Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyugyó

0 bejegyzést írt és 198 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk Ferihegyen a Burger King invitálásának megfelelően beugrott kedvenc vagy nem kedvenc, de Whopper szendvicséért utazás előtt, aztán kalandozott egyet a szonszédos KFC-ben is. Jó nagy pofáraesés lett az ugrásból. Ennyit a magyaros vendégszeretetről. (A BK fotó a reptéri…..
Egyszer régen, egy ködös vagy egy derűs, de mindenképp múltba vesző napon valaki, valahol elírt egy számot. Ez a kis malőr 2014-ben ellehetetlenítette, hogy olvasónk T-ről Digire váltson, és ez még a legkisebb baj. Elképesztő sztori, ami után pár napig kicsit nehezebb…..
gyugyó 2014.10.09 14:34:38
Elvesztem. Magával ragadt a fogyasztáscsökkentés forgószele, kutyaól lettem a tornádóban. Megláttam a Fuel Shark Savert, és tudtam, nekem is kell egy. De okosba. Nincs olyan berendezés, amit egy magyar ne tudna létrehozni negyedáron, teherautóról leesett, pult alól vásárolt,…..
Ha hihetnénk a MÁV kommunikációs osztályának, megnyugodhatnánk, hogy mindössze pár száz embert szívattak meg eddig azzal, hogy az otthon nyomtatható vonatjegyüket nem bírják ellenőrizni, és ezért újra megvetették velük a jegyet. Az Indexen megjelent történet tanulsága: ne…..
Ricsi a postaláda előtt 150 centiméterre találta meg az esőben nagymamája tévéújságját, és rögtön le is filmezte: Egy Budapest-közeli kisvárosból írok, lényegében teljesen mindegy, hogy honnan, mivel úgy gondolom, hogy nem csak nálunk van probléma a Magyar Postával. Az…..
A társaságban mobilozás annyira valós probléma, hogy már nevet is találtak ki neki. A kocsmában telefonálás, pedig már nem is probléma, hanem nettó bunkóság. Legalábbis akkor, ha ahelyett, hogy a haverokkal beszélgetnél, folyamatosan a Jageredet instázod vagy a Tinderen…..
Ismeritek a Combino-szenvics kifejezést? Én bevallom, nem ismertem, amig ki nem nyitottam ma a Kerékagyat. Azóta tudom mit jelent, de nagyon nem tetszik. Ebben a videóban két bringás hajt végig a Körúton a síneken. Ez amúgy sem túl jófej dolog, de két villamos között elhúzni…..
gyugyó 2014.01.30 21:58:24
Miután az Elmű kilépett a Díjnet rendszeréből, a felhasználóknak regisztrálniuk kellene magukat az áramszolgáltatónál, hogy továbbra is neten fizethessék a számláikat. Ezt meghekkelte ugyan a Díjnet, és meg lehet(ett) őket bízni, hogy regisztráljanak az ügyfél nevében, de…..
Filmek és downsizing, valamint némi korom a szívócsőből. És Picoscope! Az Égéstér 103. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...
  a halálvonat, fotó: haritonoff.livejournal.com A helyszín a Szovjetunió, Moszkva, időpont 1983. augusztus 9. Nem, Stirlitz nem volt ott. A Szovjetunió Kommunista Pártjának Központi Bizottsága úgy határozott, hogy zöld utat ad a РТ-23УТТХ "Молодец" programnak. A fejlesztést a NATO az SS-24…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Még Kolosi Péter, az RTL programigazgatója is elcsodálkozott azon, mekkora felháborodást keltett, hogy idén a csatorna nem vetíti a Reszkessetek betörőket, írja a Hír24. A C:c elsőként írta meg december 20-án, hogy idén egyetlen magyar tévécsatorna sem volt képes műsorra tűzni…..
Schobert Norbi papíron egy szerethető, sőt, tiszteletreméltó figura: sikeres vállalkozó, aki a semmiből épített fel egy saját márkát, saját franchise-t. Arra tette fel az életét, hogy az emberek egészségéért küzdjön, minden terméke erre irányul, edzéseket vezényel le,…..
