Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robotzsaru

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, volt-e már valakinek a kedves olvasók közül olyan munkahelye, ahová - tessenek megkapaszkodni - be kell járni. Igen, ez egy létező jelenség a 21. században, az Amnesty International aktivistái pedig csak malmoznak tanácstalan anyakoca-tekintettel. Nos, újabban a szerző is hasonló…..
robotzsaru 2016.06.04 23:03:27
Kedves olvasók, a közelgő Európa-bajnokság kapcsán zenés játékra invitálnánk Önöket! Kontinensünk nemes hagyománya, hogy országaink időről időre megmérkőznek különböző sportágakban: futballban, zenében, az egész világot felperzselő, pusztító háborúkban. E három közül kettőt kombinálnánk…..
robotzsaru 2016.04.25 15:08:39
Kedves olvasók, a közelgő Európa-bajnokság kapcsán zenés játékra invitálnánk Önöket! Kontinensünk nemes hagyománya, hogy országaink időről időre megmérkőznek különböző sportágakban: futballban, zenében, az egész világot felperzselő, pusztító háborúkban. E három közül kettőt kombinálnánk…..
robotzsaru 2016.02.02 14:39:32
Párkeresési tanácsadó rovatunk ajánlásával. Ha a kiszemelt nőszeméllyel már vagyunk olyan kapcsolatban, hogy táplálkozási ürüggyel meginvitáljuk lakhelyünkre, de még vonakodna, ha megkísérelnénk megnyalni az orrnyergét, akkor egy hasonló fogás lehet a tökéletes választás.…..
Szolgálati közlegény!                  A blog szerzője éppen a freemailes e-mail címét regisztrálta, mikor szóltak neki, hogy 2015-öt írunk, ezért elindította a Vegán Muflon Facebook-oldalát! Légyszíves szeresse, aki nem szégyelli!..
Alimento A vajat kérném szépen 2014.02.28 13:25:03
Kedvenceim az e-mailen terjedő körlevelek. A többségüknek hatalmas szórakoztató értékük van, eltekintve attól, hogy sokan komolyan veszik a tartalmukat és teljes komolysággal küldözgetik szét őket mindenkinek. És még arra sem veszik a fáradtságot, hogy az ordító fordítási…..
Lehet, hogy egyeseknek más a véleménye, de a bunkóság igenis vicces. Mondhatni MENŐ. Persze nem mindenfajta bunkóság, mert a buta, ötlettelen, másokat megalázó és gusztustalan bunkóság nem az (bár ebben a körben is akadnak kivételek), de az igazi szellemes és ötletes bunkóság,…..
Sörjárőr Kondér Borozó 2009.06.24 11:25:00
Név:Kondér BorozóCím:BudapestXVII. ker., Tóalmás utca 52.Nyitvatartás:07-22Csapolt:csak üvegesek/dobozosok, és okosan le se írtam, mennyi volt...Helyiség, kat.:III. kat., külön épület, így érthető, hogy nagyobb hely, mint a pultos részlegből gondolnád, ahol csak három hármas…..
Neked is fontosak az értelmetlen, felesleges dolgok? Te is azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának? Vagy egyszerűen csak eleged van belőle, hogy mások mindig valami konkrét dolog ellen vagy mellett tüntetnek? Akkor gyere velünk tüntetni!…..
Amikor először találkoztam a mára egyik legközelebbi cimborámmal, akkor történt. Már a kocsmában megleptük a csapos nénit, mert kértünk deci gint, ő meg kérdezte, hogy tonicot adjon ugye hozzá, de mennyit? Hát ki kellett ábrándítanunk, hogy sör kell mellé. Rendesen…..
A világ legnagyobb kerékpáros-konferenciájának meghívásával bírná rá a Magyar Kerékpáros klub (MKK) Budapest vezetőségét a kerékpáros infrastruktúra fejlesztésére. A Velo-City megrendezése ugyanis jelentős figyelmet irányít az adott városra, számolt be az MKK vezetője,…..