Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pokerarc

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 válaszolt az egyik internetes hírportálon megjelent vádakra. Vagyis inkább az egyik kereskedelmi csatorna sajtóközleményben reagált egy Indexen megjelent cikkre. Az újságoknak elküldött levelet nem kommentálnánk, döntse el mindenki, hogy igazunk volt, vagy sem.A TV2…..
pokerarc 2007.09.26 19:00:18
Sváby András menesztése csak az első lépés volt, két menetben majdnem száz embert bocsát el a Tv2 a Kereszty Gábor és Sváby András által alapított Interaktívtól. A cél a költségek racionalizálása, hogy ezentúl ne egy külső gyártó cégtől rendeljék meg azokat a…..
Úgy vagyok én a magyar tévék saját gyártású műsoraival, mint Virág elvtárs volt a magyar naranccsal, és ha hiszik a nyájas olvasók, ha nem, nem úgy ülők le mondjuk egy Egy a száz ellen elé, hogy "ez úgy is kurvaszar lesz, lehúzom a picsába", sőt. Arról már igazán…..
pokerarc 2007.04.29 08:39:13
pokerarc 2007.04.29 10:59:46
Egyszer mennénk el dél-koreai akciófilmet nézni, bámulni, ahogyan lassított felvételen freccsen a vér, erre tessék, ez történik. Mi meg nem látjuk. Ha van olyan elvetemült vetélkedőfüggő, aki minden nap megnézi Vágót, aztán Svábyt, és még látja az óriási fejétől a…..
pokerarc 2007.04.17 21:37:22
Karácsonykor és húsvétkor mindig tarol a Tv2, most viszont a Sztárok a jégen, illetve az Egy szoknya, egy nadrág öregecske közönsége beárnyékolta a csatorna ünnepi sikereit. A Sztárok a jégent már tényleg szinte csak a nyugdíjasok nézik, viszont úgy tűnik, hogy a fiatalok…..
comment:com Megújult Totalcar 2007.03.13 13:23:00
Valószínűleg ez az az eset, amikor nem ciki úgy kezdeni egy bejegyzést, hogy a Totalcar kurva jó műsor. Persze, egy kicsit mégis ciki ez a felütés, hiszen belterjes dolog, hogy az Index-anyánk egyik csecsén legelésző blog megdicséri a másik csecset szopogató autós-rovat…..
Sváby András visszatért. Ugyan az Orbán Viktorral szembeni megalázó vereség után a bulvársajtóban megjelent pletykák szerint egy ferencvárosi férfifodrásznál kopaszra borotválta a fejét, és egy különös zaklatott éjszaka végén, alkoholtól és antidepresszánsoktól bódultan…..
Subba A hét videói - Pókerarc 2007.02.27 20:21:00
Mindenképp akartunk valami vicces felvezetőt írni, de aztén eszünkbe jutott, hogy egy kép többet mond ezer szónál. Nekünk pedig egyenesen öt képünk van, ráadásul mindegyik mozgó-. Emberek undorító dolgokat csinálnak, hogy megnevettessék a pókerarcú nézőt, siker esetén…..
pokerarc 2007.02.27 22:07:02
Isten látja lelkemet, nem úgy ültem le a képernyő elé múlt péntek este kilenckor, hogy most egy kurva szar műsot fogok látni, amit majd rommá cinkelek, és jól megmondom, hogy milyen ótvarosan izzadságszagú az egész, de amikor megláttam a megasztárosokat, tudtam, hogy a Tv2-től…..
Egyik kedvenc sitcomunk itthon ugyan nem elérhető, de ez nem akadályozza meg a Scrubs rajongókat a műélvezetben. A videón a kórházas sorozat egyik orvosa látható szabadidős tevékenység közepette. Mi sírva röhögtünk rajta. Todd rulez...
pokerarc 2007.02.24 09:03:00
w Ölni és élni hagyni 2007.02.23 05:00:00
Felszínre bucskázott a móri komplikációk nyomán a halálbüntetés-vita. Az ellene - illetve  visszaállítása ellen - érvelők most ugyemegmondtam arckifejezéssel jegyzik meg, hogy ha nem törölték volna el, akkor az ártatlan Kaiser már nem élne, pedig nem is ő volt. Árnyalja…..