Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dujv

525 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tánci a babákkal... A táncolás még mindig szuper elfoglaltság, néha beszállnak a kedvenc babák is! :o)))Az első sírás nélküli hajmosás... Már egy jó ideje mindig balhé van a hajmosásból. Mintha az nagyon fájdalmas dolog lenne. Aztán egyik nap apával fürödtek, és lássanak…..
Sajnos folytatódott az év eleji betegeskedés. Pannát egy nap ovizás után vissza kellett vinni a doktornénihez, mert nem sokat aludtunk éjszaka. Először a pocija fájt és hányt is, gondolom a felköhögött és visszanyelt cucctól. Aztán pedig azt kezdte mondogatni, hogy fáj a füle.…..
Pénteken este Panna már köhécselt egy picit, de reméltük, hogy nem merül bele a dologba. Aztán szombatra nagyon csúnyán kezdett köhögni, az orra is folyt, majd kis hőemelkedése is lett. Szerencsére nem fajult továb a dolog, kapja a Rhinatiol köptetőt, fújjuk a nóziát…..
Mondókáztunk, gyakorolva az "r" hang kiejtését. Mondtuk az örökérvényű "Répa, retek, mogyoró..." remeket, először együtt, aztán én előremondtam, ő ismételte. Anya: "Rrrrrrépa"... Panna: "Llllrépa"Anya: "Rrrrretek"Panna: "Llllretek"Már kezdek csücsöríteni a "Mmmogyoró"…..
A december eleji kórházasdi ellenére egész jól álltunk a karácsonyi készülődéssel. Ajándékok megvoltak, csak egy-két apróság elintézése maradt hátra az ünnepek előtt. Panna egy darabig még azt mondogatta, hogy ő bizony nem szereti a Jézuskát, neki a Mikulás a barátja, őt…..
Molnár Panna érkezése Mikulás! 2012.01.11 19:30:00
Az idei Mikulást én a kórházban töltöttem, így ennek lebonyolítása Milánra hárult. De ügyes volt, mindent sikerült elintézni!!! Először az oviba látogatott el a Mikulás bácsi, erről még nem tudok részleteket, de biztosan kapunk majd képeket és videót, amit akkor közzé…..
Mindig megfogadom, hogy gyakrabban írok, legalább heti egy bejegyzéssel jelentkezem, de valahogy az élet rendszeresen felülírja ezen törekvésemet... :O)Megpróbálom összeszedni az elmúlt hetek eseményeit, így írok a Mikulásról, a Karácsonyról, a Szilveszterről, valamint az én…..
A múlt héten Dubaiban jártunk Milánnal, 5 napot voltunk távol Pannától. Egy nyereményjáték kapcsán jutottunk ki, ha érdekel Titeket a történet, itt olvashattok róla részletesen:formula1yasmarina2011.blogspot.com/Szóval, amíg mi távol voltunk, Panna anyósoméknál és anyuéknál…..
Hűűű, nagyon rég nem jelentkeztem. Ennek okai, ihlettelenség, lustaság, mással való foglalatosság, stb.  Most igyekszem pótolni, nézzétek el, ha nem egy összeszedett bejegyzés lesz, hanem csak pár cuki Panna-sztori és Panna-duma és Panna-fotó egyvelege. :o))) Továbbra is…..
Hoztam pár fotót, amik 2011. október 1-jén készültek!!! A dátum csak azért érdekes, mert ahogy a képeken látjátok, éppen a Dunában homokozik Panna!!! :o)Az összes képet a szokásos helyen nézhetitek meg: 2011. október 1. Kisapostag, Duna part ..
Ma elment... Örökre... Ő volt az első főnököm, imádtam vele dolgozni. Az elmúlt 10 évben apám helyett apám volt. Pannát is nagyon szerette, büszke volt rá, hogy - bár nem állunk rokoni kapcsolatban - Panna mégis az Ő nevét viseli.Panna első szavai közt volt a "Taci…..
Az egerszalóki hétvégén elmentünk az Egri várhoz is kirándulni. Milánnak eszébe jutott, hogy van egy régi fénykép, amin ő szerepel kb. 5 évesen Molnár mamával és Molnár papával. Arra gondolt, csináljunk egy ilyen képet Pannával is! :o)))) Szerintem jól sikerültek! :o)..
