Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klingon

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, kérem szépen, aki a mostani epizód után is azt állítja, a Trónok harca lassú és unalmas, az hazudik, ez az egy óra konkrétan 22 percnek tűnt a kanapé szélén feszülten üldögélve. Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Cat elkapta Tyriont, most viszont királyvárban (csak egy makett)…..
klingon 2011.05.17 14:41:26
@szepi79 - Harciteknős idomár:

"én azon csodálkozok, hogy eddig még egyszer sem villantott, pedig már a 300ban sem volt kimondottan szégyenlős"

Úgy tudom terhes volt forgatás alatt, ezért nem vált meg a ruháitól. Kár, igazán rossz időzítés.

A legnagyobb jelenet meg az volt az részben, amikor Sanyi barátunk a bátyussal vívott, a király meg elbődült, hogy ebből elég. Erre Sandor ugyanazzal a mozdulattal elkerülte Gregor pallosát, és térdre vágta magát a király előtt. Gratula a koreográfusnak .
klingon 2011.05.17 14:45:48
@Cpt. Flint:
"Na meg ha a fvezr azt mondja, hogy ne essen bntdsa valakinek, akkor a kzvitz jobb ha nem szurklja..."

Kapott is egyet a fickó a pofájára, ráadásul páncélkesztyűvel. Szóval Jamie nem örült a dolognak.
Modorosblog Az önérzetes ügyfél 2010.08.19 07:00:00
-Hallod, teljesen kivagyok. Nap mint nap hívogatnak ilyen telemarketinges csicskák kiváló ajánlatokkal, meg hogy ide meg oda fektessem be a pénzemet - ha volna mit... lerázom őket persze folyton azonnal, ahogy az adatvédelmet meg az esetleges jogi következményeket hozom szóba. Kértem…..
  Sárdobálóékkal ellentétben a belga törvényt a burka betiltásáról nem retrográd lépésnek tartom , hanem egy új európai kezdet halvány megnyilvánulásának. Persze álszent az a magyarázat, hogy itten kérem mindenféle biztonsági problémákról, meg a nők…..
Nem akarjuk elvenni a Vastagbőr kenyerét, de az ilyesmi mellett nehéz szó nélkül elmenni. Történt ugyanis, hogy vasárnap este tűz ütött ki Gyurcsány Ferenc Szemlőhegy utcai villájában. (Nem akarok elkalandozni, de azért mi sem mutatja jobban az idők változását minthogy évekkel…..
klingon 2010.03.29 10:08:53
El Mondo blog Kreácionista-e vagy? 2010.02.11 13:30:00
Egy index-teszt margójára A múlt héten kitöltöttem az Index „Ön miben hisz?” felmérését. Nem volt könnyű. Kicsi kis hívő lelkem rögtön a bevezető sorokat olvasva feljajdult. Ott ugyanis azt olvastam, hogy „ha hiszünk egy dolog létezésében vagy igazában, azzal…..
klingon 2010.02.12 08:43:50
@Davej:
"Az nem zavar senkit, hogy élet spontán keletkezése a mai termodinamika szerint teljességgel lehetetlen.

Spontán folyamat csak entrópia növekedéssel mehet végbe. Na most egy DNS képződési entrópiája "picikét" negatív."

