Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bale

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pc-star Nem bírtam megállni 2009.12.08 21:00:34
Nincs még mindig lelki erőm összehozni a samp videót de most egy híres videósnak FreddyD-nek csináltam ezt a videót. Minden nap nézem a blogját eszméletlen milyen jó videókat csinál:D A történet: Ez a kis történet arról szól, hogy FreddyD begurul mert az egyik munkása feltette…..
Pc-star 48 magos Intel processzor 2009.12.07 19:10:00
Igen tudod, most nem ezzel kéne foglalkoznom hanem a videóval. De ezen nagyot csodálkoztam... 48 magos intel processzor? nem rég jelent meg a quad de már 48 magos a következő? Nem csalás, nem ámítás, 48 magos chip prototípusát mutatták be. Az adatközpontokhoz hasonló…..
Pc-star Garry's Mod 2009.12.06 21:01:00
Üdv!BaleK küldte nekem két napja a Garry's Modot.Nagyon jó játék,lehet objecteket,npcket letenni,npc-knek lehet fegyvert adni.LANpartykon nagyon mókas:DThe idiots of Garry's Mod 1. :The idiots of Garry's Mod 2. :És sok más egyéb videót lehet…..
Pc-star ÁÁÁÁ! 2009.11.29 21:14:29
Tudom már vagy fél hónapja kellene kész lenni a videónak csak megcsináltam és elrotottam és most sajna nincs időm remélem nem soká meg lesz...
Én is ott voltam csak ezt nem néztem meg. Nagyon sajnálom. "És egy Mesterlövész című játékot..." na ezt azért nem kellet volna? XD Amúgy szerintetek Stella jól van? ..
Pc-star Videó előzetes 2009.11.11 19:57:00
Már a napokban nem volt ötletem ,hogy mit mutassak be. És megnéztem mik vannak a gépemen és rátaláltam egy szerintem nem annyira ismert kis program egy jó kis játékhoz:D Videó: Zene: Grand Theft Auto San Andreas CJ Rap Innen letölthető:Cj Rap ..
Pc-star Érdekesség 2009.11.07 22:16:00
Ma nagy unalmamban találtam egy igen bizarr MMORPG-t. Csak erős idegzetőeknek ajánlom a tovább olvasást. Katt ha télleg el akarod olvasni..
Délelőtt kilátogattam röviden a Sportarénába, megnézni ezt az eseményt. Tavalyhoz képest még profibb, látványosabb lett az egész, ugyanakkor ugyanúgy el tudom mondani mint 2008-ban, hogy ez már valahogy nem az én világom. Már nem nagyon tudok mit kezdeni ezekkel az újfajta…..
Nem rég készítettem ezt a videót egy loggolási bugot mutatok be de ez nem minden szerveren van.de a szerverek többségén igen.de azis lehet hogy nem.kitudja nemis jáccok ezzel..
Pc-star Iceland 2009.10.19 19:37:00
a nevem BaleK. Első kis videómat szeretném bemutatni itt a Pc-star-on...
  A Dave Mirra's Freestyle BMX nevű borzalom után nem sokkal jelent meg ez a remek játék, amihez hasonló tudomásom szerint nem jelent meg azóta, ez az egyetlen profin kivitelezett BMX-es játék. A játékban általam eddig felfedezett trükkök és speciális trükkök listáját INNEN letölthetitek. Ha nem…..
Angol cím: Padre de familia Magyar cím: Padre de Familia Leírás: Peter annyira büszke amerikai állampolgárságára, hogy végül harcot kezd a bevándorlók ellen. Csak később jön rá, hogy valójában ő is egy mexikói illegális bevándorló. Hála korábbi intézkedéseinek, most…..