Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BASTi.

16 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The worst day Kísértők I. 2010.10.17 18:28:00
A nőkkel az a bökkenő, hogy képesek közel férkőzni az emberhez pusztán azáltal, hogy levegőt vesznek - Nora Roberts  A Megan Fox nevű jelenség mellett egyszerűen nem lehet / nem tudok elmenni szó nélkül. A sokak által egyszerűen csak "biodíszlet"-nek…..
 ..
The worst day Pre-Nájtvis! 2009.04.03 19:00:25
Az elmúlt heteket lényegébena  fotelben, az ámítógép előtt öltöttem, hogy bitbe véssem a Nobel-díj sanszos diplomamunkám. Nem véletlen hát, hogy eközben még azt sem vettem észre, hogy a maga a híres finn banda, a Nightwish lelátogat Cívisföldére... Azóta…..
Vallás: hogy is van az, hogy a meglepően szittyák egyszerre tudnak nagyon keresztlények és mindenféle sámánizmusban hívők lenni? Nincs valami ütközés a kettő között? Vagy jól megfér Jézus és az erdő szelleme egymás mellet? No compatibility issue? Mellesleg vicces, mikor a…..
A zangélusokkal - mondjuk úgy - sosem voltam kibékülve. Egyrészt van a hülye világnyelvük, másrészt  "mindig mindent jobban" tudnak, harmadrészt meg  Beckham. De egyet meg kell hagyni: a szórakoztatáshoz értenek. S nemcsak azért, mert szerény személyem is remek…..
Budapest, Móricz Zsigmond Körtér. Eme szent helyen lehet rátalálni azon érdekes boltra, mely gondolom a válság hatására egyre jobban megy, főleg, ha feltételezzük, hogy a Jüan nem drágul annyira, hogy a kínai pólók erősödjenek. Eme hely pedig a szokásos mostanában erősen…..
Kinek ne rémelne Songoku!? A generációm nagyja ezen a kultikus sorozaton nőtt fel. A Dragon Ball volt a Retek Klub egyik első nagy dobása, Benjamin és a pálya ördögei meleltt, természetesen... mindaddig amíg valami barom kölke miatt le nem vették képrenyőről  ....pont a legjobb…..
A mindennapok szara Cigánypecsenye 2009.02.01 19:54:12
Mostanában erősen rájár a rúd kedvenc nemzeti kisebbségeinkre. Persze itt lehet gondolkozni mindenféle háttértörténeteken, de ami mindenféle spekuláció nélkül is lejön, az az, hogy az elmúlt pár napban olyan médiafigyelmet kaptak, mint az olimpia, a kutyatámadások és a…..
A mindennapok szara Összeesküvés 2009.02.03 10:48:00
Leállt a CERN Nagy Hadronütköztetője. Népünk fénylő csillaga ismét győzedelmeskedett! Ugye ez a mondat minimum érdekesen hat. Ha igen, nem vagy igazi hazafi, nem vagy hun vérből kifaragott, Árpád vérén edződött kőszikla. Ha pedig nem vagy, akkor viszont a kaftános-sötétbőrű…..
The worst day Dino Drpic az Isten 2009.01.23 15:50:00
Van egy pont, amit már nem lehet überelni. Ahonnét már csak lefelé vezet szánalmas életünk kacsakaringós útja. Dino Dropic elérte ezt a pontot, megkoronázta önmaga létét.(Achtung: a fenti link piroskarikás kategória)         ..
Úgy tűnik, hogy  a Debreceni Gladiátorok illetve megbízott szórólap szórójuk nem igazán járatos a marketing posványos útvesztőein. Nem mintha én az lennék. (az e tárgyból szerzett érdemjegyem éppen 1 egésszel nagyobb, mint a kurzus újralátogatására jogosító…..
Petíciós kampány a kapcsolat.hu-n. Nagy mókamesterek ám, ha-ha-ha ... :-((Köszi a linket VonPerez!)"Nyílt kérdés a Köztársasági Elnök Úrhoz Tisztelt Elnök Úr! Tudomásunkra jutott, hogy a Magyar Gárda nevű, félkatonai fajvédő szervezet - mellyel szemben a…..
