Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ababababa

5 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
              Végre egy álláshirdetés kezdő jogászoknak felesleges sallangok nélkül: "ügyintézés" nettó nyolcvanért, viszont nem kell sem proaktívnak, sem terhelhetőnek lenni, a kapitális helyesírási…..
Így is lehet csinálni. Az ausztrál MARQUE Iroda a világ legrosszabb weboldalát indította el, melyet állítólag csak azért hoztak létre, hogy az ezzel kapcsolatos folyamatos zaklatásnak elejét vegyék.Ajánljuk szíves figyelembe a tagok PDF-ben hozzáférhető önéletrajzából a…..
Szandra a Cunt, Prick and Ripoff Ügyvédi Iroda németül és angolul felsőfokon beszélő újdonsült és lelkes ügyvédjelöltje junior associate-je, aki éppen a reggeli instant koffein adagját készíti elő az iroda konyhájában. A helyiségbe belép Laci, senior associate és…..
Nem az a baj, hogy hazánkban egy ügyvéd a batmobilja és Montblanc tolla mellett sajnálja a pénzt egy vállalható honlapra, hanem hogy vírusos az oldala. 10 megnézett oldalból 2 vírusos volt, és fél óráig tartott, míg leöltem a gépemről a trójait. De azért az alábbiak is…..
Tegnap kollegákkal beszélgettünk, hogy kinek milyen sorsa volt a korábbi munkahelyein, és mik voltak a legdurvább főnökkel kapcsolatos élményeik, amiért elmenekültek onnan. A legjobbak: Principális megkérdezi a jelöltet, hogy szeretne-e munkaidőn kívül plusz pénzt keresni.…..
Annak érdekében, hogy a kedves kollégák ne a közlönyből sokkolják magukat, ajánljuk minden érdekelt szíves figyelmébe az igazságügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos egyes törvények módosításáról szóló törvény frissen parlament elé terjesztett tervezetét, ami szigorítja az…..
Ha a kerékpárost az úton veszélyeztetik a BKV- járművei, akkor ne bízzunk a cég belső ellenőrzésében, az egyetlen remény, ha rendőrt hívunk. Ezt szűrtük le a közlekedési vállalat sajtósával folytatott beszélgetésből. Szilágyi Károlyt egyáltalán nem azt követően…..
Reggel kaptam egy levelet a Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Irodától és gondoltam, ha már ügyvédweb rovat akkor lecsekkolom a honlapjukat, hogy megtudjam hogyan csinálják a nagyok. Rosszul tettem! Amúgy sem éreztem jól magam korán, de amikor megláttam az L. Ron Hubbard manipulációs…..
Kerékagy Pofátlanul hazudik a BKV 2009.03.31 12:41:00
Múlt héten beszámoltunk róla, hogy egy buszvezető több száz méteren át életveszélyesen előzött egy kocsisort, kis híján elütötte a szabályosan haladó újságírónkat, e sorok szerzőjét, majd mikor az újságíró, azaz én egy közeli megállóban lefotóztam a buszt és a…..
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
Bojtárok Ügyfél para 2009.03.18 08:20:00
A rövid ügyészségi pályafutásom során történt, hogy az egyik fogvatartott feljelentést tett a BV-sek ellen többek között szerzői jogok folytatólagos megsértése miatt. Azt állította a feljelentésében, hogy a találmányait az őrök, kábult állapotát kihasználva, (amit az…..
ababababa 2009.03.18 10:23:22
(...) B. Attila, aki a gyilkosság napján egy bagaméri szalonnasütésre vitte a vádlottat, az ügyész kérdésére elmondta: rendszeresen játszottak szerepjátékokat, legalább havonta egyszer a játék témája gyilkosság volt. Ezekben mindig részt vett S. Sándor is. A további tanúk…..
