Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hopi és Rugóláb

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az embert néha a saját barátai viszik a hülyeségbe. De van úgy, hogy a végén mégis mindenki örül. Mikor ősszel Imolába tartottunk (Csikós, Zirig, Zách, a Szabó Gyurka meg jómagam), hogy ismét egy hétvégét töltsünk autós és motoros relikviák között a híres versenypályán megrendezett Mostro…..
Kedvenc szeleb karikatúránk, Szabó Patrícia tanácsadó ügynökséget alapított, amely - ezt idéznünk kell, mert ilyen szépen nem tudnánk:  Egy sokoldalú társulásként működő, fiatal tehetségeket magába tömörítő kreatív egyesületként funkcionál.  Patrícia…..
Hopi és Rugóláb 2010.01.20 21:18:01
 Fidesz –párti beszédet tartott a köztársasági elnök újévkor.Ha az hangsúlyozza, változásra van szükség, s a szocik a béka segge alatt vannak, s a választás a változás eszköze, akkor nem lehet másra gondolni, mint a nyerésre álló jobboldali koalíció…..
Azt szoktuk mondani, hogy két képkockából, hang nélkül meg tudjuk mondani, ha egy klip magyar. Ez általában pejoratív megállapítás.A most prezentált videóra is igaz, hogy rögtön látszik, Magyarországon készült. De ebben az esetben megemeljük a kalapunkat a készítők előtt:…..
Hányszor kell még nektek kiosztani a díjat, hogy esetleg megszüntessétek a sitten ülő spannotok havi 740 ezer forintos fizetésének a folyósítását? Mert ahogy látom a mai képviselőtestületi ülésen sikerült leszavazni még azt is, hogy egyáltalán napirendre kerüljön az ügy ti…..
(A melegtüntetésről szóló teljes beszámolónkat itt olvashatja.) Bevallom, nem örültem neki, hogy Gyurcsány Ferenc megjelent a Meleg Méltóság Menetén. Ennek egyenes következménye lett például, hogy a tömeg jelentős részének az ő nyomában kellett vonulnia. Ellenszenvemet nem…..
Az Orange brit telekommunikációs multi összebútorozott az amerikai Kaleidoscope designcsapattal a Glastonbury Solar Concept Tent elnevezésű sátor kidolgozására. A napenergiát hasznosító sátor mindennel fel van szerelve, ami a társaság szolgáltatásainak zavartalan használatát…..
Két évvel azután, hogy egyszer már megszüntették a francia-német komolyzenei és kulturális sugárzását, a UPC ismét kivette kínálatából a Mezzót, legalábbis az analóg szolgáltatásból. Az első próbálkozás után olyan társadalmi nyomás – petíciók, felháborodott…..
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
Reckl Amál blogja Mega megint! 2008.12.08 11:17:00
Sajnos a Velvet egyik munkatársát már a selejtezőkre sem hívták be, ezért - kizárólag profizmusból - manipulatív cikksorozattal támadják a teljes versenysorozatot.A legújabb sztori: Ártverve érzik magukat az sms-ezők. Mert hiába nyomkodták a gombokat, először a zsűri…..