Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nojka

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ahány ember, annyiféle tünetet okoz az anyukájának pocakon belül :)Erre a megállapításra jutottam.Ugyan fogalmunk sincs, hogy A Manci fiú, vagy lány, de mindenesetre az előző, Botkós várandósságból kiindulva több az eltérő, mint a megegyező kísérőtünet. Lássuk…..
Olívazöld tésztaszűrő Maniac 2010.12.11 23:10:00
 Nincs mese, tündértípus vagyok. Erre most jöttem rá. Sose gondoltam, hogy ha pasi lennék, feleségül venném magamat, de ahogy jobban belegondolok, nem is vagyok olyan rossz vásár.A fiam megörökölte a pakolászási mániámat ugyan, de végülis nem csak ez az egyetlen…..
Újra Vigan Tol-juk.Azaz, tol-nánk, mivel az alábbi levél tartalmával ellentétben mégis nehézségekbe ütköztünk, de erről majd alább...--------------------------------------------"Kedves L**** P****! A Vigantol 20000 NE/ml belsőleges oldatos cseppek kivonásával feltett…..
Lássuk, mitől "gyönyörű" egy újdonsült anyuka...Előszöris, az egész napos strapától derékszögben behajlik, annyira be van állva a dereka. Mindez annak ellenére, hogy soha azelőtt nem volt derék- vagy hátfájós.Aztán, a szoptatástól hullik a haja, így a homloka…..
Áldott állapotom kilencedik hónapjának vége felé sokszor megpróbáltam elképzelni, hogy milyen érzés lehet a szoptatás. Persze ez lehetetlen, mert akármennyire igyekszik az ember, egészen addig nem derül ki, amíg élesben meg nem tapasztalja. Ez szavakkal nem írható le, még körül…..
 Pssszt! Csak fű alatt merem ideírni, de a gyerek néhány napja megjavult!!! Roppant gyanús...Még keressük a kandi kamerákat... addig nem kiabáljuk el :)..
 ...szoba.Ugyanis, előkerülnek lassan azok a cuccok, amiket innen-onnan ajándékba kaptunk. Amik színesek, zörögnek-csörögnek, pihepuhák, rághatóak, viccesek és JÁTÉKOK. A favorit ezek közül először a pihenőszékre erősített Három Medve közössége, névszerint…..
nojka 2010.09.10 20:08:35
 Majd akkor úgy lesz, hogy nem ülünk ám itthon, hanem jövünk-megyünk. Szokja ez a gyerek a közlekedést, mert nehogymár miatta bezárkózzunk! Hiszen annyi gyerekbarát program van, és annyi jó hely, ahová kisbabával is simán lehet menni, nyilván mi ahová csak lehet,…..