Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baranyai

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nemrégiben egy fórumos vitában elhangzott a panelproli kifejezés, amin mindig felhúzom magamat. Ez a szó - amellett, hogy totálisan félrevezető és sértő - tökéletesen kifejezi a hazai jobboldal otromba, pökhendi, lekezelő attitűdjét. Én speciel Surján László KDNP-s…..
baranyai 2011.05.21 17:24:39
Bármi is történjék, a lényeg, hogy mennél több cigány mennél rosszabbul jöjjön ki belőle. Döbbenetes, hogy a tegnapi parlamenti ülésszakon Dúró Dóra vette védelmébe a cigányokat, amikor a 15 évesre leszállítandó tankötelezettségi korhatárt támadta.Persze Halásznak…..
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
A Zugügyvéd teljesen elképedt egy ma – másodszorra meghozott – elsőfokú ítéleten, aminek nyilvánvaló célja az újságíró megleckéztetése volt. Az esetet egyelőre név nélkül tesszük közzé, mivel az ügy nincs lezárva.  Egy vélemény cikkben a vádlott azt…..
 Nincsenek illúzióim, hogy a közvélemény egy nem jelentéktelen része miként vélekedik a tanártársadalomról, ezt ezen a blogon is megtapasztaltam már jó néhányszor. Az a beszámoló azonban, amelyet a Zoom.hu közölt a csepeli kettős gyilkosság kapcsán, ennek ellenére…..
Ahogyan azt a mindenki által ismert, ősrégi magyar közmondás is állítja, nincs karácsony összeesküvéselmélet nélkül. Ennek égisze alatt mai posztunkban egy állítólagos amerikai katonai kísérletről számolunk be azon olvasóinknak, akik a karácsonyfa díszítése előtt…..
www.nol.hu/belfold/zuschlag-per__hallgassak_meg_a_partvezetoket_ index.hu/politika/belfold/zufin1210/ és az interjú a kossuthon. thx szikra zsuzsának. ha meg semmi sem műxik, talán ez a link. szólj hozzá a videóhoz:azóta persze life goes on, szal voltam quimby koncerten. pontosan…..
baranyai 2008.12.24 08:22:43
Kathy Lette ellepte a metrót. Egyszerűen nem tudok hova nézni, mindenütt ennek a  feminista hülyének a förmedvényei néznek szembe velem a reklámfelületekről. Mielőtt néhány buzgómócsing rámvetné magát, nem azért hülye, mert feminista, hanem azért, mert ilyen undorító…..
baranyai 2008.12.20 23:07:29
Bűvész blog A Copperfield-baleset 2008.12.20 20:30:00
Az MTI hírét minden jelentős portál lehozta ma: "David Copperfield Las Vegas-i fellépésén súlyosan megsérült az illuzionista egyik segédje, amikor belezuhant egy ventilátor pörgő laptájai közé."Mivel annyian elküldtétek a hírt, gondoltam engedek a nyomásnak és kirakom…..
Valószínűleg idén ismét újult erővel lángol fel a végül a kereszténységgel szemben elbukó Mithrász-kultusz. Néhány helyen ismét jól a szánkba lesz rágva, hogy azért a karácsony, meg ez az egész Jézus-sztori az nem is úgy van, meg milyen hülyeség az, hogy valaki hívő.…..