Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kétség

1 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen elképesztő, állatias viselkedést tanúsított naiv vendéggel és családjával az Üvegtigris Étterem üzletvezetője, amikor beszóltak neki, hogy miért hajtottak el egy mozgássérült kislányt az üres étteremből, amikor az a vécét kereste. Először rájukcsapta az ajtót,…..
A szerelő azt mondja, őt fegyverrel fenyegette meg az udvaron egy fiatal férfi, mert a munkáját akarta végezni. A fiatal férfi azt mondja, a valódira tényleg nagyon hasonlító airsoft "játékpuskájával" ment ki az udvarra, mert azt hitte tolvajok ugrottak át a kerítésen. Úgy érzi,…..
kétség 2012.08.15 19:31:45
@kétség: Amúgy ez az egy befizetetlen számla miatti le és felszerelés 20ezer felett fog fájni neki, ez a biznic ebben a beugrálónak! És esetleg még a kötbér figura 100ezrekért! Nagyon észnél kell lenni az ilyen próbálkozásoknál!
kétség 2012.08.15 19:53:25
@Ambiorix: Nem az esetre vonatkozik, de van úgy, hogy valaki több hónapra külföldre utazik lehet, hogy nem nyaralni, és nem adta le a számlát átutalásra, tehát elkésik a befizetéssel. Az már tolvaj?nem fogyaszt ugyan semmit, de a számla jön az átalányról, majd év végén elszámolunk a túlfizetést visszaadják! De ha elmaradsz a részlettel jogtalanul kikapcsolnak és fizetsz a visszakapcsolásért! mert ez nekik így frankó. Használják a pénzedet és még meg is büntetnek. Ezt nevezik M.On.n "szolgáltatásnak" de az igazi neve BIRKANYÍRÁS.
  A Médiatanács napirendjén nemrégiben szerepelt egy ügy, amivel kapcsolatban most az Önök véleményét kérdezzünk. Egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adása a kihaló vagy veszélyeztetett állatfajokról szólt, meglehetősen vitatható formában. A műsorral kapcsolatban…..
kétség 2012.06.23 23:43:34
@eax_:
Valahogy a vágóhidakról elmaradnak ezek a szupervédők és közben májkonzervet reggeliznek az árnyékban. Röhej az egész!
kétség 2012.06.23 23:49:43
@zero: Igen ezek a dolgok a magas íróasztalok mellől egyáltalán nem látszanak, csak az állszent bigott trutymó folyik Hoff-meisterrrel az élen. Csak azt kellene tudni, hogy ezek hol élnek? Ha kijönnének a burokból nagy meglepetések is érhetnék őket, hogy mi is a valóság.
Nesze!szer Bosszúállásból jeles 2011.10.22 16:31:00
  Hol volt, hol nem volt. Nem az Óperenciás tengeren túl, de majdnem. Egészen pontosan Arizonában történt egy szép napon, hogy egy feleség kisétálált a hitvesi ház ajtaján. Egyetlen dolgot hagyott csak hátra maga után, mellyel kapcsolatban (az akkor még) férje…..
A gyémántberakásos fehérarany villát élete végéig használhatja az államfő. Az evőeszköz annyira drága, hogy fotót is csak 2 millió forint ellenében tudtunk volna róla készíteni. A francia Fabergé cég által tervezett és japán szamurájkard-készítők által kivitelezett…..
Mandiner blog Bagóbűnözés? 2011.02.07 13:31:00
  Vasárnap óta tilos a dohányzás a budapesti aluljárók után a BKV megállóiban is, az erről szóló rendeletet december közepén fogadta el a Fővárosi Közgyűlés. A bírságok több tízezer forintosak, a bliccelésért járó bünti öt-nyolcszorosát is rá lehet verni a…..
Nahát, néha pont úgy működik az amerikai igazságszolgáltatás, ahogy kell neki, és ahogy azt a józan paraszti ész diktálja (nem akkor, amikor 675 év büntetést szabnak ki valami többszörös gyilkosra). Az egyik amerikai bíróság ugyanis semmisnek nevezte az amerikai NMHH, az FCC…..
kétség 2011.01.17 18:07:19
@karas:
Igen megoldás lenne, de sajnos nincs annyi pénzem, hogy otthon taníttassam magántanárral felnőtt koráig.
kétség 2011.01.17 18:38:13
@malacnátha: Végeredményben sokkal egészségesebb, ha nem néz tv-t vagy pornót és 13 évesen az utcán pottyantja ki azt a valamit magából amiről nem is tudja, hogy került belé?
A felvilágosulatlan 1o-14 körüli fiuk a pedofília leggyakoribb áldozatai, az ugyanilyen korú lányanyák nem tudják mi - miért és hogyan.Rá kellene ébredni, ez rosszabb mit a pornónézés már a Pápa szerint is.
Pár perce kaptam egy sajtóközleményt a Menhely alapítványtól, ők vették gondjaikba Andrást is. Nagyon tetszett, amit láttunk náluk, amikor körülbelül két hete meglátogattuk őket, de a mostani közlemény társadalmi hatásait tekintve még izgalmasabbnak tűnik: kiderült, hogy…..
