Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tyufitty (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész jó a Homár lefedettsége, ugyanis jelentkezett még egy utas a Ryanair gironai járatáról, aki tisztába tette a sztorit. Ami így, ebben a formában még riasztóbb. A reptéri checkin díja ugyanis nem fix 20 euró, ahogy azt előző Naiv Ügyfelünk feltételezte, hanem bármennyi…..
tyufitty (törölt) 2009.04.11 23:56:55
Látom, itt mindenki roppant okos és segítőkész, úgyhogy lenne egy kérdésem, ui. a kommentek végigolvasása előtt érteni véltem mindent, utána már nem.

Tehát: 2 hónapja foglaltam ryanair jegyet, csomaggal. Akkor csomag esetén csak reptéri check-int választhattam, hozzá is számolták a 2×10 €-t. Tehát ha nem nyomtatok beszállókártyát (hiszen ez szerepel a fizetett tételeknél: "xy Passenger Fee: Airport Check in"), csak a foglalási kódot viszem, max. a visszaigazoló e-mailt nyomtatom ki, akkor most kell ott is fizetni, vagy nem? Ki kell-e nyomtatnom a beszállókártyám (nem a kódot tartalmazó visszaigazolást, mert mintha egyesek ezt is kavarnák), vagy nem?

Másik, amit nem értek, ha most foglalnék, aszongya: 1 csomag+online check-in 9000, 1 csomag+reptéri check-in 12000. A ti értelmezésetek szerint az a +3000 nem a reptéri check-in díját tartalmazza (azaz hogy ott kinyomtatják nekem a beszállókártyát), hanem csak úgy kifizetem, és majd a reptéren még kiderül, hogy ott mennyit kell még fizetni? Vagy akkor most mit jelent a "Booked on
www.ryanair.com" - "Booked via a Call Centre* or Airport"?

Továbbá: egyesek írják, hogy idén 3-4 ezer forintokért foglaltak oda-vissza cakk-pakk (vagy itt, vagy a másik postban, mindegy). Ezt hogy sikerült? Elég sok útvonalat átnéztem, de a reptéri illeték minden helyen 7-8000 körül indult, azt meg most elvileg mindenhol ki kell fizetni (nem úgy mint a pár évvel ezelőtti akciós jegyeknél). De ezek szerint pont az ilyenek elkerülték a figyelmem.
tyufitty (törölt) 2009.04.14 15:11:31
@sYg: igen, köszönöm, a válasz első felével segítettél, és megnyugodtam.

A második felén meg felidegesítettem magam :) Csak az engem érdeklő néhány viszonylatnál néztem át több hónapnyit, ott bezzeg nem fordult elő ilyen :)
 Véletlenül sem szeretném alulsúlyozni az esztendő még előttünk álló lehetőségeit, de nagyon-nagyon gyanús, hogy 2009 legszürreálisabb éjszakája volt a tegnapi Budapesten. A Merlin Kamionosok és kurvák című farsangi bulijának beharangozója már alapjáraton „az…..
tyufitty (törölt) 2009.02.22 08:18:24