Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brian76

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég, hogy nem pártatlanok, közhelyeket pufogtatnak és néha a játékosok neveit sem sikerül megjegyezniük, a vb kommentátorai néha olyan dolgokat is elnéznek, amiket minimális felkészüléssel simán tudni lehetne: például azt, ki a Costa Rica-i elnök mostanában. Menczer Tamás…..
(Az Üllői út a '70-es években, háttérben a "Bermuda-háromszög") Kispesten a kerület egyes részeinek elnevezése többnyire a település történelmi vagy beépítésével kapcsolatos előzményekre utal, mint például az óváros, a lakótelep, a kertváros, a wekerletelep vagy a Kuttó-dülő. Voltak csak időlegesen…..
Brian76 2013.10.29 08:54:58
@Mákony Béla: Kedves Béla, az Üllői út és az Ady Endre út párhuzamos utak, igaz, összetartanak. Az Ady Endre út, melyen a 42-es villamos jár, tart a Bozsik-stadionhoz és a kispesti temetőhöz. A Határ útnál vége van, mert a BKV csomópont és az Ibis Hotel közti kis szakasz (amely valóban metszi az Üllői utat) már Ferde utca néven fut. A bejegyzés szerzője annyiban téved, hogy az Europark előtti útszakasz már nem Határ út. Ezt a mindössze egysarknyi szakaszt Mátyás király utcának hívják. Tehát a szóban forgó terület nem háromszög, hanem négyszög. Oldalai: Üllői út, Corvin körút, Ady Endre út és Mátyás király utca.
Brian76 2013.10.29 09:21:26
@Behajtó70: A Határ út és az Üllői út közti szakasz nem Ady Endre út, hanem Ferde utca. Az Ady Endre a Határ úttól indul és megy a Bozsik-stadion felé. Az Europark előtti kis szakasz pedig Mátyás király utca, a Határ út csak az Ady Endrétől indul.
A háromnegyed évszázada létező magyar szinkronszakma a filmkészítés egyik háttérterületéből művészeti ágazattá nőtte ki magát Magyarországon a kezdeti időkben és ennek megfelelően elnyerte a kritika és a közönség elismerését. A piaci lehetőségek kiszélesedésével…..
A filmkritikusok, filmes újságírók gyakorta dobálóznak a szakzsargonnal, az angol kifejezésekkel, közben észre sem veszik, hogy ezek valaki számára kínaiul vannak. De én, Lisztes, a hős most egy csokorba szedtem nektek azokat a szavakat, amikkel mostanában rengetegszer találkozhatsz,…..
Cambridge-ről szóló kétrészes cikkünk első részét itt lehet bepótolni, (vagy újra elolvasni), második része pedig most következik. Ahogy ígértük, a java hátravan, képekkel, érdekességekkel, na de vajon milyen az a buli, ahova 53.000 Ft a belépő és még úgy is…..
Tovább versenyezhet a Dal című showműsorban a Radics Gigi Eurovíziós Dalfesztiválra szánt nótája, az Úgy fáj. Ez volt az a dal, amikvel kapcsolatban korábban felmerült a gyanú: egy román énekesnő, Paula Seling Timpul című 2003-as slágeréről…..
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
Brian76 2012.12.15 22:45:23
@sixx: De így lebuktam, hogy néztem és figyeltem is. :)
Alicudi küldte ezt a friss, aktuális találatot: A Velveten olvastam egy cikket Vilmos és Katalin gyermekáldásáról. Eszerint: Amerikában is nagy svunggal láttak neki a lapok a hír közlésének, a New York Times már felszólította a párt, hogy készítsék fel a bölcsődét a…..
Sok arcot láttunk már itt a blogon, de Michael Berryman az első aki egyszerre egy evolúciós kapocs az emberiség és kb. bármi között illetve egyértelmű bizonyíték , hogy Dr Moreau szigete már pedig létezik. Pedig Michael nem tehet erről, hanem egy súlyos genetikai betegséggel jött…..
Az utóbbi időben tök véletlenül naponta belefutottam olyan dalokba melyeknek így, vagy úgy köze van a kalapácshoz. A dal szövege, a dal címe, vagy maga az előadó utalt erre a remek szerszámra. Novák Péter fogalmazott valahogy úgy, hogy a rockzenekarok szövegei mindig arról…..
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
Brian76 2012.03.19 08:17:42
@Ez is csak egy nick_: A "miskolci idióta" Aranyosi Péter aki pl. Diósgyőrről szokott mesélni. A szarelásós sztori viszont Csenki Attiláé. Utálhatod persze Aranyosit, de ne más poénjaiért. :)
Brian76 2012.03.19 08:22:17
@Ez is csak egy nick_: Nocsak, tényleg :) Elgépeltem, na. Van ilyen. De kösz, hogy felhívtad rá a figyelmet. Máskor jobban figyelek.
Brian76 2012.03.20 08:45:32
@Ez is csak egy nick_: Csenki kiskunfélegyházi. A dumások közül miskolci Aranyosi Péter és Bellus Pisti.
 Abban, hogy egy idén júniusban alakult, ötvenmilliós cég tízmilliárdos beruházással szeretné felépíteni Bonyhádon a világ egyik legnagyobb tengervíz alatti szállodáját, már önmagában több poén van, mint Sas József teljes életművében. De ne ítéljünk…..
Brian76 2010.08.30 20:05:37
@kovacsguszti68: Egy éjszaka 50000 forint, de ha spórolni akarsz, és főzöl magadra,csak 45000 :)
Amíg szeretett cégem nem költözött Újpestre, nem gondoltam, hogy van olyan zónája Budapestnek, ahol rákészülés nélkül leforgathanák Tarkovszkij nyomasztó Stalkerjét. Mivel a nagyjátékfilm-forgatások jelentős bevételt jelenthetnek mind szűkebb, mind tágabb pátriánknak,…..
Nemrég lehoztunk egy levelet Csenki Attila humoristától, amiben elmesélte, hogyan kamuzott ótvaros nagyokat a Best magazinnak (hogy pontosan miért, az nem derült ki), azok meg bekajálták az egészet, fotósoppolt tesótól a roma protokollzenész nagyfaterig, aki az egykori…..
Brian76 2009.01.24 15:08:02
@Mackósajt66: www.168ora.hu/cikk.php?id=7206

Ez az Ómolnár- Del Medico dolog talán egy újabb tréfa.
Brian76 2009.01.24 15:13:12
@gabcigirl: Mert nem kérte fel őket a BEST magazin, ezért nem volt alkalmuk, illetve nem jutott eszükbe.
Ne legyenek illúzióid, a humoristák túlnyomó többsége isteni poénnak tartja Csenki húzását. Promóra pedig mindenkinek szüksége van, ezért csinálják a Showder Klub című műsort. (Amióta tévében szerepelnek sokkal többen ismerik őket, megnőtt irántuk a kereslet, és fel is ment az áruk.)