A termodinamika masodik fotetele szerint az entropia _zart_ rendszerben nem csokkenhet.
Nos, a Fold nem zart rendszer, itt van mindjart a Nap melettunk.
hogyvolt A pokol konyhája 6x01 2009.11.16 09:00:00
Immár hatodszor nyitja meg a skót Michelin csillagos szakács, Gordon Ramsay a Pokol Konyháját Los Angelesben. A show lényege, hogy adott az F betűs szót előszeretettel használó szakács, aki tizenx jelöltből kiválasztja azt az egyet, aki a műsor végén konyhafőnöki posztot nyer egy…..
Remake készülhet a hetvenes évek legendás amazonjaiból, a Charlie angyalai című sorozatból, ami két mozifilm után visszatérhet a tévé képernyőjére. Ifjúkorom egyik meghatározó élménye volt Kate Jackson mandulavágású szeme, Farah Fawcett szőke sörénye és Jaclyn Smith…..
Új nap a Végzeten. Riley a saját vizeletüket ivó kínai bányászok esetével szórakoztatja Greert, aki őrségen áll a víztartály előtt. Pfuj. Igen, értjük, kevés a víz, de most kellett ezt? Greer is inkább úgy csinál, mintha nem hallotta volna, ami szokásos viselkedését…..
A neve alapján nem is gondolnánk, mekkora vihart kavart Lou Jing Kínában. A húszéves lány a sanghaji Dragon TV Go Oriental Girl című énekes tehetségkutató műsorába jelentkezett, de van egy aprócska szépséghibája: fekete a bőre. Jing apja ugyanis egy afroamerikai férfi volt, aki…..
A franchise legkisebb gyermekének első, bizonytalan lépéseit nagyon lelkesen követtem, sőt, nekem a pilot kifejezetten tetszett, a har,adik, sivatagos résszel sem volt semmi bajom, én szeretem, ha egy sorozatban szívnak a szereplők, legyen kínlódás és szenvedés, dolgozzanak meg a…..
klingon 2009.10.26 16:55:03
@beelah:
igen, ez volt a nagy baj ezzel ket resszel. csak sodrodnak az esemenyekkel, keszulnek a halalra, de tulajdonkeppen nem csinalnak semmit, amivel javitananak a helyzetukon. a sivatagos szerintem ezert volt sokkal jobb, abban csinaltak valamit a szereplok, nem csak megtortentek az esemenyek.
Modorosblog A munkahelyi udvarló 2009.10.20 10:18:00
A modoros kollégákkal és az aranyos srácokkal kapcsolatban is előjött már ez a típus, de szerintem több figyelmet érdemelnének. Az önismétlésért, átfedésekért elnézést kérek: én még nem unom :-)) Természetesen mindannyian tudnánk a saját környezetünkből legalább…..
klingon 2009.10.20 17:14:49
Ma különleges poszt következik. Egyrészt nem volt még lánydivattal foglalkozó dolgozatunk, másrészt vendégszerzőnk. Ma mindkét esetben megtörik a jég, törzsolvasónk, Bettie Page jóvoltából. Lássuk mit nem vettünk észre mi, érzéketlen férfiak a 90-es évek szépségein!…..
Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet…..
Geekblog Han Solo, magánnyomozó 2009.06.04 06:44:00
Kommentár felesleges :) ..
-Na csopvez úr, látom, mit játszottatok tegnap, gratulálok! A United ellen azért nem lesz ilyen könnyű dolgotok!-Ne viccelj, Imikém, a Barca szénné aláz mindenkit, főleg a beltenyész angolokat!Gyönyörű tavaszunk van, ami az időjárást illeti - nem csoda, hogy hétvégente a…..
Mandiner blog Papnevelte balosok 2009.04.08 07:31:00
 Egyik iwiw-es ismerősöm azt írta az üzenőfalra, hogy „volt piarista diák lesz a Gordonka jobbkeze”. Elbizonytalanodtam, mert a friss hírek szerint Szigetvári Viktor lesz Bajnai kabinetfőnöke. Szigetvári régi motoros, már 2001-ben pattogott az MSZP-ben, de eddig nem…..
klingon 2009.04.08 10:12:48
@Azhát:
"Mellesleg láttam egy felmérést: Ámerikában x % vallja azt, hogy létezik mennyország, de csak x/3 % vallja, hogy pokol is létezik!!
És ezt itt most hogy? :)))"

