Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jaxxodeath (törölt)

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következzen egy rövid összefoglalás arról, hogy milyen ruhákat viselő pasival TILOS randiznia egy épeszű nőnek - drága olvasók, ha bármelyiket is látnátok egy férfin, meneküljetek, fussatok jó messzire, mert hipergáz mindegyik.Szerintetek melyik a borzasztóbb?Ha a pasi nem tudott…..
Mindig is egy Vivienne Westwood párnán akartad álomra hajtani a fejedet? Szerencsére teljesülhet ez a kívánságod, hiszena punk koronázatlan királynője a The Rug Companyval közösen párnakollekciót dobott piacra. Persze ehhez mélyen a zsebedbe kell nyúlnod: a kopott zászlómintás…..
Riccardo Tisci's Fall 2009 kollekciójához hű kiegészítőket láthatunk a Givenchy nem rég megjelent Look-Book-jában is. Szegecsek és tollak minden mennyiségben az impozáns kesztyűkön, szandálokon és fejdíszeken. A kedvencem a shildes tollas fejdísz. Sose szerettem a tollakat, de egy…..
jaxxodeath (törölt) 2009.04.30 21:25:58
Balmain kabátok mindig nagyon karakteresek, és ennek is köszönhetően az idei tavaszi kollekció plakátja is fantasztikusra sikerült. A fotókat Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítették és Daria Werbowy kétségkívül gyönyörű a képeken és nagyon sikkesen tudja viselni ezt…..
Azt hiszem megtaláltam az egyik legrosszabb és legtúlgondoltabb Vogue Italia fotósorozatot. Némely kockája már kifejezetten undorító,valószínűleg azt hitték, milyen merész dolog a háborút a divattal keverni. Nevetségesnek érzem az egész próbálkozást, sőt, mintha viccet…..
Ma pasidivat napot tartok, itt a blogon (holnap meg Swarovskisat). Teljesen belebolondultam Yunju Lee kiegészítőibe. A máskor oly kellemetlen foltokat most művészien jelenítik meg ezek a vicces kitűzők és gallérok. Hihetelenül ötletes és egyedi - az egyetlen problémám a…..
A szó megakad, szem fennakad, a kérdés pedig kibuggyuan belőlem: éseztmostígyhogy?Oliver Theyskens utolsó kollekciója volt a Nina Riccinél a 2009-es ősz-téli, és az biztos, hogy a cipőkről cikkeztek a legtöbbet az utóbbi időben a divattal foglalkozó oldalak és blogok. A…..
jaxxodeath (törölt) 2009.04.14 23:11:38
@suo tempore: elvileg ő hozta be, rajta lehetett látni először..
beckhamné ,,makulátlan ízléséhez" illően erre is csak azt tudom mondani: fujj.
ennél már csak a beyonce-féle szado balett tűsarkú rosszabb :D
OurFashion Love or Hate? Amber Rose 2009.04.07 16:47:00
Kanye West új barátnője jött, és megbolygatta a divatvilágot félcentis hajával, extrém dizájnercuccaival, elképesztő napszemüvegeivel, kerek fenekével és spandex imádatával. Minden valamirevaló divatmagazin és blog írt róla - hol elrettentő példaként, hol pedig követendő,…..
jaxxodeath (törölt) 2009.04.14 23:03:24
@honeycutt: teljesen egyetértek, hihetetlen hogy a mai világban vkinek a gebék a jó nők.. hát nem! bár egy-két cucc olcsó turis benyomást kelt a nőcin, még mindig LOVE
Nemzetközi blogösszefogás keretein belül kaptam meg ezt a postot, miszerint minden divatrajongót buzdítsunk arra, hogy újrahasznosítson és védje a környezetet! Az első körlevélben egy üdítősüveg aljából készült pénztárcát láthattok. Előállítása nagyon egyszerű és…..
Slava Zaitsev 2009-es őszi-téli kollekciója végre igazán az orosz kultúrát vette inspirációul. Láthattunk már ilyet nagy designer tervezőktől is, és mégis mindig azt éreztem, hogy valahogy csak a felszínen söprögetnek. Látszik hogy Slava pontosan tudja, mit jelent orosznak lenni.…..
Mackófelső guminőkból - nem álom többé, hanem a megtestesült valóság (szó szerint)!Az utrechti Anders Reijgers (31 éves) tervezte ezeket a pulcsikat, és Mama Anders márkanév alatt kaphatók a dizájner által "viselhető művészetnek" titulált felsők.A kérdés:…..
Nem tudok mit írni. Nem jönnek a szavak, mert csak közhelyeket tudnék mondani és kérdezni: pl.  hogy miért kell egy nagyon jól kinéző 50 évest hiperszexi húszévessé retusálni? Miért nem fogadják el magukat a nők? Miért annyira rémisztő mindenkinek az öregedés, holott az a…..
Split toed shoes. Magyar megfelelője még nincs, mondjuk talán lábujj szétválasztós cipőnek. Japánban ez most a menő, és már a Nike is próbálkozott vele egy időben. De egy kedves olvasónk Laurinda hívta fel rá a figyelmemet, hogy már Hollywoodba is betört ez a trend és Sarah…..
jaxxodeath (törölt) 2009.03.30 21:10:26
Hogy milyen egy tökéletes és hűséges olvasó? Olyan, mint Coco, aki lelkesen küldi nekem emailben a felfedezését, hogy designer cuccokat lehet kapni használtan egy honlapon és paypalon keresztül lehet fizetni. Majd hozzáteszi, hogy így megvehetem az első Manolomat! oh.. :)Juhéééé!…..
...a legkúlabb fotóstól, akit ismerek.Az esküvő ez egyik legemlékezetesebb dolog az életben, de az esküvői képek általában dögunalmasak. Egysíkú, beállított pózok, témák és hátterek - menyasszony fával, vőlegény a háttérben a menyasszonnyal, vőlegény térdel,…..
A stokholmi divathét képei kiverték nálam a biztosítékot, pedig az én tűréshatárom jóval nagyobb a kommentelőkétől. Első gondolatom az volt: Hol élnek ezek a Stokholmiak? Vagyis inkább hol él az Ance márka tervezője? Nylon nadrág, bőr nadrág, holdjáró csizma, Pál utcai…..
jaxxodeath (törölt) 2009.03.23 23:19:12
Kiskoromban imádtam a közértbe menni, mert rajongtam az előtérben  elhelyezett hatalmas kávédarálókért. Az emberek nagy része általában rendeltetésszerűen használta az ingyen darálót - ami mára már számomra szinte a szocializmus jelképévé vált - de én csak összevissza…..
OurFashion Stílusikon: Chuck Bass 2009.03.23 11:56:00
A lányoknak könnyű - ha bajban vannak, hogy mit is vegyenek fel, elég Carrie-re a SATC-ből, Laurenre a The Hillsből vagy Isla Fisher karakterére a Confessions of a Shopaholic-ból gondolniuk, és máris ezrével jönnek az ötletek a ruhákra.De mi a helyzet a férfiakkal? Ők kitől…..
Nem tudok szó nélkül elmenni a hajnali Oscar-díj kiosztó, és természetesen az eseményen megjelent sztárok ruhái mellett - így az eheti hétfői körkérdésnek ez az apropója.A legjobb Oscar ruha: Freida Pinto szárikat idéző indiai hatású John Galliano ruhája álomszerűen csodás…..
jaxxodeath (törölt) 2009.03.23 00:04:56
@gallianori:
A tizenéves celebekkel kapcsolatban egyetértek... nem értem, hogy kerültek oda, a high school musical az egyik legbutább film, amit valaha láttam :D

