Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fröcsögő

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozat előző része a 30-as vonal Székesfehérváron csak vonatszámot váltó, így két vonatnak látszó, de valójában a Balaton és a főváros között (titkos) átszállásmentes kapcsolatot létesítő vonatjairól szólt. De van itt még más érdekesség is! Azt is láttuk, hogy…..
fröcsögő 2009.01.08 08:35:43
Minden bizonnyal a miniszter a menetrendre való gyors rátekintése során (magasfokú logisztikai ismereteinek köszönhetően) egyből megállapította, hogy oda majd kell egy gépmenet, és legyintett: elfér az ott. Ugyanígy látta az összes fölösleges szerelvénymenetet, pillanatok alatt feltűnt neki, hogy kevesebb a vonat a 30a-n, de csak legyintett, s este szex után gonosz mosollyal súgta asszonya fülébe: "most is jól kicsesztem az országgal". Ezeket a posztokat olvasva immáron megköveteli asszonyától, hogy akció közben, "Rossz vagy, gci vagy" felkiáltással kísérje orgazmusát. Elégedett magával, mert pillanatok alatt átlátott azon, hogy a Start menetrendjét a Trakció hogy tudja kiszolgálni, meglátta benne, hogy Fehérváron eggyel több gép lesz így, Budapesten eggyel kevesebb. Lángelméje hihetetlen gyorsaságával látta át a Trakció logisztikáját, a mozdonyközlekedés szervezését, és felelőssége teljes tudatában, álnok, gaz módon, rosszindulattal telítve döntött úgy, hogy "igenis, menjen csak az a gépmenet, legyen ennyi nyomom a világban" és már látta is maga előtt a Tárnokon kemény fagyban várakozó utasokat, amint felcsillan a szemük a homlokfényszórók láttán, majd a döbbenetet, amikor felismerik, hogy ez a vonat nem áll meg, nem viszi el őket szeretett fővárosunk szívébe, sőt: kocsik sincsenek a mozdony után. Kéjelegve fetrengett a jövőképében, szinte hallotta a hangokat, ahogy az egymást látásból (sem) ismerő utasok összenéznek, s hirtelen kialakult sorstársi barátságuknak köszönhetően pár káromkodó szót megengednek maguknak fennhangon, és szidják a vasutat, a minisztert, megfogadják, hogy autót vesznek. Mi pedig anyázhatunk, hogy ez a lángelme miért erre fecsérli tehetségét...
Megcsalja a feleségét, aki erotikus masszázsra jár? Fikázható-e bárki csupán azért, mert lányokat látogat, vagy a szolgáltatásába belecsempész egy kis érzékiséget?Volt már ebben a blogban vita és felesleges indulat is. A következő vélemény egy valódi masszőrhölgytől…..
Egy kedves stílusban megírt, népmesei elemekkel átszőtt történet jön arról, amikor a "kiskirálylány" elindul, hogy hetedhétországbó', de legalábbis a tűzfalról túlról, hogy szerezzen magának egy igazi sárkányölő, de minimum vírusölő királyfit magának, hogy…..