Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rori

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti Soltész Rezső örökzöldet választotta a Megasztár 4 sajátos humorú zenei szerkesztője a castingokon felbukkanó nevetséges vagy rossz hangú "sztárjainak", akik a szombat esti fináléban léptek föl.Többször kifejtettem már én is, más is, hogy ez a mostani…..
rori 2008.12.21 14:32:55
Valaki hisz még a közönségszavazásban? Nagy hiba. Ott a baj, hogy előre lezsíroztak itt mindent. Megkockáztatom, hogy az egész Megát Király Viktor kedvéért írták ki, apuka el akarta indítani a fényes karrier felé a fiát.

Ugyanis voltak tehetséges énekesek, de őket időben kigolyózták. A két döntős úgy társították egymás mellé, hogy Viktor legyen a jobb. Könnyen lehet, hogy Dávid lényegesen több közönségszavazatot kapott. Ember nincs, aki ezt rájuk tudja bizonyítani. Nincs ugyanis jogszabály, ami a telefonos szavazásokra vonatkozna. Bármit megtehetnek büntetlenül.

Viszont Fridi nagyot alakított. Amiről az előbb írtam, tökéletesen kihallható volt a szavaiból: a szánkba rágta a csalást. " És a második mit kap?" - hangzott el tőle többször, és nem is a fináléban először. Többször célzott rá korábban is, hogy KV nyeri meg a versenyt. Tudta ő jól előre, ahogy a többiek is.

Ez a szégyen, nem más. Remélem, ha a szerződések nem kötnek már senkit, napvilágra is kerülnek a részletek.

Legvégül: KV mellett egyetlen dolog szól: viszonylag jól énekel, legalábbis fejlődőképes, de ami ennél fontosabb, az anyanyelvi szintű angol tudás. Így talán valóban világsztár lehet, mert a jó énekeseink sajnos gyatrán beszélik az angolt, vagy sehogy. Alapkövetelmény lenne pedig. Hátránya Viktornak: hogy magyarul nem tud. Majd megtanul. Vajon milyen színekben lesz világsztár?Magyar? Amerikai?:) Megcsinálják, pénz van mögötte bőven. És mostantól az ismertség is adott.

Jó reggelt mindenkinek, kivéve a MÁV-vezérkart, Gaskó István vagyok, és elmondom Önöknek, hogy mit nem fogunk csinálni. Például utazni nem fogunk, se ki, se be, bár hozzá kell tennem, hogy a buszosokban kicsit csalódtam. Miért is kellene folyton utazgatni, amikor otthon is lehet…..
Összeszedtünk pár pontot, mi is a helyzet jelenleg:1, Ez elmúlt egyik száz év legnagyobb gazdasági válsága.2, Államcsőd szélén táncoló ország. 5000 milliárd hitel felvétele az IMF-től.3, Milliárdos adóssággal rendelkező Főváros.4, A FőGáz eladásából remélnek önrészt…..
rori 2008.12.19 00:32:24
Webisztán Elsőzés a kommentekben 2008.12.12 09:33:00
Első, #1, +1... Bár sokan a Homárhoz vagy a Subbához kötik az elsőzés megjelenését, az első kommentért folyó verseny valójában a tengerentúlról ered. És valószínűleg nem járunk messze az igazságtól, ha azt állítjuk, a blogolással egyidős. (Kicsit más téma, de…..
 Egykor közös hazánk egészét szereti Sólyom László, aki szlovák tárgyalópartnereinek kevesebb görcsösséget és egymás történelmének megismerését javasolja. Magyar államfő először nyilatkozott egy blognak, a köztársasági elnök a Reakciónak adott interjújában úgy…..