szerintem a legjobb:
Jada Pinkett Smith
media.photobucket.com/image/jada%2Bpinkett%2Boscars%2B2009/FashionChips/Part%20One/JadaPinkettSmith2009VanityFairOscar.jpg

a legrosszabb pedig Salma Hayek
(imádom a csajt de ez szörnyű)
www.thecocktailcafe.com/wp-content/uploads/2009/02/salma-hayek-oscar-dress.jpg
Egy olvasói levél hívta fel a figyelmemet Dora Abodira, a "szerkesztőségünkben" megoszlottak a vélemények a lányról, de én mégis úgy gondoltam megmutatom nektek.Dora Abodi Kolozsváron született multikultúrális művész családban, később a család Győrbe költözött.…..
OurFashion Menő nagyik 2009.03.03 23:14:00
Jó, jó, senki soha nem mondta, hogy az idő megszépít. Mert nem így van, csak valaki ezernyi segéddel az oldalán még 50 felett is úgy tud kinézni, hogy anyáink és nagyanyáink őket irigylik. Na és valljuk be, sokunk szeretne ilyen csinos, álpolt és sikeres lenni, nem pedig a nyugdíj…..
jaxxodeath (törölt) 2009.03.22 22:50:23
@Ms Groutesque:
azért azt, hogy kit plasztikáztak meg kit nem, sose lehet tudni...
hollywood egy nagy kamu ahogy van, csak van aki jobban tálalja magát. goldie-nak, melanie griffithnek meg a többi elrettentő példánynak nem volt szerencséje a sebésszel, ennyi :)
Száz éve, na jó ezer éve nem volt már RuhaMix. De most, hogy megláttam, hogy egyre több tervező rukkolt elő tavaszra virágmintás ruhával, nem hagyhattam szó nélkül! Tehát most következzen pár tavaszias összeállítás, hátha jobb kedvre derülünk tőlük:..
Közismert, hogy a francia óriáscég legismertebb táskafazonja a Speedy. Hogy melyik a második a sorban? Melyik a mostohatestvér? Bizony az Alma. Ez a klasszikus kézitáskafazon a személyes preferencialistámon mondjuk speedyverő, főleg most, a színes…..
jaxxodeath (törölt) 2009.03.22 22:26:35