Lényegre törő, precíz és nagyon japán. Harákolás, egérfogás és az ember, aki nem hisz a hidrogéncellás autókban.Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
gyugyó 2013.12.01 09:48:47
György fia Kristóf azt szeretné megtudni a kéményseprőktől, hogy még hány napig kell elzárt kutyákkal várni rájuk, mert lassan azért kezdenek éhesek lenni: Tisztelt Kéményseprők, Tegnapra, 2013.11.26-ra 11-15 óra között ígérték magukat. Feltüntetett házszámmal,…..
Jó, jó, igazatok van, ez nem annyira Urbanista-téma. Persze nagyon egyszerűen megideologizálhatnám, hogy az öt világvallásból három itt hagyta lenyomatát az elmúlt évszázadok magyarországi építészetén, de felesleges lenne. Az a helyzet, hogy egyszerűen szeretem az ilyen…..
gyugyó 2013.11.22 13:42:37
@lokotus: jogos, általánosan értettem
gyugyó 2013.11.22 13:45:05
@HM | photography: sokba kerülnek, csak bajt okoznak, semmi értelmük..
A világ fennállása óta hogyan gondolhatja komolyan a Főgáz, hogy reggel 8 és délután 2 között egy egész ház szabadnapot vesz ki és várja, hogy ellenőrizzenek? Végül szerencsére nem kapcsolták ki a gázt Silveréknél, bár fenyegettek vele. Sőt, az is kiderült, hogy szombaton…..
Többen is a figyelmembe ajánlottátok azt a hirdetést, mely szinte napra pontosan két évvel ezelőtt szerepelt az Urbanista ingatlansalátájában. Hogy miért kapta fel ismét a hét emeletes luxus házat - magyarán a jól ismert ferencvárosi víztornyot - a magyar internet, azt nem…..
Megoldódott a rejtély! A sok buta és kíváncsi külföldi, aki nem értette miért növeszt néhány sanghaji taxisofőr a kisujján szép hosszú körmöt, most végre megtudhatta. A Shanghai Daily ugyanis pont azokkal készített a városban interjút, akik ilyen körmöt…..
gyugyó 2013.11.05 08:51:26
Már közel az idő, amikor elnéző mosollyal fogunk visszagondolni a mobiltarifákra, egyelőre azonban a végső hajrában még utoljára megemelik, amit meg lehet, hátha nem menekülnek el az ügyfelek. Legolasnak a havi szuperkedvezményes 1800 forintos előfizetése érkezett idén 3900…..
gyugyó 2013.10.30 20:57:25
László egyik előfizetését cégesre próbálta átiratni a Telenornál, de végül kénytelen volt főnökét berángatni aláírni: Azért ragadtam klaviatúrát, mert olvastam a telenoros blog bejegyzést, és hát feltörtek bennem a nem is olyan régi emlékek. A Telenor Velem is…..
Lehet, hogy törvényileg megengedett a péksütemények térfogatnövelése, de mi mégis arra szeretnénk kérni Önöket, hogy ne tegyék, mert egyre nehezebb egyáltalán még ehető halmazállapotú kenyeret vadászni. Kalácsok esetében még lehangolóbb az újhullám. A MA-NO 2001 Kft.…..
Réka egy szarkazmussal nem kis mértékben átitatott KRESZ módosítási javaslatot dobott fel a blogon keresztül, amivel növelné a gyalogos átkelőhelyek biztonságát. Ti mit gondoltok? Az utóbbi évek során romlott vagy javult a helyzet Magyarországon ebből a szempontból? Szép…..
gyugyó 2013.09.21 10:30:09
Naiv ügyfél 10 év után új Whirlpool mosogatógépet vett 115 ezer forintért, ami azonban nem hozta az eddig megszokott teljesítményt. A szervizben több hetes teszteléssel sem sikerült reprodukálni a hibát, pedig előtte mindig marad koszos pohár, bármilyen mosogatóanyaggal. A…..
gyugyó 2013.08.16 15:02:00
@atpijkamo: Na igen,de attól függetlenül, hogy igaza van a posztolónak vagy sem, a 3 hónap baszakodás az igen sok. Nekem egy márkát a support minősít, mert manapság akármit veszel már minden szar.
gyugyó 2013.08.16 15:04:25
@Élő Fa: ajjaj! akkor gyűjtenem kell a sparos kuponokat