Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord Neon

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tentacle Wars olyan stratégia, mint a Nano Wars és tarsai: bázisainkról kisebb seregeket kell küldenünk más bázisokhoz, hogy elfoglaljuk azokat, és úgy kell taktikázni, hogy az ellenfeleknél gyorsabban erősödjünk. A bázisok azonban itt mikrobák, a seregek pedig csápok, és egy…..
Lord Neon 2010.12.13 17:21:42
@Cold Heart: aha ja. meg a 20-as
Lord Neon 2010.12.14 18:04:48
@Cold Heart: hát ezt nem próbáltam. párszor újra kellett kezdenem, aztán egy hatalmas csatában nyertem a predatorral. azt tápláltam a többivel. asszem az volt az a pálya.
Furcsa egy játék az After Years In Dark Tunnels, biztosan nem fog mindenkinek tetszeni – ez ugyanis olyan platformjáték, amiben leginkább a felfedezés kapja a hangsúlyt. Nincsenek ellenfelek, nincs ölés, csak egy irdatlan nagy pálya, amin tárgyakat lehet találni. Tárgyakat és…..
Lord Neon 2010.11.09 17:02:09
Az Alice is Dead első részét még nagyon szerettem, a másodikért már kevésbé lelkesedtem, de még élt bennem a remény, hogy hátha... Nos, megjelent a harmadik - befejező - rész is. Megfejthető, de nem túl triviális fejtörők, néhol poénok, egyedi látványvilág - ez jó. Ami nem…..
Amikor egy nagyobb kiadó flashjátékkal reklámozza valamelyik top játékát, abból nagyon jó dolog tud kisülni, ezt láthattuk már a Dragon Age esetében is. Az újabb említésre méltó darab a Ubisoft új játéka, a Tom Clancy’s H.A.W.X. 2, amit a cég többek között egy…..
Jegyezzük meg Jay Pavlina nevét és foglaljuk imáinkba, a csávó ugyanis egy zseni. Ő csinálta a Super Mario Bros. Crossovert, és fogalmam sincs, hogyan maradhatott ki eddig a blogból. A játék a legendás Mario-játék pályáit vonultatja fel, de mint a címe is mutatja, más…..
Régen volt egyklikkes játékunk, és a Smiley Showdown igazán megérdemli a posztot, mert szép is, jó is. Csak sajnos rövid is. Hamar végi lehet klikkolni a pályákat, aztán már csak legfeljebb a plecsnikre hajthatunk, meg persze a pontszámra. Amúgy jól ki van találva, emotikonokat…..
Végy egy adag Jurassic Parkot, keverd össze a Szerencsekerékkel és Schobert Norbi tetszőleges dvd-jével, adj hozzá egy csipetnyi szadizmust, és megkapod a Treadmillasaurus Rexet. Egy jobb sorsa érdemes dinóval kell a pokoli futópadon minél több energiát elégetni két…..
Előre is elnézést kérek, a Royal Envoy csak egy demo, ami a full verzió megvételére biztat mindenkit. Ám az első 12 pálya, ami játszható, szerintem olyan aranyos és azért egy fél órát simán el lehet vele lenni, hogy megírom, aztán legfeljebb majd lepontozzátok. Szóval a feladat…..
Egyszer láttam egy viedoklipet a VH1-on, ami egy animált világban játszódott, ahol minden betűből állt. A taxi például egy "taxi" felirat volt és autóként mozgott a házak (nagy "house" feliratok) között. Azóta sem kaptam el a klipet és az előadó nevére sem…..
A „juttass egy izét A pontból B-be egy akadályokkal telepakolt, jó fizikai modellel megáldott pályán” műfaj újabb képviselője a Screw the Nut 2, de annak nagyon jó. Ezúttal a pályaelemek leszedegetésével egy anyacsavart kell görgetni, és elérni, hogy a pályán levő…..
Lord Neon 2010.07.16 17:34:33
@standup: szerintem írd be hogy crayon a google-be! biztos meglesz :)
Bár nem értek a filozófiához, továbbra is szeretem az olyan játékokat, amik amellett, hogy pár percet kellemesen eltöltök velük, közben-utána elgondolkodtatnak. Ilyen az Every day the same dream is. Főhőse, Mr. Átlagember reggel felkel, felöltözik, elautózik a munkahelyére, és…..
Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy mindenki szereti a "lőj ki bármit, minél messzebbre" típusú játékokat. Magam is ezek közé tartozok, mert kihívást jelentenek. A Micro Olypics on Mars nem kimondottan a kedvencem, mert nem tart túl sokáig, de mindenképpen egyedülálló…..
Tekintve, hogy viszonylag szegényes az ellátottság mostanában igazán pihentető, jó mészárlást ígérő játékokból, másrészt, mert a világ jelenlegi helyzetében igenis szükség van a feszültség ilyen levezetésére, jöjjön most egy olyan játék, ami garantáltan nem mozgatja…..
