Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lina Lemontree

29 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lillusta néha 2009.09.23 12:50:59
 Üvöltéés kattan már reggel a füledbe, az utcán munkások sikítanak rövidszoknyás lányok után, Mr. Fontos telefonnal és hedszettel vonul végig a zebrán, egy fontosságot jelző aktatáskával a kezében. (még nem tudja, hogy a laptop kevesebb helyet foglal és praktikusabb...)…..
Lillusta primitív jelszavak 2009.09.21 23:12:00
 Jó ideje nem jeleztem milétem felől. Kit is érdekel ebbena  rohanó 21. században? .. Hiszen volt az életemben egy csepp boldogság, votlak nagy elköszönések, és mégnagyobb találkozások. Az élet mégis pörög... A primitív jelszavak egy véletlen összejött szópár,…..
Lillusta megint rajzolok 2009.08.10 21:49:09
Sok nap telt el, mióta utoljára elmélkedtem az interneten. Talán egy hónap is lement. Igazából, most jöttem rá, hogy az ember tényleg nagyon gyorsan képes változni, illetve formálódni. A formálódni szebb szó rá, hiszen ugyan az vagyok, aki votlam, csak sokkal több.…..
Lillusta és irány a nagyvilág 2009.06.16 11:37:22
 Kezemben tartom a tollat, a papír hanyagon hever előttem, csepeg rá a tollból kifolyó tinta. Hallom, ahogyan érinti minden cseppje. Nem is igazán érdekel. Ebből ma már nem lesz írás. Az írói válság, eljutott idéig is. A táskáim, tornyokban állnak mellettem. Várok az…..
Lillusta eldobom a kalapom 2009.06.07 17:49:38
 A sötét szobát, egy apró lámpa fénye világította meg. A város fényei beszűrődtek a reluxa rácsai között. Fáradtan ért haza, már éjfél is elmúlt, mikor rápillantott az órára. Ledobta a cipőit. Szokás szerint lerúgta a sarokba, ahogyan minden este, mikor megérkezik a…..
Lillusta Szerencs(étlen) 2009.06.04 13:46:06
 Hát a napok továbbra is telnek, egyre közelebb leszek az érettségihez, és egyre inkább ézem, hogy úgy koppan majd a fejemen a vizsgabiztos tenyere, mint az a cseresznyemag, amit a fáról leköpve, a betonplaccon helyezel el, laza könnyedséggel, egy meleg nyári délután,…..
 Az utóban ülve, a világ tisztának és csendesnek tűnt. Az éjszaka suhant velünk. A bagó meg égett a kezemben. A füst mégsem töltötte meg a kocsit. hajnali négy óra. Mindenki lassan ébredezik. A városba beérve, elhagyva az elsuhanó erdőt övező fákat, pár ember…..
Lillusta a sértettség part I. 2009.05.22 17:01:59
 Eljött végre a szikrázó napsütés ideje. És lám, az balakomon a függöny be van tűrve. ülök és bámulok a monitorra. A monitorról a könyveimre, a könyveimrőől a körömlakkra, onnan az ásványvizes üvegre.. midnezen dolgok, egy asztalon vannak. Napi szükségletek, és…..
Lillusta eltévedés 2009.05.17 16:31:00
Lillusta La Rage 2009.05.17 16:21:46
Támadás, és ordítás, és üvöltés és semmittevés. és telnek a napok. Ez a reggel a sszokásosnál magányosabban indult. Senki sem volt itthon. Egy pokróc alatt hajtottam álomra a fejem. Mégis, életem legjobbját aludtam. Sokáig folyattam hajnalban a vizet a fejemre, zuhanyzás…..
Mikor az ember úgy érzi, hogy minden rendben, s a türelem tényelg majd rózsát terem, akkor koppan a földön. nekem napok kellenek ahhoz, hogy igazán megértsek valamit, ami nagyon bonyolult. Félreértés ne essék, nem hat meg. Már nem. Illetve, másképpen érint, és azt hiszem,…..
Lillusta Be good or be gone 2009.04.28 00:49:04
Ha nem haladsz a korral és a körülötted változó világgal, akkor elveszel a sűrűjében, és bár rengetegen vesznek körül, mégis egyedül maradsz. Az egyedüllét fogalma, mindmáig tisztázatlan számomra. Annyi féle-fajta egyedüllét létezik, hogy felsorolni is sok lenne, és…..
 Villog a kurzor. Kellemetlenül fáj a fejem. Az iheltem sehol. Csak felhúzott lábaimat ölelem karommal. Meredek magam elé. Lágy zognoraszó hallatszik a hangfalakból. Meredek csak az újságpapírba burkolt falamra. Milyen kicsinyes az élet! Ha ad sok jót, estére azonnal elveszi…..
