Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adrika4

3 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pizsis szülinaposnak.....
Napló Rólunk Boldog Karácsonyt! 2012.12.25 00:02:00
A blogot nem töröltem, a régebbi bejegyzések ill. az újrakezdéstől egy része meghívóval olvasható...
Elkészült a vérvizsgálat, a folyosón szomorúan közli a kedveslány, hogy a megrendelt 5600 helyett csupán csak 3 ezer feletti az érték. Összetörök. Igyekszem arra koncentrálni, hogy ne bőgjek majd a rendelőben. Farkassal egy szót sem szólunk egymáshoz. Biztos vagyok benne, hogy…..
Piroska és Farkas Bizonytalanság 2011.07.12 16:15:00
Később hívott, mint ahogy megszoktam Tőle. Újból megcsináltatta a laborral a péntek délutáni ismétlő vérvételemet, ami akkor nem sikerült jól ugye, vagyis keddről péntekre szinte semmit sem emelkedett (ma vagyok 5 hetes és két napos terhes, ha igen), pedig másnaponta…..
Adrika4 2011.07.13 14:51:02
Piroska és Farkas Hááááát 2011.07.05 14:20:00
Reggel vérvétel. Én teljesen lemondó voltam. A vérzés továbbra is tart (nemömlős, de van), görcsölészik a hasam, feszít, szédülök. Szúrás után boldogan pillantottam meg Nünüt és Farkas a folyosón, bejöttek értem a kerti gyíklesről és Nünü folyamatosan magyarázta, hogy…..
Piroska és Farkas Csavar 2011.07.04 21:55:00
Farkas hihetetlenül pozitívan áll a dolgokhoz. Meg amolyan megfontolt, kevésbé forrófejű és hirtelen mint én. Ha valamin berzenkedem, mindig van pár olyan mondat a farzsebében, ami lehűti az indulataimat.  Mivel ma reggel nem mentünk el vérvételre az erősödő vérzés miatt,…..
Piroska és Farkas Nagyonmagas 2011.06.29 19:32:00
Még az írás is nehezen megy, olvasni meg szinte alig bírok. Tegnap este  tízkor a kórázi ügyeleten kötöttem ki. Szombat óta szédülök, tegnapelőtt óta meg már nagyon és a fejem is szétmegy, lüktet, sajog, alig bírok menni. A vérnyomásom itthon 150/100-ra is fölment.…..
Jaja, már március 1-től tart a nagy diéta, amit éppen most készülök megszegni egy kicsit. De mit tegyek, ha ma eddig csak egyszer ettem? Már kettőt látok mindenből. Momentán abból is, amiből tudtommal három van. :DSzóval a nagy hadművelet annyiból áll, hogy délutánra (5-re)…..
Adrika4 2011.04.30 20:54:53
@t.sz.: Szia!
Örülök, hogy tetszik, gyere máskor is. Bár az esküvőnket családi okok miatt el kellett halasztanunk jövő nyárra, de naplót természetesen írom tovább.
Nem, nem anyák napja, mint e gyerekdalban. Bár valamennyire az én napomnak is érzem a mait, de igazából elsőszülött nagy lányom születésnapja! Már 6 éves! El sem hiszem. Közhely, de tényleg akkor érzi igazán az ember, hogy repülnek az évek, amikor gyereke van.Szinte még csak…..
Adrika4 2011.03.16 22:31:05
Piroska és Farkas Hír róluk 2010.09.21 15:41:20
Sziasztok, Piroska kért meg, hogy közvetítsem hírüket. Sajnos kórházban vannak Nünüvel vasárnap óta, a kiscsillagnak bronchitise van. Szerencsére nem vészes a helyzet, illetve nem kell megijedni inkább így mondanám. Nünü szerencsére ott is hozza különleges báját anyukája…..
Az első öt ovis nap összegzése: minden nap jelzi valamilyen módon, a kettőből az egyik gyerkőc, hogy nincs igazán ínyére az óvoda. Az ötből azt hiszem egy nap volt „csont nélküli”. Én örülök ennek az aránynak, mert a nyáron itthon töltött 2 hónap után…..
