Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grapheme(a)

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Extremely magyar 2009.10.04 08:01:00
  Azt mindig is tudtuk, hogy a magyar kreatívok - a vásári kikiáltók és cégérpingálók nagypofájú modern utódai nevezik így magukat - tehetségtelen senkik, akiknek a Müszi-reklám óta nemigen volt egy jó ötletük sem. Azt is tudtuk, hogy ha bármi, akár érintőlegesen…..
Üdv mindenkinek! Hosszú hónapok után ma végre sikerült egyszerre olvasókat észlelnem és emlékeznem arra, hogy erről a blogon számot adhatok. "Hajnalban" (hat és hét óra között) volt szerencsém szemben ülni a kék metrón egy huszonéves lánnyal, aki éppencsak elkezdett…..
Csütörtökön sajtótájékoztatón hirdették ki az ARC idei nyerteseit, a fődíjat Kovács Tamás Önerő című munkája nyerte:  A második helyezett az álneves Takács Béláné:  Harmadiknak pedig Sasvári Dóra és Szűcs Alexandra Újrakezdés magyar módra című plakátja…..
grapheme(a) 2009.08.28 16:31:42
Leonard Cohen hivatalos honlapján a turné állomásai között szerepel hazánk is, ám az augusztus 31-i koncert helyszínéül az ARÉNA PLÁZA van megjelölve. A Papp László Budapest Sportaréna neve miatti apró tévedés szerencsére nem okoz bonyodalmakat, de így magyarként vicces…..
Jó hírek jönnek Olaszországból. Az autók után a kerékpárok vásárlásra is ösztönzőket ad az állam.Több biciklit, hogy bolodogabbak legyünk!A Környezetvédelmi Minisztérium honlapján is meghirdetett program keretén belül – az adószám felmutatása után –…..
Először mikor meglepődtem – de nagyon – egy angol szón az olaszban, pontosabban annak használatán, az a killeraggio volt: mégpedig a killeraggio giornalistico (újságírói killerség), vagyis amikor egy újság, vagy a média – utasításra, vagy sem – célkeresztjét egy személy…..
A szex tettlegességig fajult szerelem. Ha beleesnék magába, nagyon megütném magam?     Ha belém esne, nagyon megütném Magát.....
grapheme(a) 2009.03.04 19:59:53
Azt hiszem, év végéig foglalt a sávszélességem. Ugyanis dec. 31-ig - regisztráció után - szabadon megtekinthető (letölthető?:) a NAVA honlapján több tucatnyi klasszikus régi magyar film:  A csodacsatár (1956) rendező: Keleti Márton A kis Valentinó(1979)…..