BASTi. 2009.01.08 15:33:52
@tkgabor: nekem is ez ugrott be! ... annyira, de annyira "vicces"
Kémeink jelentése szeint ismét kiújult a görényveszély, így a """kultúrblogom""" tisztántartása érdekében bevezetem az előzetes moderációt.A kommentelő tömegektől (Muhaha) megértés kérettetik! :))Jah és Bujjék!..
XVI. Benedek pápa (aka Joseph Ratzinger) – szakítva a hagyományokkal – ezúttal nem papokat választott ki a lábmosási ceremóniához, hanem tizenkét világi személyt. Szakítva a hagyományokkal, a Microsoft nem várta meg a hónap második keddjét és idő előtt kiadta a…..
The worst day Hmm..!? 2008.12.30 15:36:00
Jelen pillanatban se köpni, se nyelni nem tudok. Okkal...Épp a teszkós csipszemet bontogattam, mikor rápillantottam a hyper-sebességgel betöltődő blog statra - megnéztem, mert túl gyanús volt, hogy feszt kettőt mutatt a jelenléti ív. Erre mit látok!? 1644 látogató dec. 24-én, 323…..
The worst day Best of Me 2008 2008.12.28 17:55:00
Nagyon nem füllik a  fogam a tanuláshoz, már megint, jobban mondva, még mindig. Így most "megmemoározom" (Kazinczy-díjas szó, ugye?) ide dolgaimat. Az az igazság, hogy kibaszott lusta vagyok egy ideje, úgy kb. egy éve, ami párosul egy egészséges…..
Ma valahogy sikerült 9 óra előtt felkellnem, ami az elmúlt pár hetete tekintve majd, hogy nem rekord. Pedig fél 2-kor nyomtam ki a  TV-szemét. Jut eszembe a szemétről: az ünnepi televíziós prógram, mint olyan, minősíthetetlen. Értelmes, érdekes, nézhető műsort még…..
The worst day Heppi krisztmösz! 2008.12.24 16:41:06
Send your own ElfYourself eCards Hasonló videót itt (http://elfyourself.jibjab.com/) lehet létrehozni!..
The worst day A karácsony lényege 2008.12.20 14:27:00
Tudjuk-e miről szól a karácsony valójában? Bevallom, én eddig nem tudtam. De most már megvilágosodtam. A mindenttudó Google ugyanis már az első oldalon kiköpte az ünnep kvintesszenciáját, az itt látható a képet, alatta a következő mondattal"ami azzá teszi a karácsonyt…..
A mindennapok szara one hundred 2008.12.18 15:44:45
Éppen születik a századik bekezdés. Mármint ez. Elolvastam az elsőt, annak fényében úgy érzem, viszonylagosan legalább, de sikerült tartani az első posztban leírtakat, bár azért elég nagy hasonlóság van az előző bloggal, a mértkellettel kapcsolalatban, nagyjából ugyanúgy a…..
The worst day Utolsó "munkanap" 2008.12.19 07:36:00
A cím két okból sem igaz, bár kétség kívűl jól hangzik. Egyrészt az ötödéves egyetimsta - a legtöbb esetben - a társadalom egyik leghaszontalanabb élőlénye, révén, hogy már nem tanul semmi értelmeset, és még nem dolgozik semmi érdemlegeset, amit munkának lehetne titulálni.…..
The worst day Oszolj! 2008.12.16 23:33:00
Egy kellemesen tré napot egy viszonylag kellemes hír zár: Osloba küldék a MGE-t.Bár gyakorlati foganatja úgy sem lesz ennek a  döntésenk - mert valami kiscserkész csapatként újratöltődnek, de azért a demokrácia szépen szembe köpte az őt szembe köpőket.Legalábbis egy…..
The worst day Káosz über alles 2008.12.15 22:56:00
A hétvégén sikerült összefutnom egy kifejezetten figylemreméltó filmmel, a Batman- Dark Knight-tal. Egyrészt ismét Christian Bale alakította benne a bőregeret - aki egyébként a kedvenc színészem (a legnagyobbat egy másik örök klasszikusban, az Equlibriumban nyújtotta.... Bale…..