Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roxvox

0 bejegyzést írt és 1408 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen hihetetlen, de nem törlődött le "véletlenül" a térfigyelő kamera felvétele, és korrekt módon 24 órával az események után nyilvánosságra hozta a rendőrség. Ugye emlékszünk, két verzió született arról, hogy mi történt kedd este Gyöngyöspatán: V1:…..
Vastagbőr Diplomáciai benyalás 2011.04.20 11:15:00
Gondolom mindenki hallott a pécsi püspökség tavaly ősszel  nyilvánosságra került  botrányos ügyeiről. Negyven rendbeli feljelentést tett egy magánszemély a Nemzeti Nyomozó Irodánál és a megyei főügyészségnél Mayer Mihály püspök, és az egyházmegye tulajdonába…..
Roxvox 2011.05.01 18:25:55
@fokabacsi: Te kis blogesze, ezt mind a kommentemből szűrted le?
Roxvox 2011.05.01 19:06:22
@fokabacsi: Ne bánts, inkább leírom, hogy mocskos komcsik.:)
No, az álomfő ellopta a Húsvétot, a kölnit alig találtam meg a reggeli gyomorgörcs közepette, a mondókák kihullottak a fejemből, állandóan az órára sandítottam, hogy mikor írja már alá ... és minden feles után felnéztem az ég felé, hogy "add Uram, hogy ne bakizzon már…..
Miközben az ország az Alkotmány ünnepélyes aláírásának "lázában ég" (reméljük Schmitt Pálnak sikerül elsőre helyesen leírnia a nevét), meg 135 millió forintból ezt még képesek is megünnepelni, eközben Matolcsy a boszorkánykonyhájában már kotyvasztja a legújabb…..
Most még tele szájjal röhögünk ezen az emberen, csak nehogy az arcunkra fagyjon a mosoly ... iszonyú pofátlanul nyomja a demagóg szöveget, melynek farvizén ügyesen átvenné a hatalmat a pártban: Gyurcsány Ferenc azt szeretné, hogy az MSZP a hatályos törvényekben megköveteltnél…..
Vastagbőr Benyújtották 2011.03.14 13:01:00
Ahogy megígérték, a FIDESZ-KDNP alkotmányjavaslatát ma Lázár János és Harrach Péter beterjesztették az Országgyűlés elé. Március 22-én kezdődhet róla az általános vita, és április 18-án lehet a zárószavazása.(fotó:fidesz.hu) Lázár azt mondta, remélik, hogy "a…..
Roxvox 2011.03.15 13:32:05
@guma: " Mintegy ötszáz ember kapott 1500-2000 forintot azért, hogy végignézzék és megtapsolják a Nemzeti Múzeumnál tartott március 15-i ünnepséget "

.......és előre, vagy utólag fizettek, mert nem mindegy?
Tomcat már megint telefon-betyárkodott ...  megnézték, hogy "elég-e néhány kamu telefonhívás ahhoz, hogy "felelős" politikusok országos sajtótájékoztatót hívjanak össze és bármilyen pánikkeltő rémhírt tényként közöljenek a lakossággal?"…..
Először azt hittem, ez Hírcsárda, de nem ... ilyen ország nincs még egy, induljon nektek is jól a nap :) A HVG tetten érte a fideszes Kerényi Jánost a Parlament félemeletén, tiltott helyen dohányozva. Az év interjúja: hvg.hu: Megszavazza a Fidesz által…..
Roxvox 2011.03.08 10:28:08
@Aullah: Blogegyensúly, amúgy egy hazudós, országegészségkárosító geci.
Lassan mondom, hogy mindenki megértse: el-ké-pesz-tő. Éppen a múltkor váltott ki nagy vitát a 36 éves nyugdíjas kommandósról szóló poszt, melyben feketén-fehéren olvashatóak voltak a számok: a 3 millió nyugdíjasból több mint 600 ezer korhatár alatti. A 276 ezer korhatár…..
Kedden Matolcsy & társai (elméletileg) bejelentik a strukturális reformokat. Ez már a sokadik időpont változtatás, minden nap más időpontot jelentettek be. A hírek szerint még a hétvégén is gőzerővel dolgoznak a "csomagon". Ami sajnos azt sejteti, hogy olyan is lesz ...…..
Méghozzá széleskörűen!Kérem, aki nem bírja a párt kritikáját, az ne a tovább-ra, hanem ide kattintson.Tehát. Egy plakát Karcagról:Alatta néhány sor:Néhány nap múlva beszámoló az eseményről: Nos, egyvalami nem stimmel csak. A helyi jobbikosok nem ismerik kellően a saját…..
