Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zöld paradicsom

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnap esti baki után viszonylag hamar jött a meaculpázás, de szerintem ez csak enyhe kanosszajárásnak megy el, az igazi ruhamegszaggatás elmaradt. Biztos úgy van vele a csatorna, hogy a villámgyorsan eltávolított (aztán azóta visszatett) videó miatt nem is olyan nagy a baj, bár…..
Magam előtt látom, ahogy Michael Shanks ott térdel Brad Wright és Robert C. Cooper előtt, hogy légyszi, hadd legyen megint főszereplő a 7. évadban, a rajongók is ezt akarják. Erre Wright és Cooper összenéz, elnyomnak egy sátáni kacajt, aztán összedörzsölt tenyérrel közlik, hogy…..
A Tűzvonalban után a nagytévé a másik műsorát is kidobja, amit rendszeresen néztem: a Beugró-t:"A Beugró sorsáról senki nem nyilatkozik, az [origo] kérdezte a Cool tévét, a Filmservice-t, de csak az MTV-től kapott egy szűkszavú választ: "A Magyar Televízió őszi…..
Bikiniszezon Kajanapló 2009.06.09 18:44:00
Reggeli: tejeskávé tejeskévé 124 kcaTízórai: 2 alma 60 kcalEbéd: zöldborsófőzelék 369 kcalUzsonna: kefír, 1 kifli 230 kcalVacsora cukorborsófőzelék 369 kcal Összesen: 1152 kcal..
zöld paradicsom 2009.06.09 22:31:15
Na, jó. Fusi is kiváncsiskodott, Robzon sem közömbös...
Zöld paradicsomnak hívnak és zsírfüggő vagyok (kérem, csak saját felelősségére olvassa tovább)! Háromszor vettem be Allit, ajándékba kaptam, haljon meg a lovam, ha nem. Alattomos vegyülék ez, az már biztos. Az első alkalommal szolidan, a szokásos ürítés keretében távolította el a zsírt, a WC csészén makacs, leginkább kolbász zsír képzetét keltő színű bevonatot alkotva. A következő alkalommal azonban nem történt semmi, csak másnap, amikor a szer hatásaira már senki sem számíthatna. Végtermék darabka nem volt, viszont egyszerűen, minden előrejelzés nélkül a zsír kifolyt. Különösebb szaga sem volt, bár most, hogy mondom, azért a kutyám elég érdeklődőnek mutatkozott. Legközelebb már óvatos voltam, jókora intimbetétet használtam az adott napon és a következő nagyobb részén is. De amikor már tényleg senki sem számított volna eseményre, 48 óra elteltével, védelem nélkül, Alli ismét megtréfált; ekkor váltam önzsírzóvá. Szerencsére előrelátóan itthon töltöttem e napokat, így a kínos események nyilvánosságra kerülését megúsztam. Idáig. Az ügyről többet mondani nem tudok, de ha az oldalt hivatalosan az Alli támogatja, megkérném őket, hogy a maradékot jutányos áron vegyék tőlem át, és ígérem, többé nem mesélek a tapasztalataimról, maximum a lovamnak. Szívélyes üdvözlettel..
Az alanti mailt olvasva valamit eltört bennem, a réseken pedig habzó, mérges folyadék kezdett kiszivárogni. A szám olyan borzasztó szavakat formált, mint "Spinédzserek", "Dr. zsiványok" meg "Erőszakik". Kedves Barátunk! SPANCSEREK című filmünket az…..