2010. június 18. Gyerekeim első ballagása. Illetve csak egynek, Szonjának. Szonja elballagott a bölcsödéből! Először kíváncsian vártam, hogy milyen lesz a bölcsödei ballagás. Gondoltam, hogy nem fogják hatalmas, plüssállatokkal teliaggatott méregdrága virágcsokrokkal a…..
A mai nap legszebb ajándéka számomra az volt, amikor reggel Szonja "anya, dere" kérésére bementem hozzá, s ő ahogy lehajoltam hozzá, résnyire nyitott szemmel, még nagyon-nagyon álmosan így köszöntött korán reggel: "anya, szeretlek". Kell ennél…..
Na jó. Mostanra már én is kigyönyörködtem magam a bánatos esőfelhőkben, tüzetesen megvizsgáltam a gyerekkel minden erretekeredő gilisztát, úgyhogy köszönöm szépen, már nekem is elég! Jöhet a jóidő. Amikor Nünüt csak kitolom a kertbe, és akkorákat alszik, hogy csak az ott…..
Piroska és Farkas Hány 2010.04.15 14:57:00
Kidőlési sorrendben a hányosók a következők: 1. Farkas. Hétfő éjjel hányinger, majd alulról meginduló áradat, levertség, később láz.2. Én. Aki szerda reggel szülői unszolásra visszatértem a gyökerekhez, vagyis átjöttem Anyikáékhoz, hogy Pasi nyugodtan szenvedhessen…..
Adrika4 2010.04.15 21:20:14
Talán nem volt még ilyen hosszú bejegyzés nélküli idő ebben a blogban. Az oka a nagy hallgatásomnak szerencsére nem betegség, vagy más szerencsétlenség volt. Inkább a tavaszi fáradtság uralkodott el rajtam. Estére, amikor lehetőségem lenne leülni a géphez klimpírozni, már…..
Piroska és Farkas Egyéves 2010.03.14 18:00:00
Tovareppent ez az év, mint a pillangós héliumlufi, amit a gyerek születésnapjára rendeltem. Mielőtt az eladósrác Farkas kezébe nyomta volna a katicás meg a lepkés (nagy kedvencek) lufit, óva intette, mondván, sok léggömböt látott ő már elszállni, ezért biztos ami biztos, egy…..
Piroska és Farkas Mintarózsaszál 2010.03.05 10:00:17
Olyan közel volt hozzám, hogy csak úgy tudtam elkapni a pillanatot, hogy eldőltem, mint a zsák, s emígyen a képen furcsa megnyúltfejű lett a gyerekem. Sebaj, legalább megörökítettem az első felállások egyikét, amint kapaszkodás nélkül felegyenesedik a földről a Migyerekünk(ha…..
Piroska és Farkas Disznósajt 2010.02.23 21:10:00
Bőszen bólogattam Anyikának azon felvetésére, hogy jegyezzem le az első paradicsomevést, meg az elsőmájevést, mert mint tudjuk, Ő mindent vezett rólunk, no de persze bizonyítékkal nem tud szolgálni azóta sem, mert fogalma sincs merre és mikor nyelte el a föld a naplóját. No de…..
Kittinek mondom, hogy milyen nagylány, hogy megnőtt és milyen nehéz. Szonja:"Anya, én még kicsi vagyok, még nőnöm kell, mert nem érem el a távirányítót!"(Ez lesz ezentúl a mércénk. Ha elérti a távirányítót, ami a tv tetején van, s amit eddig még soha nem is…..
...volt a hóból és a télből! Szeretem én ezt a havazást, meg a szánkózást, imádom ahogy a lányok visonganak, örülnek a hónak, belehemperegnek, megkóstolják (na ezt annyira nem szeretem), élvezik a szánkózást, hóember építést...de már nekem nagyon elegem van ebből a hosszú…..