Nincs ma ember Magyarországon, aki ne hallott volna a Kolontár melletti vörösiszap-tározó falának leomlásáról, és ennek szörnyű következményeiről. Pár napja azt is tudom, még Hong Kongban is tisztában vannak vele, miről beszélek, ha iszap-áradást említek. Akár azt is…..
kétség 2010.10.14 20:46:42
@misinator:
Itt jön be - hogy hatóság - vagy emberség?
Agykontroll??
Egy szerencsétlen 7. kerületi szülő írt levelet, részben az önkormányzatnak, de valójában Angelina Jolie-nak. A Rózsák terén forgatott a stáb tegnap (a színésznőt le is fotóztuk), ezért a biztonságiak megkerültették a háztömböt az óvodába tartó levélíróval és…..
Mennyiben felelős egy önkormányzat, ha a rosszul megszervezett útépítési munkák miatt valakinek tönkremegy az üzlete? Az alábbi levél ezt a kérdést feszegeti. Kedves Zugügyvéd!Tanácsot, segítséget kérnék, milyen úton lehetne valami kártérítést, kárenyhítést…..
kétség 2010.10.14 19:47:56
@Sics68: @-Flatley-:
Két marha jó beszólás! Tulajdonképpen a virágbótos felelős az elbaszott kivitelezésért, és saját maga ellehetetlenítéséért! Brávó! Faszikáim a Kolontáriak is magukra szívták a trutyit igaz!
A túramotor ismérve a megbízhatóság. Hiába az erő és szépség, ha az országhatárt sem leszünk képesek elérni — hogy Kunió elhagyhassa az Unió területét, motorját alaposan át kell nézni és felkészíteni az útra. A lopott motorja helyett kapott Dominator 650 egészen jó…..
Ez a vicc nagyon aktuális most nálunk. Sajnos nem telik ilyesmire. Miközben irigyelt középosztálybelinek számítunk két gyerekkel négy szobával és négy kerékkel, – bár ez egy kicsit defenzívebb felállásnak számít az Orbán-féle 3-3-4-hez képest – valójában már azt…..
kétség 2010.07.14 22:19:40
@bogancs: Nagyon régen feltalálták a hűtőgépet, meg a kertet. Most meg még megengedik , hogy a saját csirkédet disznódat levághatod és megeheted ( meghalt Rákosi.).
Reckl Amál blogja Féltestvérek 2010.05.09 15:22:34
2004. december 5-én nemmel szavaztam. Elérkezett az idő, hogy elmondjam, miért.Nem a határontúliakkal szembeni ellenszenvem miatt. Semmi különöset nem érzek a nem Magyarországon élő magyar emberek iránt, ahogy belföldiek sem egy halmaz.A legendás 23 millió román sem rémisztett…..
  Az alkatrész, amiről mindenkinek repkedő bankjegyek jutnak eszébe. Paradox módon, erre van igény. Megkaptuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Avagy a múlt elkezdődött?  Szocialista belharcok a keleti végeken. Vannak szocialisták, akik úgy gondolják, hogy a vesztes választások után távoznia kell a pártvezetésnek, de minden szinten. A fideszesek sokasága is ezt követeli – a szocialisták esetében; amikor őket…..
 2013-tól már hazánkban is tilos lesz a tojótyúkokat a jelenlegi ketreces tartásmódban termeltetni. A határidőig hátralevő időszakban minden gazda igyekszik összeszedni a ketrecek leváltásához vagy átalakításához szükséges pénzt és ilyenkor bizony felmerülhet a jogos…..
Fura dolog az önérzet. Megfigyeltem, hogy a legmocskosabb dolgokat gyomorral bíró emberek között egyenes arányban nő a végzett tevékenység mélységével.A prostitúció nagyjából egy idős az emberiséggel. Éhes ősasszonyoknál is cserealap volt a test némi hidegebb és…..
kétség 2010.03.12 10:48:51
Merengek a sorson és az esélyeken, amelyből a cigányságnak oly kevés jut(ott), annak ellenére, hogy ezt állítja a társadalom széles rétege. Mit adott a politika és a társadalom a cigányoknak? Igen így en bloc a cigányoknak... Nem néhány kiváltságos roma vezérnek, pártfogolt…..
Az egészségi állapotra vonatkozó adat minősített személyes adat, tehát valószínű jogsértő a kiszivárogtatás. Főleg, ha olyan papírra írja rá az orvos, amely illetéktelen kezekbe is kerülhet. Tisztelt Zugügyvéd!Márciusban új munkahelyre kerültem (irodai munka), ezért…..
kétség 2009.07.23 18:21:09
@Youthanasia: Magyarországi hivatalok mindig átesnek a ló túloldalára! Bármiről legyen szó: gulyásfesztiválról, mobiltelefonálásról, 600!!! db traffipaxról, parkolási büntiről vagy bármiről. Itt mindig pápábbak a Pápánál!
Mielőtt felveszik a munkavállalót a munkáltató köteles az egészségi alkalmasságáról meggyőződni. Általa fizetett "üzemorvos" által.
