeti a héten a japán slágerlistákat? Na vajon mi? A kínai lányok már elhúzták pipán, de az csak bemelegítés volt. A 127 milliós Japánban 1-3 millió a keresztények száma, mégis karácsonyi hangulat van a szigetországban.  Őszintén kíváncsi vagyok,…..
Elképesztő roncsolást végez az emberi agyban a kiskereskedelem, mármint ha az ember a cső rossz oldalán áll, a pult mögött. A múlt héten ismerkedtünk meg Thomas Burnttel, aki a Media Marktban eladóként eltöltött idő hatására a heroinhoz hasonlóan káros, borzasztó…..