Jezus ugye Gyehennarol beszelt. Nos ez egy valodi hely Jeruzsalemtol delre. Itt rengeteg szemetdomb volt, amiket neha felgyujtottak. Mivel ez nem volt elegge felelmetes, ezert utalag egy kicsit feltuboztak vasvillas ordogokkel, meg hasonlokkal.
klingon 2009.04.08 10:17:36
@Azhát:
szerintem egyik sincs.
Nagy, mit nagy, hatalmas fába vágta a fejszéjét Michael Green, a Hősök egyik producere amikor az NBC-hez vitte a bibliai Dávid király törtnetének modern változatát, még meglepőbb azonban az, hogy Ben Silverman rábólintott a projectre, és állítólag nem sajnált 10 millió dollár…..
Néhányan szememre vetették, hogy a blog úgymond "elbulvárosodott". Nos, azt hiszem mindez legkevésbé sem rajtam múlik, olyan leveleket és kommenteket közlök, amelyeket ti írtok. Ha új csapásirányt szeretnétek látni, akkor küldjetek kevésbé bulváros történeteket!…..
klingon 2009.03.03 11:12:12
@Bond, JamesBond:
nagyon egyszeru a megoldas ilyen helyzetben: nem dugni, csak szopatni, akkor nem dicsekszik el vele.
Olvasónk remek kis videót küldött a filmtörténet TOP 10 gigaszörnyéről. Van itt minden kérem: varacskos disznófejű agresszív teknőc, zöld takonyt spriccelő zoknikígyó és a végére az óriás Margaret Thatcher fejű hegyi varjú ami holló!:) Köszönjük olvasónknak! E videó…..
hogyvolt Firefly 1x10 - War Stories 2009.02.05 13:00:00
Xiang Yu, a híres költő, hadvezér és főállású szadista azt írta, hogy csak akkor ismerhetjük meg egy ember valódi énjét, amikor az kínok között fetreng, és a haláltól retteg. A gyengélkedőn Simon a húga szanaszét szabdalt agyáról készült 3D-s felvételeket elemzi. Book…..
Viszonylag kezd kikopni az a fajta szórakoztató irodalom, amely a szórakoztatás közben valami érdemi mondanivalót is tartalmaz. Ma a szórakoztató irodalom címke alatt többnyire olyan könyveket jelentetnek meg, amely korábbi, évszázadokkal ezelőtti tabuk megsértésével kívánják…..
klingon 2009.02.05 12:44:28
@bs395:
Az Imperium konzervativ, a Kaosz meg liberalis ?
Az orkok a meritokracia alapjan mukodnek (I'm the biggest, so i'm the boss).
A Tau gondolom komcsi (the greter good).
Eldar?
klingon 2009.02.05 13:59:17
@-d(-_-)b-: "Állatmesékkel emberi tulajdonságokról? Hááááát..."
Allatfarm
A Battlestar Galactica eddig sem szenvedett hiányt húbazmeg pillanatokban, de amit a 4x13 (vagy 4x15, kinek, hogy), azaz a The Oath című epizód nyújtott, az valami félelmetes volt. Aki nem látta még, sürgősen pótolja, aki naprakész, klikkoljon a továbbra. Aztakurva, az előző rész…..
klingon 2009.02.01 14:30:27
@Platon: Roslin a Föld megtalálása után összeomlott, aztán kezdte lassan összeszedni magát, pl. az előző részben futkározott a hajón, meg összeköltözött Adamával, szóval nagyjából rendben volt, csak nem akart politikávol foglalkozni. Ennek a résznek az elején meg már adta volna a tanácsokat Leenek, csak aztán visszafogta magát. Aztán amikor jött a lázadás, akkor tette, amit tenni kellett.

A katonák szemében Adama összeált az ellenséggel, aki kinyirta az emberiség 99%-át. Ez azért elégge megvátoztatta a megitélését.

 Ex-szovjet teherhajón lépnek fel a legbájosabb tolvajok ma este Budapesten. Az A38 imbolygó deszkáin néhány szerény faszi és néhány cserfes énekeslány varázsol párizsi hangulatot a nagyérdeműnek. A Nouvelle Vague ismert, kevéss ismerté vagy teljesen elfeledett, nyolcvanas…..
Igen, tudjuk, már annyira nem aktuális, de egész egyszerűen nem lehetett kihagyni 2009 első true hype buliját. Elég bealvósra sikeredett, de íme 10 elképzelt, vagy elképzelhetetlen történés Obama beavatásáról, amiket még unokáink is emlegetni fognak.…..
klingon 2009.01.29 07:09:27
@Prophet: Akkor meg lehett volna a jégen koronázni, mint Mátyást.
Érdemes átlátogatni néha a Leiter Jakab blogba, ami a magyar médiában előforduló félrefordítások egyik Mekkája, mert néha igazi gyöngyszemekre lelhetünk. Egyik friss posztsorozatukban a My Family című brit sitcom szinkronja körüli anomáliákról írnak éppen, és nem hiszem,…..
klingon 2009.01.21 15:37:02
@Délibáb:

Akkor a kovetkezo lepes az lesz, hogy nem is pazaroljak a penzt, hanem beallitjak a szinkronszineszt a studioba, az meg improvizal valamit a latottak alapjan. Szerintem ez minosigi javulast is jelentene.