Molnár Panna érkezése Képek 2011.09.13 14:17:57
Hétvégén Milán nagynénjénél voltunk egy kicsit, ahol Panna először pancsizott a papával a medencében, majd táncra perdültek! :o))))))) Papa fején Panna fürdőbugyija található, ami éppen bohócsapiként funkcionált! :o))))))..
Tegnap este Panna leül az apja elé és mondja: "Nnnna Apa! Gyere, DUMÁLJUNK!" :o))))))))))))))))Kérdezi Milán, hogy miről? Panna: "A mesékről, a pillangósról meg a répásról." :o))) És leültek a padlóra és DUMÁLTAK! :o)))))))))) Mikor Milán fel akart…..
Ma esti friss ropogós Panna-szösszenetek!!!Első:Együtt fürödtünk, egyszercsak ránéz a cicimre, megsimítja és elkeseredett képet vág: "Anyaaaaaaaaa, nekem miért nincs ilyen???" :o))) Mondom neki, hogy van, csak mivel te még kicsi vagy, a cicid is kicsi. Majd ha nagy leszel,…..
Molnár Panna érkezése Ovis téma 2011.09.08 13:03:00
Hát, a héten nem alakult túl jól az ovizás... A mai nap volt a legrosszabb... :o( Panna az oviban bőgött, én itthon... :o(Jöttek új kis ovistársai, tündéri kislányok, csak még javában tart a beszoktatásuk. Amit ők hangos sírással jeleznek. :o) Ezzel nincs is semmi gond, hiszem…..
Haladunk, haladunk... A betegsége idejére kissé visszaesett a pelusos éjszakázás, de már csak egy, azaz EGY darab pelenkánk van itthon, és onnantól kezdve nincs több. :o) Ma reggelre is száraz pelenkával ébredt Panna, igaz, hajnali fél négykor felébredt egyszer, és akkor…..
Újabb összefoglaló következik képekkel, videókkal... :o)Augusztus végén pár napot Siófokon töltöttünk. Reggel mentünk, este jöttünk, kihasználtuk a szuper időt. Voltunk hármasban, volt amikor a papa jött velünk, és utolsó alkalommal igazi családi strandolást tartottunk…..
Nagy nap ez a mai!!! :o))) Sikeresen abszolváltuk az ELSŐ PELUSMENTES ÉJSZAKÁT!!!Nappalra - a nappali alvásokat is beleértve - már hónapok óta szobatiszta Panna, így tegnap megbeszéltük, hogy mivel már kevéske pelusa van, nem veszünk másikat, ha elfogy. Illetve ezt a keveset…..
  Mikor elkészül a wc-n a dolgaival, kiabál: "KÉSZ VAGYOK, ragyogok, mint a fekete szurok!" :o)))   Az előbb siettünk a wc-re pisilni: "Gyere-gyere te kis huncutka anyucika!" Kérdezem, ezt kitől hallottad? Azt mondta, az egyik óvónéni szokta…..
Újabb videó a zumbakirálynő Pannáról!!! :o))) Szerintem egyre jobban megy neki! :o)))..
Tegnap moziban voltunk Pannával!!! Kicsit izgultam, de minden okés volt!!! :o)A Bogyó és Babóca című meséket néztük meg, kisgyermekes családoknak azt hiszem nem kell bemutatni, mindenki ismeri őket! :o)))Panna végig nagyon kis ügyes volt, a mozi előtt játszott a játéksarokban,…..
Most, hogy már mindent, de tényleg mindent mond Panna, egyre több vicces beszólása van. Igyekszem őket lejegyezni...Mentünk autóval a városban, és mondtam Milánnak, hogy figyeljen, mert ott a zebránál van egy nagy gödör (kátyú). Panna pár perc múlva megkérdezte. "Anya,…..
Molnár Panna érkezése Videók... 2011.08.23 14:55:00
Panna mostanában sokat mesél. Hol a babáinak, hol saját magának, hol nekünk. :o) Nagyon édes, ahogy a kitalált sztorykat összefűzi az igazi mesékkel, legtöbbször halandzsa dumákkal vegyítve. :o) Itt éppen Bogyó és Babócát mesél, ez az egyik nagy kedvenc mostanság... :o)Itt…..