Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csosz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
csosz 2009.07.06 09:39:48
Árpi,
általában élvezettel olvasom írásaidat, most viszont sztem nagyon eltévedtél. Persze, lehet úgy is nézni (látni) a történteket, hogy na most megkaptátok nácikok, ami jár.

Számomra viszont mindössze annyi jön le, hogy a jelenlegi rendeszernek - beleértve a Zorbánékat is - nincs receptje arra, hogyan oldják meg az egyre feszülő társadalmi problémákat.

A cigányság(ból adódó) problémákat szőnyeg alá söpréssel, de az nyilván nem működik.
A fasiszta problémára pedig egyetlen felmutatható megoldásuk van: a diktatúra ezközeivel történő betiltás.

szörnyű belegondolni is, hogy tényleg mi lenne, ha magyarországon precedensjog lenne: félelemkeltés vétsége miatt gyakorlatilag mindenkit be lehetne tiltani. undorkeltés miatt pedig az általad emlegetett melegek masszívan betilthatók lennének.

Szoval a rendszergazdaink nem tudnak mit kezdeni a hibaüzenettel ill csak ugyanazokkal a módszerekkel amikkel a fasiszták is operálnának. Ilyenkor felmerül a választópolgárban, hogy ha a jelenlegi hatalom úgysem tud mit csinálni, viszont ugyanolyan diktatórikus ezközökhöz nyúlnak időnként, mint a fasiszták tennék, akkor miért ne jöjjenek amazok. Miben különbözik a jelenlegi rendszer a fasisztáktól?

A mai hatalom is megmondja, hogy kiket kell, vagy lehet szeretni. akkor hol a különbség?

Ha ez így megy tovább lassan nem az lesz a hibaüzenet, hogy megtelt a merevlemez, kattintson a buborékra, hanem, system failure, telepitse újra a rendszert.

és itt lesz az elkúrás zenitje, amiben az összes parlamenti párt vastagon kivette részét. Grat. nekik!