Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blackbarika

0 bejegyzést írt és 395 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sohasem találnád ki, hogy honnan merít öltözködési ötleteket a Jobbik vezetője. Tudtam, hogy valahonnan ismerős ez a felsőruházat-kombó. Nico Bellic, GTA IV ..
blackbarika 2013.11.24 22:44:01
Gyurcsány Ferencet leköpték és megütötték, amikor a bíróságra igyekezett. Mintegy húsz tüntető közül emelkedett ki a tömegből (utóbb kiderült) Pál Márton, aki az éppen Hír televíziónak nyilatkozó ex-miniszterelnököt arcon köpte és megütötte. Ha már kulturált,…..
Kettős Mérce Nem náci, oké? 2013.03.25 01:07:25
Karsai Lászlót elítélte a bíróság amiért a Jobbikot náci pártnak nevezte. Bocsánatfélét kell kérnie, és megfizeti a perköltséget. "Na ugye, zsidó." "Na, megmondtuk, zsidó!" -örömködtek a jobbikosok a neten. Így örül ugyebár az ember annak ha a bíróság kimondja róla,…..
GFG Blog Minden kiderült 2012.10.29 05:28:13
„váratlanul kiderült mi a feladata” (L. Simon László: Váratlanul kiderült)   Van az úgy, hogy egy hét alatt minden kiderül. A múlt héten kiderült, hogy milyen is az erős ember karikatúrája, vagyis milyen, mikor egy gyenge erős embert próbál meg játszani. Kiderült,…..
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
Az RTL Klub jól járt azzal hogy a Tv2 október közepéig nem indítja el a The Voice című új tehetségkutatóját, az X-Faktor harmadik évada konkurencia nélkül tarolja le a nézettségi piacot. A válogatók simán hoztak kétmillió fölötti nézőszámot, és a most hétvégi…..
http://csajokespasik.blog.hu/2012/08/23/az_uj_csajom_facebook-fuggo..
blackbarika 2012.08.23 12:57:17
@Kytia: Sok évig még senkivel nem jártam :D
blackbarika 2012.08.23 13:06:16
@blackbarika: Bár azt hiszem rájöttem a megoldásra. A fészbúkos cs&p oldalon láthattál és most a szegedi téma alapján beazonosítottál. Legalábbis aszem :D
blackbarika 2012.08.23 13:13:31
Mindig reménykedünk és mindig csalódnunk kell. Pedig általában nagyon jó és olykor egészen különleges dalt küldünk hazánk képviseletében az Eurovíziós Dalfesztiválra. Azt sem lehet mondani, hogy nem próbálunk változtatni: volt egészen profi blues, nyálas diszkósláger, igazi…..
Sorkizárt Evribágyi dánsz 2012.05.24 18:13:00
Az Eurovíziós Dalfesztivál minden évben egy kiemelt kultúrális esemény. Ehhez mérten megdöbbentő produkciókat is láthat az ember fia/lánya. Sportnyelven szólva nevezhetnénk akár a zene Európa Bajnokságának is. Aki nézi, annak lesz egy kedvence, ha akarja ha nem.…..
blackbarika 2012.05.25 13:20:15
@baba2008: mi? DDD na ne :D
     Milla Jovovich is megmutatta "marilynmonroes" oldalát a nagyérdeműnek.. A Madame Figaro májusi címlapját Ellen von Unwerth fotózta a 36 éves színésznőről egy csodás villanegyedben. Millának kimondottan érdekesen áll a szőke haj a…..
Sajátos légpárásító módszert vetett be a MÁV kihasználva a váratlan extrém időjárást:Annyi szó esik mostanában a Malév meg a BKV ügyes-bajos dolgairól, hogy gondoltam a MÁV se maradjon ki a jóból (vagy a hóból..). :) Ebben a csodálatos időben élmény az első osztályon…..
blackbarika 2012.02.16 11:31:04
Nem sok mindent kell hozzáfűzni, április 1-jén jön a folytatás, addig simán be lehet pótolni az első évadot. A videó alcíme Nyersz vagy meghalsz, tessék belőle nyugodtan messzemenő következtetéseket levonni. ..
Nesze!szer Asszisztáltunk volna... 2012.01.27 17:38:00
  Az előttünk álló napok igen hidegnek ígérkeznek. Nem örülünk ennek, bár tudjuk mi azt, a télnek ez a dolga. Szívesen asszisztáltunk volna a Victoria's Secret tegnapi fotózásán. Adriana Limát St. Bart's-on fényképezték a következő fürdőruha katalógushoz.…..
Vannak monomániás ismerőseim, akik egy témáról az istennek nem képesek leszakadni, ilyen lehet JJ Abrams is, aki a Lost után ismét egy szigetre helyezte új sorozata történetét és persze emberek is tűnnek el benne titokzatos körülmények között, jóhogy. Az Alcatraz ettől…..
„Egyszer megkértem, hozzon valami gyümölcslevet a boltból, erre beállít egy üveg borral, mondván, hogy ez is gyümölcslé” – egyedül maradt egy anarchista férfi, ugyanis a párjánál betelt a pohár és lelépett. Nem szeretne tovább irányítani és nevelni egy…..
blackbarika 2012.01.19 18:50:04
@Twoshed: Ugyan ez az észrevételem, a baráti körömben van egy hasonló pasi, 28 éves, egy munkahelyen kb 2 hetet húz le, aztán fél évig elvan a semmiből, piál bulizik folyamat, valahogy erre mindig szerez pénzt hogy honnan? A barátnője nemrég rúgta ki ezek miatt a dolgok miatt, na azóta még rosszabb lett. Ráadásul ő is abban gondolkodik hogy elmegy valami kommunába ahol kb semmit nem kell csinálni egész nap, majd gyárt ékszereket aztán azokat eladja, meg megtermeli a kajáját és csak iszik meg drogozik egész nap. Jeee. Megértem a posztert hogy kirúgta a srácot, és persze azt is hogy eddig húzta vele, a szerelem nagy úr. De legalább nem 6-7 évet pazarolt rá az életéből. Tapasztalatnak jó volt.
  Lányok, akiken van mit fogni... Az elmúlt évben rengeteg címlap jött ki a világban átalagos méretű vagy teltebb lányok fotóival. Ezek közül a legmeghatározóbb a júniusi olasz Vogue volt, akik 3 "igazi nőt" tettek borítóra. Tara Lynn, Candine Huffine és Royn…..
  Napi egy posztnál többet ne tegyél ki, de inkább annyit se. Csak értékes tartalmat ossz meg! Téged érdekelne ugyanez mástól? Nem kellenek a kóbor kutyáid. Nem kell a kóbor csövesed. Nem érdekel a gyerekeid szuperaranyos szövege. Tudtad, hogy az…..
„Ilyen lánnyal még nem találkoztam,… érdekelt a dolog. Miért ne adnék esélyt neki, végül is nem prostituált volt” - mit csinálnál, ha a pornós múltú csajod körül a legjobb haverod legyeskedne? Van, amikor a lány múltja másodlagos problémává válik a kanos…..
 Itt az új őrület, természetesen Amerikából. A szempilla ékszerek teljesen úgy működnek, mint a műszempilla, csak sokkal inkább a természetes hatás ellen "gyúrnak". Tervezőjük, egy fiatal dizájnernő, minden darabot kézzel készít gyöngyökből, tollakból, és…..