Csongrád (!!) megye székhelye, Szeged. Egész pontosan az ottani Cserepes sor.Police.hu:"A sokat látott járőrök is meglepődtek azon a látványon, ami a Cserepes soron fogadta őket pénteken délelőtt. Az ott lakók ugyanis disznót vágtak, közúton…  A Szegedi…..
Roxvox 2011.02.07 14:39:46
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
A tavalyi év egyik legnagyobb sztorija volt Veres János és Dobolyi Alexandra makaói útja, amiről összevissza hadováltak mindketten, majd végül kibukott az igazság: 25 millió dolláros kölcsönt intéztek egy mongol gyógyszergyárnak. Mindez szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt…..
Ezt a cikket azért írom, mert a történtek fényében szükségét érzem az emberek felvilágosításának. Szakmai szemmel nézve egész más a történet, mint ahogyan azt a kommentelők java (tinik) látják, éppen ezért elsősorban nem is nekik szól ez a cikk (bár tanulságos), sokkal…..
Deutsch Tamás aktivizálta magát, előbb naptárat készített, majd a "megtámadott" Orbán Viktor segítségére repült haza Brüsszelből. Az EU elnökségi nyitány az EP parlamentben roppant szórakoztatóra sikeredett, ahány újság, annyi nézet: Alázás! Szégyen! Orbán…..
Tegnap végre döntött az Alkotmánybíróság ... végre! Ja, nem a magánnyugdíj-pénztárak ügyében, arról majd tavasszal lesz csak döntés, miután a közel 2,9 millió ember "visszalépett" az állami rendszer ... de tegnap egy hasonlóan fontos és az ország számára nagyon…..
HírTv vs. Economist, körülbelül mint egy Loki vs. Manchester United meccs, mind a kettő roppant szórakoztató, és nem az angolok szopnak :) Január 5-én a HírTv kezdte a mérkőzést: "Nem lepődött meg a miniszterelnök szóvivője az Economistban megjelent manipulált…..
Még eléggé a hónap elején tartunk, de Kiss Norbert után máris van egy újabb jelentkező a havidíjra.A szende arcú Nagy Anna kormányszóvivő asszonyról (életrajz itt) derítette ki a stop.hu, hogy fodrászát közpénzből fizetik. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium…..
Január 3-án, az uniós elnökség első munkanapjának reggelén, a Greenpeace 10 zöld pontjával várta a Külügyminisztérium dolgozóit.Vetier Márta, a Greenpeace EU szakértője elmondta: "Magyarország legfontosabb környezetvédelmi feladata az EU-elnökség alatt, hogy elérje,…..
Roxvox 2011.01.06 13:47:12
Harmadjára próbáljuk megkeresni (2008 és 2009 után), hogy ki volt az előző év legkeményebb arca, kitől emelkedett meg a legjobban a vérnyomásunk, kinek nem rebbent meg még a szeme sem, mikor belesandított a kamerába és pofátlanul elkezdte nyomni a szövegét ... Az elmúlt héten…..
Vastagbőr 2011! 2011.01.01 00:01:00
2011 !!! Boldog új évet kívánok mindenkinek! Nyomjuk tovább, ahogy (és ameddig) csak bírjuk ... 2010-ben ketten Laspalmassal (megy egy fél eric) 625 posztot írtunk, részt vettünk két választásban, meg egy olyan fülkeforradalom izében is, volt 1 314 299 egyedi látogatónk, akik 4…..
Ennél találóbb idézetet nem is választhatott volna Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úr szövegírója a Sólyom előtti hagyományok szerint éjfélkor elhangzott újévi köszöntőbe. Politika, politika, politika.....nem lehetett volna legalább ebből kihagyni?És mi a rossebért…..
Narancsba borult az ország, beindult az úthenger, csak kapkodtuk a fejünket... Az MTV és az MR segített a Jobbiknak kampányhajrázni,Semjén is zéróra vizsgázott, érdektelenségbe fulladt a választás, Havas Szófia hummorral fűszerezte levelét, Szili kilépett az MSZP-ből, átszakadt…..
Roxvox 2011.01.01 11:20:34
Április a választás hónapja volt, az MSZP történelmi vereséget szenvedett, az SZDSZ és az MDF kiesett, az LMP és a Jobbik bejutott, a Fidesznek összejött a kétharmad, megtörtént a nagy Fülkeforradalom. Mint később kiderült, az amatőr, sunyi geciket a vérprofi gátlástalan…..