Az üzemorvos a szokásos rutin vizsgálatokat hajtja végre: látás- cukor? vérnyomás - tüdő - mint egy KRESZ rutin vizsgálaton! Bármi rendelleneset tapasztal, az illetőt saját háziorvosához rendeli további vizsgálatra - kezelésre.
Sajna mélyebbre ható vizsgálatokat csak az ügyfél közreműködésével tud javasolni -végeztetni. Nincs lehetősége megállapítani, ha az ügyfél nem mondja, hogy idült alkoholista- epilepsziás , vagy egyéb más szervi baja van , tudati zavarban szenved, és simán megadja az alkalmassági eredményt.
A munkáltatónak nincs joga ( az adatvédelem szerint) megtudni ki is az alkalmazandó, azt hogy egészségi problémái vannak, hogy többszörösen visszaeső bünelkövető ( fizikai munkához nem kell erkölcsi) csak akkor jön rá, ha valaki beesik egy targonca alá, vagy a fél üzemet már ellopta.
Az adatok tudata, nem a terjesztés joga!
De ha lehet azért meg kellene tudnia munkáltatónak azt, hogy ki skizofrén- TBC-s vagy Aids-es vagy Hepatitiszes, mielőtt a TESKÓ vagy más egész húsállományát végig fertőzi!
Az adatvédelemmel lehet élni- és visszaélni! Lehet fegyvernek is használni!
kétség 2009.07.24 03:18:23
@Mazsola66:
Bocs. Nem nézem le ezt az Országot. Itt élek. Itt vagyok "munkaadó".
DE mint "Bird" is írta, itt a rendeletek stb. többségben nem azért születnek, hogy nekem segítsenek -FŐLEG HA MÁR MINDENKI A KISVÁLLALKOZÁSOKAT TÁMOGATJA - HOGY MAJDNEM BELEDÖGLÜNK!,- hanem azért, hogy legyen miért hatalmas bírságokat kiszabni.
Napokbani példa. 1 fő x végzettségű munkavállalóra lenne szükség. A MUHIV küld 15 x végzettségűt és 30 y-z-k-b- végzettségűt akit szerinte be lehet tanítani. Jogszabály szerint a munkavállalóval szerződést kell kötni HA AKÁR EGYNAPOS PRÓBAMUNKÁRA akarod behívni!Ehhez minden kell -orvosi-
is természetesen. Gondolj bele. Lehet-e józan ésszel jogkövető magatartást tanúsítani? És ha véletlen megkérdezed, a tisztelt jelentkezőt, hogy hány doboz cigit szív el egy nap, akkor joga van az ombucinál feljelenteni személyiségi jogok megsértése miatt is!
Ezért és ilyenekért próbáltam ecsetelni az életszerűtlen, betarthatalan rendeletek értelmetlenségét.
Ne érhesse hátrány a gépjármű eladóját, ha a vevő nem jelenti be a vásárlás tényét. Ezt javasolja jogszabályban is rögzíteni az állampolgári jogok biztosa. Ha  ugyanis  az új tulajdonos nem tesz eleget a bejelentési kötelességének, helyette ma az eladó kapja a…..
 Rövid idő alatt másodjára fordul elő, hogy egyetértek a miniszterelnökkel.Az első a Szerbiának nyújtott gáztámogatás volt januárban, ez különösebb belpolitikai vonzattal nem járt. Most azonban egy lényeges, csak bennünket érintő kérdésben is elfogadom az…..
kétség 2009.02.22 18:05:05
@Yooha:
Ezt magadnak célul kitűzheted, de én 43évig fizetettem apád, vagy nagyapád nyugdíját, ha csak nem falrahugyozott árva vagy, és ezután már nekem is jár Tőled valami!
kétség 2009.02.22 19:43:42
@Yooha:
Intézd el - Te meg a Többiek , hogy legalább azt megkapjam, és ne a leszázalékolt BM-es et. 160-200 ezerébe legyen beépítve!
kétség 2009.02.22 19:56:48
@HA5NX-1: Mélyedj egyszer bele a nyugdíjas rendszerbe - statisztikai trükkjeibe, és lásd át annak igazságtalan részeit. Nem a 30-40 évig dolgozó fizikai munkás vagy kohász aki be van szarva a 40-max90zeres nyugdíjáért, hanem az aki 25év után 180-200-al ment el, és másodállásban - behajt 200.ért vagy tanácsadó- szakértő - valahol - ugyanott, - az retteg a reformtól. A kicsiknek nincs mit veszteni!
Képgyár Nincs is Zsolnay-titok 2009.01.29 15:13:00
Amíg szembe nem kerültem a zöld porcelánkígyóval, úgy tudtam, hogy a Zsolnay-porcelánok a Csárdás királynővel, a csipketerítővel és a Gerbaud-val vannak egy halmazban. Hitemben az is megerősített, hogy a Zsolnayk egyik legnagyobb gyűjtője egy idős amerikás magyar, bizonyos…..
kétség 2009.01.29 18:33:50
@LongJohnHolmes:
Igen kb. annyi a különbség, hogy én dugózom a feleségedet, vagy Te az enyémet.