Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garázda

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homárnak mindig fogas kérdés, mi legyen a "döglött vombatot találtam a kacsamájkrémben"-jellegű olvasói beszámolókkal. Hogy is állíthatnánk, hogy vombat volt a májasban, ha nem mi magunk vágtuk fel a gyanúsan dudorodó húsipari terméket? Nem is szoktunk ilyet…..
A kedvenceim azok a levelek, amelyekben az idegileg tönkretett szerző-fogyasztó kedélyesen mikszáthos anekdotázgatással kezd, bőségesen adagolt részletekkel, majd egyszer csak szakad a húr, és tagoltalan káromkodások formájában kiárad a lélek keserűsége. Íme a legfrissebb, igen…..
A Homár leveles ládája már most duzzad a karácsonyi fogyasztóvédelmi sztoriktól, és ez csak egyre súlyosabb lesz. L. is megpróbált ajándékot venni a fiának, és ha nem könyörgi ki a gyerek, hogy fölvehesse még szenteste előtt, ez is egy januári sztori lehetett volna. Széteső…..
Annyi rosszat voltunk kénytelenek közölni róluk. Annyi jogosnak tűnő panaszt, ügyféllel való packázást, nemtörődömséget. És végre eljött a nap, amikor - szokásunkkal ellentétben - nyiltan szembe kell fordulnunk a felháborodott Naiv Ügyféllel, és azt mondani neki: ez nekünk -…..
Újabb ajánló, ezúttal a tömegközlekedés világából: verekedő BKV ellenőr-biztonsági őrök ellen indult eljárás, akik kedd hajnalban Sz. Z. budapesti lakost ledobták a buszról, majd ököllel verni, rugdosni kezdték a mellkasán, fején és egyéb testrészein. A BKV kirúgja…..