Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LordGabeta

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Pénteki játékcsaj - Taki 2011.02.25 10:23:00
Többször ért már minket a vád, hogy a pénteki/hétvégi játékcsajt jellemzően a nemi jegyek mérete szerint választjuk (magyarán a legnagyobb csöcs kerül előre), és bár reggel még azt gondoltam, hogy hah, majd most erre jól rácáfolok, végül úgy alakult, hogy sodródom az…..
Már megint jött két egészen zseniális videó a Minecraft-közösségből, először nézzük meg őket, aztán töredelmes vallomás és webkettes huszárvágás következik.   Khm, szóval az a helyzet, hogy tovább nem tudjuk halogatni a beismerést: az IDDQD szerkesztőségét úgy…..
És ez bizony (játék)történelmi esemény, mert ilyen még sosem történt, ahogy a díj átvételekor a szerző, Christopher Tin meg is jegyzi. Az 53. Grammy-gála "Best Instrumental Arrangement Accompanying Vocalist(s)" kategóriájában nyert a Baba Yetu, amit eredetileg a…..
IDDQD Eladó egy konténer 2011.02.08 11:07:00
22500 ausztrál dollár, vagyis 4,5 millió forint az ára (az első menetben nem volt rá jelentkező az Ebayen), plusz egy ekkora csomag postaköltsége Ausztráliából. Így néz ki:                            A cuccot a…..
Extrém nagy jövőbelátó tudomány ugyan nem kellett hozzá, amikor nyáron megjósoltuk a kinectes szexjátékok eljövetelét, de azért egy ugyehogymegmondtuk címkét megszavazok a hírnek, miszerint már fut az első kinectes irányítású pornójáték demója. Pécén. Meghekkelt…..
A poszt címe mindent elmond: a 8-bitesítés a szenvelgő tinivámpíros marhaság legújabb opuszát is elérte. De ráadásul milyen színvonalasan érte el! Az alkotók (Benny és Rafi Fine, illetve egy Doctor Octoroc művésznevű egyén) YouTube-os minijátékot készítettek a nyafogó…..
Úgy tűnik, használt játékot venni egyre kevésbé éri majd meg, és nem azért, mert a gyereked marihuánát találhat a játék dobozában, hanem azért, mert a nagy kiadók egyre vehemensebben folytatják kereszteshadjáratukat a másodkézből vett cuccok ellen. Azt már mi is megírtuk,…..
Az XKCD egyik e heti karikatúrája – lásd fent – önmagában is zseniális, de valami pihentagyú még egy lapáttal rátett: tényleg megcsinálta játékban a fenti poént. Ide kell klikkolni a nulla sikerélménnyel, ám annál több frusztrációval büntető tetrishez. És ha már…..
Stöki írt korábban arról a vállalkozásról, amin keresztül pénzért bérelhetünk magunknak csajokat - na nem szexre, hanem közös játékra. Sokan kétkedve fogadták az egészet, és bevallom őszintén, én sem sokat adtam volna a sikerre, de legyünk erősek mindannyian, mert a dolog…..
Megvan az az élmény, hogy bemész egy CS-szerverre vagy egy Modern Warfare 2-partiba, és csupa idiótával rak össze a gép? Mennyivel jobb lenne, ha dögös csajokkal lehetne együtt játszani! Egy ma induló szolgáltatás, a GameCrush ezt lehetővé teszi – igaz, jó drágán, és olyan…..
IDDQD Játékkritikák öt szóban 2010.03.15 10:25:00
Vicces kis hülyeséget talált ki a GamesRadar: ötszavas leírásokat közölt 94 különböző játékról (bár néhányuk inkább spoiler, mint kritika). Néhol egész szórakoztatóan sikerült öt szóban megfogni egy-egy játék lényegét. Pár példa: Ryu nyer, de nem érdekli. (Street…..
IDDQD Egyet mondok: NESZÓJJÁBE 2010.03.05 15:47:45
Emlékszünk még az erőszakos játékok cenzúrázását és/vagy betiltását követelő ausztrál igazságügyminiszterre, Michael Atkinsonra? Nemcsak mi írtunk róla, és nemcsak a mi kommentezőink illették néha keresetlen szavakkal a jóembert. Egy ausztrál blogon egy kommentelő…..
Ha az MSN-ed folyamatosan kijelentkezik, vagy megszakad, ledob, akkor itt a megoldás!Amit tenned kell:Lépj ki az MSN programból (ne csak kijelentkezz, hanem jobb gomb: Kilépés, zárd is be)!Start menü -> FuttatásA felugró ablakba írd be, hogy: "%appdata%\microsoft", majd okézd…..
A first person nézőpont annak idején a szimulátorok sajátja volt, aztán lassan minden játékműfajba beköltözött, megszülettek a first person shooterek, stratégiai játékokban is lemehetünk az egyszeri egység nézőpontjából szemlélni a világot (esetleg akciózni is egy sort), és…..
Kellemes kis ügyességi-logikai cucc a Meeblings, amiben kis színes pacalényeket kell a kijáratig elvezetnünk. Ez a speciális pacákkal lehetséges: ha a sárgára klikkelünk, az magához vonzza a többit, a kék taszítja, a piros elbontja az akadályokat, és így tovább. Kicsit ugyan…..
LordGabeta 2009.01.18 10:31:31
Az Xbox online szolgáltatásának, a Live-nak az egyik legnagyobb találmánya volt az achievementek rendszere: a játékosok a konzolra készült játékokban különféle feladatok teljesítésével pontokat érő elismeréseket, achievementeket szerezhetnek, így a legnagyobb gamerek…..