Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gratulalok

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Toshi szeret táncolni, de elfelejtette, hogyan kell odasétálni a tánctérre – ezzel a briliáns sztorival indít a Save Toshi című logikai játék, amiben egy mangalányt kell tehát egy táncparkettre juttatni. Ezt a pályán levő különféle elemek lövöldözésével lehet elérni,…..
A tegnapi játékot többen szemétparasztnak tartottátok, de a Dude and Zombies-szal biztosan nem lesz ilyen gondotok. Hagyományos fejlesztgetős-zombiirtós disztroj, kicsit talán túl egyszerű (amennyiben csak jobbra és balra lehet menni, illetve ugrani), de azért eléggé leköt egy…..
Nem sűrűn találkozhatunk fantasy témájú kártyás flashjátékokkal. Most akadt egy ilyen gyöngyszem a Tyrant, amelynek sikerül megújítani egyes játékelemeket, például újszerűen párosítja a küldetéseket a történettel és van autofunkciója. A fejlesztők arra törekedtek, hogy…..
Mindennapi flash ? 2011.04.12 12:15:48
Egyszerű és gyors poszt lesz ez: visszatért a Munkakerülő blog. Na, szerintetek most mi legyen?..
Aki zsigerből rühelli a tower defense (aka. lövegtornyos) játékokat, nyugodtan zárja be a böngészőablakot, most ugyanis a műfaj egyik (ha nem a) legjobb szériája, a Gemcraft sorozat újabb darabjáról lesz szó. Emlékeztetőül: az első és második részről volt szó az előző…..
gratulalok 2011.02.23 19:35:46
@vince05: szorzó alapján írja
Kellemes kis hülyeség a The Moops, amolyan igazi, agyat kikapcsoló, ártatlan kreténség. Mint az alcíme mutatja, vidámságot kell terjesztenünk benne, lehetőleg kombókban. A játéktérben mindenféle szomorú síkidomok vonulnak fentről lefelé, ezeket kell eltalálnunk…..
Szeretem azokat a játékokat, amelyeknél érződik, hogy a készítők szívvel, odafigyeléssel dolgoztak a részleteken is. Különösen jó ez, ha kedves kis gegeket is találunk a játékban. A ZOM-TV! ilyen. Bár a stílusból adódóan hamar unalmassá válik, a fejlesztési lehetőségek…..
Hajigálni márpedig jó! Ezt alátámasztandó álljon itt a Flight, amiben egy papírrepülőt kell körbedobálnunk a földön néhány (tucat) jól irányzott hajítással. Útközben ha szerencsénk van, csillagokat is felszedünk, amiért pénzt kapunk, amiből upgradelni tudjuk kezdetben…..
Roland (alias Smartcode) Liquid Measure nevű játékáról már írtunk, akkor dicsértük az ötletet, de a kivitelezéssel nem voltunk elégedettek. A folytatásba viszont már nem tudunk belekötni, sokkal szebb játékkal van dolgunk. A feladat pedig már ismerős: a megadott elemekből kell…..
gratulalok 2010.11.25 17:12:23
@indiscriminating power:
ohh és télleg :) köszi, menüben nem látszódott, kongán nálam is van mentés
Az Electic Box első részénél még azon siránkoztunk, hogy milyen rövid és egyszerű (bár nagyszerű). A második rész már negyven pályából áll, és szinte minden pályán kapunk valamilyen új elemet, amivel trükkösebben oldható meg az áram átvitele a megfelelő helyre. Én a…..
gratulalok 2010.10.19 20:24:35
@gratulalok: ahh, jutub csodákra képes és user error :) azt hittem minden elemet használni kell :)
„Hozz el nekem negyven aranytojást, és gazdaggá teszlek” – mondják a játék elején a Gravity Duck főhősének, egy jobb sorsra érdemes kacsának. Azt viszont nem teszik hozzá, hogy „de ebből húszat olyan szemétparaszt pályákon kell összeszedned, hogy a csőröd…..
gratulalok 2010.10.14 15:39:30
@Magnat: nem ütköztél neki a 2. sárga pöttynek és rossz "síkon" van a kacsa. mivel a tojás a lenti elemhez van csatolva akkor lesz jó ha a kacsád is azon jár :)
azaz az első pöttytől felfelé kell nyomni nem lefelé a falhoz és akkor szépen ledobja a lenti síkra
Elnézést, hogy nem volt játék két napig, mindenféle vis maiorok miatt nem tudtam munkát kerülni. Egy príma kalandjátékkal próbállak kiengesztelni benneteket. A The Trader of Stories ritka szép grafikájú point-n-click könnyen megfejthető fejtörőkkel és kellemesen…..
Jó kis zenebutikot találtunk a Kongán: a Music Match egyszerű zenei kvízjáték, de nagyon megkapó. Három nehézségi módban kell dalokat kitalálni időre, vannak választási lehetőségek is, de a legnehezebb fokozaton már csak dalcímeket kapunk, és az időnk is kevesebb. Persze…..
Többen beküldtétek már a Gunbotot és nem véletlenül: príma kis disztroj ez csodaszép grafikával és kicsit katyvasz világgal (egy viharkabátos, leginkább cowboyra emlékeztető robot a főhős, aki mindenféle gyíklényeket irt). Az irányítás az ilyen játékokban szokásos…..
Örömmel látom, hogy egyre több magyar játék érkezik a Munkakerülő levelesládájába. Roland alias Smartcode is elküldte legújabb művét – az ő neve még a KMK-ról lehet ismerős, a Liquid Measure című egyszerű játékkal debütált. Mostani alkotása, a Droids at the Gates…..
"Tessék felébredni" - melyik magyar film záróképén ébresztik fel e mondat ismételgetésével a nézőket?- A tanú- A násznép- Álmodozások kora- BúcsúMert: Ébresztéssel zárul a Boldog születésnapot!, akárcsak az apák generációjának filmje, az Álmodozások kora.…..