Lord Neon 2010.07.03 10:53:25
@Syolos: na ponr ez ütött nekem is szöget a fejembe! És miért kell védeni a helikoptert? Mért nem lehet egy egész hadsereget felbérelni... Érdekes.
Az Amanita Design ismét maradandót alkotott, nagyjából fél perc kellett, hogy beleszeressek legújabb játékukba. A Machinarium világát kézzel rajzolták, minden egyes apró részletet kidolgozva, sokkal szebb, mint a Samorost sorozat volt. Maga a játék a point'n'click vonalat…..
A Trap Master szépen ötvözi a várvédő-lövegtonyos stratégiákat a hagyományos disztrojjal. A címszereplő csapdamester, azaz a játékos feladata, hogy megvédje a várában levő kincsesládát, amit egyre erősebb hullámokban támadnak behatoló harcosok, katapultok, varázslók és…..
Lord Neon 2009.11.20 12:29:33
A Full Moont az a Bart Bonte készítette, akinek a Me and the keyt köszönhetjük, és a játék le sem tagadhatja alkotóját. Ugyanazért remek, mint elődje: ötletes pályákon kell megtalálni valamit – ezúttal egy-egy gyümölcsöt a főhős nyúlnak –, a későbbi feladatok…..
Lord Neon 2009.11.09 14:31:05
Az első rész után - a Kongás premiert a Halloweenre időzítve - megjelent a Ghostscape második része. Ezúttal egy nyomozó bőrébe bújva kell egy elhagyatott kempingben bizonyítékokat, tárgyakat, fotókat gyűjtenünk, a megfelelő felszerelés segítségével. A képi világ ismét…..
Mi mással folytatódhatna a legjobb retró lövöldözéseket bemutató alrovatunk, ha nem a démonvadászos fps-ek királyával, a Doommal. Eredetileg a Java PC emulátoros verzióját akartuk megmutatni, és jól lehúzni, mert irányíthatatlan, és nincsenek benne hangeffektek, de cariboo…..
Lord Neon 2009.11.03 20:47:18
@Dirky: kösz a tippet!
amúgy meg letöltöttem és ott meg van ugrás, csilivili-efektek sőt guggolás is (hogy minek...) lehet újabb verzió de ott lehet ugrani :)
Gyors és egyszerű (értsd: még én is végig tudtam vinni walkthrough nélkül) point-n-click játék az Abuba the Alien. A sztori a szokásosan kezdődik, űrlény jön, lezuhan, majd elindulna világot látni, ha már itt van. A különbség, hogy Abuba békés lény, ennek megfelelően nem…..
Kezdjük ezt a hideg őszi hetet egy kis rombolással, mondjuk zúzzuk atomjaira a Földet. Vagy akár több Földet, a Destroy Earth Now! célja ugyanis ez. A játék körítése szerint a vogon építkezési hivatal szimulátorán edzünk éppen, hogy megtanuljuk, hogyan kell helyet csinálni a…..
A Heat Rush leginkább a Kamikaze Race-hez hasonlít, a cél azonban más: itt a minél nagyobb távolság elérése helyett különböző pályákat kell teljesíteni adott időn belül. Vannak achievementek is (például ütközés nélkül vagy még rövidebb idő alatt végigmenni egy…..
A BeluGerin Games remekbeszabott stratégiai játékkal állt elő, méghozzá tavaly december 30-án - rejtély, hogy kerülhette el eddig a figyelmemet. A Battle Gear célja roppant egyszerű; meg kell hódítani a világot. Ezt három nemzet, illetve közösség bőrébe bújva tudjuk megtenni.…..
Llew küldte be a Canabalt linkjét, ami aranyos, de egyszer használatos darab. „Semmi bonyolult, a figura szalad magától, nekünk csak ugrálni kell és minél messzebb jutni” – írja munkakerülőnk, és ennél többet én sem nagyon tudok írni erről a kis cukorfalatról.…..
Lord Neon 2009.09.06 16:20:18
Lord Neon 2009.09.09 16:27:38
@cooldavee: és mi a címe a zenének?
IQmágnás fedőnevű munkakerülőnk is említette a kommentekben a Toss the Turtle nevű játékot, nem véletlenül. A "lődd el messzire az állatot" műfaj egy pofás képviselőjével van dolgunk, aminek a grafikája szebb, mint a Hedgehoh Launchnak, viszont a játékmenet nem olyan…..
Lord Neon 2009.09.07 15:27:44
Lord Neon 2009.09.08 19:04:04
@-szp-: köszi
„Kicsit ugyan már régi játék, de szerintem megér egy postot a D-Day Defender” – írja Gabylondo, aki kisebb leírást is mellékelt a linkhez. „Első ránézésre sima védekezős játékkal van dolgunk, de egy-két kör után kiderül, hogy komoly mögöttes tartalma…..
Lord Neon 2009.09.07 15:13:26