Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hteam

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!  Ma kaptam meg a postástól egyik kedvenc női havi magazinomat, nevét nem említeném, mert nem szeretnék ingyen reklámot nekik csinálni. Ebben a kedvenc magazinban két cikket is találtam, ami számomra fontos volt. Az egyik ami jobban hatot Rám, illetve Rátok és a…..
Hteam Mit is meséljek .... ??? 2008.12.15 22:33:00
Sziasztok!Sokat gondolkodtam, mit is írhatnék nektek, amiről szívesen olvasnátok...Végül arra jutottam kicsit Rólunk mint "vezetőkről" és esetleg volt hostessekről mesélek?!Nap mint látom és tapasztalom, hogy a hostessek egy rétege azt hiszi, mindenkire igaz az a…..
 Sziasztok! Nagy megdöbbenéssel vettem ma észre, hogy a karácsony közeledtével nem gyarapodnak a munkák, promóciók. Ez nem csak a mi cégünknél érezhető, hanem sajnos az összes hostess közvetítő cégnél ezt látom. Napok óta figyelem a bevásárlóközpontokat és az…..
Sziasztok! Tegnap szomorú dolgokat kellett mesélnek, de ez ma megváltozik! Csak pozitív elményeket fogok mesélni, mellyel azt támasztom alá, hogy igenis vannak olyan hostok/hostessek akik az elvállalt munkát jól sőt néha még annál is jobban elvégzik.Az első ilyen eset egy nagy…..
Hteam Negatív események 2008.12.09 12:55:00
Sziasztok! Mindig rossz negatív elményekről beszélni, de fontosnak tartom elmondani, mert ebből mások is tanulhatnak, illetve ha az érintettek is olvassák majd ezt a bejegyzést kicsit rosszul érzik majd magukat a viselkedésük miatt.Egy több hónapos munka során merült fel a…..
Hteam blog.hu 2008.12.07 20:04:00
Sziasztok!Még eddig nem beszéltünk a blog.hu oldal elkészítésének okáról!Az elsődleges célunk, hogy a bejegyzéseinkből még jobban megismerjétek a cégünket, és több tapasztalatot nyerjetek belőle, valamint a bejegyzésekhez Ti is hozzátudtok szólni, így interaktívabb lesz a…..
Kedves Olvasó!Mielőtt a blogról kezdenék beszélni, előbb mindenképpen a cégünkről kell néhány szót mondani!A HostessTeam Service Kft. ez év májusában jött létre. Célunk, hogy megváltoztassuk erről a szakmáról a negatív véleményt, mind a host/hostessek, mind pedig a…..