Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LHOY

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az itt látható 5 videóban 5 ryanaires "problémára" kaphatunk választ DePassant jóvoltából:1. Hogyan váltsuk át euróra a forintban megadott jegyeket?2. Hogyan kerüljük el a Ryanair rossz árfolyamait?3. Hogyan foglaljunk adminisztrációs díj nélkül általában?4. Hogyan foglaljunk…..
A WizzAir klasszikus nyaralójárata Burgasz. Mathuska olvtársunk a WizzAir burgaszi járatát próbálta ki. És persze a bolgár tengerpartot. A következőkben az ő beszámolóját olvashatjátok. (a szezon közeledtével leporoltuk ezt a cikket is, hátha valakinek érdekes lehet egy BUD-BOJ,…..
LHOY 2010.06.19 20:41:19
Sziasztok!

Némi update a poszthoz. Nekünk is sikerült kifogni olcsó jegyet Burgaszba, úgyhogy 5 nagyon kellemes nap után ma reggel érkeztünk haza.
A szállásunk a Naposparton volt, a reptérről valóban van közvetlen busz oda, nem kell bemenni Burgaszba. Viszont a számozást megvariálták, 10-es helyett 9-es lett (persze a
www.sbavto.com oldalon még a régi számozás van fent, és a menetrend sem jó). A menetideje kb. 1 óra. Egyébként ezzel is be lehet menni Burgaszba, mert az a végállomása. A jegy a reptér-Napospart viszonylatban 5 leva. A Mathuska által írt 22-es busz Burgasz és a Napospart között a reptér érintése nélkül közlekedik Kableshkovon keresztül.
Burgasz bennünk sem hagyott mély nyomot, igazi szocialista betondzsungel. Nem sokat veszt az, aki nem jut be a városba.
A Napospartról csak annyit, hogy a tájékozódás továbbra is nehézkes, én google mapsről kinyomtatott térképpel és GPS-sel felfegyverkezve találtam csak meg a szállodánkat. Az árak továbbra is nagyon kedvezőnek mondhatóak.
A legnagyobb élmény Neszebár volt. Noha számomra egy idő után roppant idegesítő az a töménytelen árucikk, amit "meg kéne vennem", de a fekvése, az utcái, a templomai mindenképp megérnek egy napot.
Szozopol nekünk nem jelentett akkora élményt, bár kétségtelenül megvan a maga bája. Még mindig 4 leva a buszjegy Burgaszból. Visszafelé találtunk egy közvetlen buszt (44-es) a Napospart és Szozopol között, ami 10 leva, délelőtt 10:00-kor indul a Napospartól, és 16:00-kor Szozopolból.
Első, de biztosan nem utolsó utunk volt Bulgáriába. Az olcsósága, a relatív közelsége és a látható fejlődése nagyon vonzónak bizonyult.
LHOY küldte nekünk az alábbi beszámolót, melyből kiderül -  fapadossal okosan - fele annyiból is eljuthatunk álmaink szigetére, mintha a tálcán kínált Malév charterre szavaznánk. Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas képek! (ez egy tavalyi beszámoló, de mivel…..
LHOY 2009.08.07 19:03:02
@csekkin: Köszi! :-) Ha bármi kérdés van, ne kíméljetek, most még friss az élmény! :-)
LHOY 2010.05.24 18:24:43
@robb: Szia!
1 év távlatából már kicsit nehéz ezeket az adatokat felidézni, de azért megpróbálom. A szállást a booking.com-on foglaltam a Hotel Santa Iriniben laktunk Perissaban. Egyszerű kis szállás, alapfelszereltségű szobákkal, de tiszta, jó helyen van, van nagy medencéje, és kedvesek a házigazdák. Mondjuk a reggelijük felejthető, mert minden reggel ugyanaz a lekvár volt pirítóssal, meg narancslével. A szállásért jó előre foglalva 215 eurót fizettünk (3 ágyas szoba volt reggelivel). A helyi buszjegyek nagyjából 1 és 3 euró között mozogtak, az árak húzósabbak, mint a szárazföldön, de nem megfizethetetlen. Sok gyrost kell enni, mert az csak 2 euró körül van. :-)
Senator Marokkóba ruccant ki még január végén. A fotókkal tűzdelt beszámolója következik. Ráadásul együtt utazott a Wizzes nagyfőnökkel :)      01.22. BUD-MAD (WZZ) Most szándékosan 3 betűs kódokkal operálok, mert a spanyoloknál következetesen ezt…..
Fapadossal okosan Arctól Wizzig 2008.12.16 13:53:00
A magyarországi fapados légi piac történelmében 2003 az első említésre méltó dátum. Az év áprilisában a skandináv Snowflake társaság jóvoltából indult az első budapesti fapados járat. Az igazi áttörést a 2004-es EU csatlakozás hozta, hiszen hazánk is az egységes európai…..