Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iwanttofly

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Amerikai gengszter 2009.02.15 08:30:00
Évente jelennek meg "ilyen" filmek van, amelyik kasszasikert hoz, van amelyik becsődöl. Az Amerikai Gengszter az első kategóriába tartozik és nem feltétlen a rendkívül színvonalas színészgárda miatt (Danzel Washington, Russel Crowe), hanem főként azért, mert valós…..
Ingyenesen kinyomtatják a fényképünket a Canon cégnél.Ki kell választani melyik típusú nyomtatóval szeretnék elvégezni a próbanyomtatást, majd fel kell tölteni egy képet, és várni a postást.Itt lehet rendelni: www.yourprint.canon-europe.com/Megérkezés ideje: 1 hétKép:(nagy…..
DarkBlog Halál Izraelre! 2009.01.03 21:26:53
Ez most egy olyan bejegyzés lesz, amit nagy valószínűseggel igen hamar el fog takarítani innen az Index stábja, hiszen "politikailag nem korrekt".Élőben lehet nézni a Sky News-on, ahogy a zsidó hadsereg bevonul Palesztinába és bombázza azt. Persze tudom, azok az aljas…..
FASZKIVAN! blog Tisztelt ház 2009.01.08 15:54:00
Banánhéj, üres üveg, keresztrejtvény és csokipapír mindenhol. Ez akár lehetne egy tinidiszkó utáni pillanat kép is. Pedig nem. Ezek maradnak képviselőink után a parlamentben. Bunkó paraszt népség, kéremszépen!  A kommentezést rátok bízom ezúttal...  ..
Legújabb sablonunk, a Loveseason is kérésre készült, de remélem, azért másnak is elnyeri a tetszését. Örök Pop. Egy hasáb, negatív (fehér betűk fekete alapon), beépített kereső. Letöltés    Mint mindig, a részleteket ellenőrizheti mindenki az…..