Lillusta volt egyszer... 2009.04.09 13:13:59
 Kinézek az ablakon. És el tudom képzelni, hogy nincsen pokol. HOgy nincsen menny, és minden tökéletes. A fák virágba borultak. A tavalyi tulipánjaim, idén többen lettek, és lassan el is nyílnak. Bikiniben festek a hátsó udvaron, és élvezem a napsütés erejét. Azt a…..
Lillusta Reggeled reménye 2009.04.08 00:16:00
 Annyiszor átgondoltam már az életet, és olyan feleslegesnek éreztem sok sok gondolatot, ami megfordult a fejemben. Amikor a lemenő nap sugaraiban ugrod át az enyhén szétesett dobozt a korival, és éppen jól érkezel ahhoz, hogy ne essél pofára, boldog vagy. Amikor lábat…..
Lillusta Gyémánt a pillanatban 2009.03.26 21:54:00
 Hangulatom, mélyen a béka hátsója alatt csücsült tegnap. És, akármennyire jól keltem, a mai napra is kihatott. Szótlan voltam. Az átlagos ebszédem is leszűkült általános dolgokra. És semmihez sem volt igazán kedvem... Aztán...  A fárasztó nap után, túl egy…..
 Üdv!  Egy újabb szélcsendes nap, megfűszerezve némi borúval és esőcsöpögéssel. Bekényszeredek a monitor elé. Mint egy vadállat, úgy érzem magam. Gondolataim viszont, fáról fára, mondhatnám, részecskéről-részecskére, az összes helyen ott lehet. Gondolatban…..
Mintha a világ tetején ülnék,mintha a fejem szöggel ütnék.A hulló falevél moraja, támad.Megszülettél: ennyi a vádad!Kűzdve kűzdesz, hajtasz akár egy gép.Hiába akarod, a világ nem lesz szép.Száradó lelked, újra nedves lesz,a felkelő nap, a horizont alá megy.Kapálózol.…..
Üdvözlet megint itt az éterben, kedves olvasók! Régen pusztultam erre, így most posztolok egyet nektek. Ami igaz, és még igazabb, hogy valójában hiába olvastam össze az előző írásokat, nem tudom mit is akartam belőle kihozni. Jó, igazából tudom. De már nem tetszik úgy,…..
Lillusta Holnaptól nem... 2009.01.06 21:15:00
 Rohantam az állomásra. Felpakolva rengeteg cuccal, és tele reménnyel. A vonaton, már távolodni fogok imádott városomtól. És minden itteni zajtól. A vidéki levegő felfrissít majd. És kiszellőztetve elmémet, új utakra térek rá. Ki tudja? Talán még valami jót is rejteget…..
Lillusta Patsy 2009.01.04 00:48:00
 Az utca pora felverődött a busz hátuljára, s betakarta az ablakot. Nem lehetett látni semmit. Az ujjaddal, rajzolhattá rá, ha elérted azt a pillanatot, mikor a sárga villám egyhelyben állt. A buszon ültem, és néztem a porszemcséket az ablakon. Látni szerettem volna, mit hagyunk…..
Lillusta private emotion 2008.12.25 16:41:36
Már leszállt az este a nagyvárosra. Sétáltam, céltalanul. Mentem a fejem után, és próbáltam kiszellőztetni magamat. Alig egy hete költöztem fel. Az emlékek még erősen a fejemben vannak. Az az egyszerű érzés, az nagyon hiányzik. Hogy megöleljem, vagy megcsókoljam őt. Az utolsó…..
Lillusta shine your light 2008.12.20 18:10:00
 Lassan kinyottam a szemmet. A napsugár, egyenesen belesütött. Nem volt a szobában egyetlen hely sem, ahová elért volna ez az egyetlen csík, csakis az én szememig. Egyetlen helyen volt hiányos a redőny, és pont rám nézett. Kicsit szentimentálisan éreztem magam. Meztelenül fekve…..
Lillusta Besame mucho 2008.12.18 21:33:00
 http://www.youtube.com/watch?v=QMoYx8TAj7U Érzem, érzem hogy végre megérint, és a sötétbe ránt, egyetlen pillanattal, egyetlen másodperccel közelebb kerülök hozzá. Szám már majdnem érinti a száját, és az utolsó pillanatban ellök magától. Kezemet megfogja, lágyan…..
 Felgyulladt bennem a felismerés, hogy tökéletlennek született minden ember. És az a legfurább, hogy akiket a legnagyobb elméknek tartunk, az életben esetlenek voltak. Biztosan itt is akad kivétel, mert kivétel mindenhol van, még a német nyelvtanban is :). Einstein például, a…..