Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rescon

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Haza a leállósávban 2007.12.17 07:30:00
  Maradunk kockázatközösségben. Vagyis továbbra is lopunk egymástól. Csak versenyezni ne kelljen.  ..
"Mi lehetne magyarosabb, mint egy paprikapálinka? Egy magyaros lehúzás esetleg?" - írja László, mi meg boldogok vagyunk, hogy az olvasók tömörebben meg tudják ragadni a lényeget, mint a legtöbb újságíró. Egyik kedvenc hipermarketünk új, mélyebb és magyarabb jelentést…..
w Recipe ferrum 2007.09.20 06:30:00
Nagy sárga munkagépek szorítják visszafelé a feketegazdaságot ezekben a pillanatokban is, dolgoznak a kanalak és hidraulikák, a feketegazdaság meg vinnyogva hátrál a hegyekbe. Meneküljön csak! Magyarország lelkesen üdvözli a mindent átitató korrupció visszaszorítását. Nem…..
w Operation Fospumpa 2007.08.10 06:00:00
Mit nem beszél az a német? Ausztria kissé elpofátlanodott az utóbbi időben. Nem a MOL-OMV csatáról lesz szó, hanem a környezetrombolásnak arról a kelet-európai sunyisággal megvalósított módjáról, hogy építünk ultramocskos ipart a határ szélére, bele a szélirányba,…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
Megkérdezte, hogy szánalomból alkalmazzák-e az oxfordi egyetemen a Babes-Bolyai Egyetem volt tanárát, és ez nem tetszett a csatorna tulajdonosának. Az EchoTv szerint nem először hibázott Kóczián, ezért azonnali hatállyal kirúgták.A Raport című műsorban május 29-én Kóczián…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Mielőtt jobban belemélyednénk Fábry Sándorba, egy dologban állapodjunk meg: ha akar és odateszi magát, nagyon vicces tud lenni. Minden magyar családban van egy…..
comment:com Szívassuk meg Fábryt! 2007.03.24 15:32:00
Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát…..
w No Tanx 2007.03.02 05:00:00
Imádom a tankokat. Odavagyok értük. Nem tudok ellene tenni, ahogy az ellen sem, hogy a pókokat viszont utálom. A tank nem úgy szép, mint a Peugeot 407. Nem feminin, funkciótlan kecs, hanem letisztult praktikum. A tank óriási találmány, a történelem alakítója. A Tigris, a T-34 és a…..