Nem rágózott, hanem kokalevelet rágcsált felszólalása közben Evo Morales, bolívia elnöke szerdán, Bécsben, ahol az ENSZ kormányközi tanácskozása zajlott a világ kábítószerhelyzetéről. Volt miről tanácskozni. Az ENSZ tív évvel ezelőtt programot dolgozott ki, amely arra…..
Többször beszéltünk már a jogászi (jelölti) álláskeresés nehézségéről: mikor szemeszterenként (nyári/téli záróvizsga) utcára szabadul 4-5000 kezdő jogász és ezek fele/kétharmada Budapesten akar elhelyezkedni. Belátható, hogy ilyen körülmények között nem könnyű a…..
Korábban már felmerült, hogy a jogászok valahogy nem kompatibilisek az IT-vel, melynek kézzel fogható bizonyítékait szerény közreműködésünk jóvoltából az ügyvédweb címszó alatt megjelenített gyöngyszemek adják. Csupán emlékeztetni szeretnénk a nagyérdeműt hőn szeretett…..
-Mi a legfontosabb női szerv? -A Nő Tanács! A viccet félretéve, ma a Született Feleségek a Magyar Ügyvédnők Egyesülete mutatkozik be nekünk, akik megtalálták a világ legjobb retro weblapkészítőjét. Elmondhatatlan nosztalgia kerített hatalmába minket az animgif-ek láttán, a…..
Bojtárok Jelöltoktatás 2009.02.23 00:30:00
A napokban sikerült a 6. jelöltoktatás-adagomat végigszenvednem, ezért muszáj a mindenki által megtapasztalt élményről pár gondolatot leírnom. De mielőtt populista módon teljesen lehúznám ezt az intézményt, pár dolgon gondolkozzunk el. Van ugye ennek a képzésnek egy egészen…..
Ezennel tájékoztatunk minden kartársat/kollegát, hogy sunyi módon 2009. február 1-je óta hatályba lépett a Kamara módosított etikai szabályzata, tehát ezen időpont óta szabad reklámozni az ügyvédeknek is. Továbbá megerősítjük, hogy ez a lehetőség a jelöltekre -…..
Bevallom, ezt a postot nem csak a tájékoztatás és szórakoztatás önzetlen szándéka inspirálta - az április elejére tervezett polgár szakvizsga időpontja egyre közelebb jön, a rettegés pedig hideg, nyálkás mérgeskígyóként csúszik egyre feljebb....elnézést a…..
ababababa 2009.02.12 14:05:06
Bojtárok Koksz és szerzői jog 2009.02.07 13:01:00
Virtuális gazdatestünk, az index.hu számolt be a napokban a magyar kriminalisztika történetének legnagyobb drogfogásáról. Tavaly júniusban több, mint 10 kilogramm kokaint foglaltak le a rendőrök Baranya megyében, az ügyben hét gyanúsított szerepel. A magyar celebvilág jeles…..
ababababa 2009.02.09 14:49:41
Bojtárok Telki szorgalom! 2009.02.04 07:00:00
Igazából sohasem rajongtam a római jogért, de szerintem más sem. Haszna azonban ennek - így visszatekintve pár év távlatából - mégiscsak volt, mert tagadhatalanul ma is a latin a jogi műnyelv alapja, melyről mintha egyesek egyszerűen nem vennének tudomást:A "szorgalmi jog"…..
Igazából ez egy jogi blog, ezért igen szigorú minőségbiztosítási elveket vezettünk be, ami különösen pornográf és excesszív tartalmakra (lásd puruttya) vonatkozik, melyeket nem posztolunk.Emellett a "filmajánló" mellett viszont nem lehetett csak úgy szó nélkül…..
ababababa 2009.01.30 17:17:31
Az alábbi szöveghez szinte bűn lenne különösebb kommentárokat fűzni: lássuk be, az idegennyelvként beszélt angol és az olaszos hév nászából erős felindulásban született lebaszós e-mail minden egyes mondata igazi gyöngyszem. A mundér becsületének védelmébe pedig e helyütt…..