Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrejku81

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kézműves Pub és a Kert után újabb gyermek csatlakozott a Kandalló családba, mégpedig a Hold utcai piacon, ahol nagyon szükség volt már egy jófajta burgeresre...
Képviselők verekedtek össze az ukrán parlament csütörtöki ülésén. A politikusok nem először próbálták ezen a módon rendezni vitás ügyeiket. A szerdai, első ülésnapot szintén kisebb-nagyobb összetűzések tarkították. A kormányzó párt és az ellenzék összeszólalkozása…..
Hát kedves fiatalok, kedves fiatal barátaim - hiszen gyerekeknek nevezni dőreség volna Benneteket -, le a kalappal Előttetek. Amit ti most itt ország-világ színe előtt véghez visztek, az valami egészen fantasztikus és egyedülálló a történelemben. Mi több: maga a…..
A méltán népszerű Szkepticista Gyülekezet ma a Kobak Klub rendezvényének keretében népszerű történelmi legendáriumokat zúz szét a tudomány, ráció, világosság és európaiság jegyében. A szélsőjobb magyarországi elburjánzásával a történettudomány területén is…..
andrejku81 2012.12.11 06:29:03
Megmutatjuk nektek mivel foglalkozott ezen a héten mindenki aki jelentős a Magyar Internetben, és az összes nagymenő - beleértve bennünket is. Most még biztosan úgy érzitek, hogy ez fellengzős szöveg tőlünk, pedig ezúttal ti vagytok a lazábbak, álljatok le a…..