Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hobagoly

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..
Na végre, megvan a kedvenc blogunk. Bár még csak két poszt, meg néhány kép, de nagyon ígéretes a kezdet. A helyszín - ha jól látjuk - a Kerepesi úti temető, illetve a mögötte lévő izraelita temető, a visszaszámlás pedig indul, várjuk az első Fókusz-riportot a témában. (Ps:…..
Hobagoly 2007.08.19 12:30:59
Kedves Subba!

Midnatt vagyok, Pestilentia barátja.

Felszólítalak, hogy töröld a "Reménykedtem benne, hogy nem tosz seggbe egy hulla" című bejegyzésedet, mivel azokat a képeket SEHOVA nem raktuk fel az internetre és természetesen a "pestilentiaa" nevű blogot sem a barátnőm hozta létre, hanem egy ismeretlen személy, aki a gépünkről lopta le a képeket. Már megtettük ellene a feljelentést,a dolog jól halad és szerencsére a blog is megszűnt.

Mivel Pestilentia nem adott engedélyt arra, hogy a képeket leközöld a blogodon és a bejegyzésed jellege is személyiségi jogokat sért, így felszólítalak, hogy töröld a Pestilentiáról szóló bejegyzésed és írj egy új bocsánatkérő bejegyzést, hogy hamis információkat tettél közzé róla, különben feljelentést teszünk ellened, valamint a hatóság kötelezni fogja a szolgáltatót, hogy töröljék a blogod.

Elmondanám, hogy a képek saját célra készültek és rajtam és a páromon kívül mostanáig nem látta senki. A Te blogodon láttuk elősször a képeket és utána lett tudomásunk a "pestilentiaa"-néven futó álblogról.
A temetőben való fényképezkedés ügyében ügyvéddel és nyomozókkal is beszéltünk, (amikor megtettük a feljelentést az álblog-készítő személy ellen); ennek a dolognak semmiféle jogi következménye nem lesz. Továbbá a temetőben szexuális jellegű tevékenység NEM TÖRTÉNT, mindössze pózolás a fényképezőnek.

Még a mai nap folyamán teljesítened kell a kérést, ellenkező esetben kénytelenek leszünk ismét a hatósághoz fordulni.

- Midnatt -
Subba Subba szív iWiW: Szexy 2007.08.17 15:24:00
Úgy kell nektek a Wiw-es válogatás, mint gyermeknek a pálinkás kenyér. Szuper vékony volt a hét, de nem vonjuk meg tőletek a WiW-es válogatás gyönyöreit. Lapozgassátok bátran!- Gyere vedd fel!- Vajon mennyire lehetett egyszerű a jelszava?- Szexistennő- Apu- Adult-…..
Hobagoly 2007.08.19 12:25:32
Kedves Subba! Midnatt vagyok, Pestilentia barátja. Felszólítalak, hogy töröld a "Reménykedtem benne, hogy nem tosz seggbe egy hulla" című bejegyzésedet, mivel azokat a képeket SEHOVA nem raktuk fel az internetre és természetesen a "pestilentiaa" nevű blogot sem a barátnőm hozta létre, hanem egy ismeretlen személy, aki a gépünkről lopta le a képeket. Már megtettük ellene a feljelentést,a dolog jól halad és szerencsére a blog is megszűnt. Mivel Pestilentia nem adott engedélyt arra, hogy a képeket leközöld a blogodon és a bejegyzésed jellege is személyiségi jogokat sért, így felszólítalak, hogy töröld a Pestilentiáról szóló bejegyzésed és írj egy új bocsánatkérő bejegyzést, hogy hamis információkat tettél közzé róla, különben feljelentést teszünk ellened, valamint a hatóság kötelezni fogja a szolgáltatót, hogy töröljék a blogod. Elmondanám, hogy a képek saját célra készültek és rajtam és a páromon kívül mostanáig nem látta senki. A Te blogodon láttuk elősször a képeket és utána lett tudomásunk a "pestilentiaa"-néven futó álblogról. A temetőben való fényképezkedés ügyében ügyvéddel és nyomozókkal is beszéltünk, (amikor megtettük a feljelentést az álblog-készítő személy ellen); ennek a dolognak semmiféle jogi következménye nem lesz. Továbbá a temetőben szexuális jellegű tevékenység NEM TÖRTÉNT, mindössze pózolás a fényképezőnek. Még a mai nap folyamán teljesítened kell a kérést, ellenkező esetben kénytelenek leszünk ismét a hatósághoz fordulni. - Midnatt -