Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wertar

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki esetleg nem figyelné, vagy nem értené a feliratotokat: lényegében megkínálják az embereket ezzel a panda nevezetű sajttal de egyik sem kér belőle. Küldte: gété..
wertar 2010.10.11 14:50:17
@VPeter: de értelmetlenül mert sztm mindenki látta már...jah és amugy ez a blog arrol szól h olyan videókat,képeket,poénokat rakjanak fel amik még sehol nem voltak...tudom ez biztos nehéz..de legalább ilyen népszerűt ne rakjanak fel:D
Küldte: Vilmos..
wertar 2010.09.19 12:15:42
Egy kommentelő írta: ha 2 szivárványon sír 3-tól már meghalt volna :DD Ezt miért nem adják a rádióban? :D..
Múltkori "24 : The Game" videóm után (egyébként emberek, azért volt Playstation 2-es játék, mert szilveszteri különkiadás volt. Maradok a pc-nél) elég sokan jelezték, hogy ezek a borzasztó üldözések másutt is előfordulnak. Pl a NFS szériában. Bevallom őszintén, én…..
Egyszerűen hibátlan bemutató! Gyors, pörgős,érthető, nincs benne semmi fölös extra. Azt mondom folytasd a videózást, mert ráéreztél,hogy mi kell nekünk :)+A végén a zárózene beúsztatása is nagyonjóNajó van 1 hiba: nem írtad ki a szám címét :)[amire 3 éve fáj a…..
A videóval semmi baj csak 1-2 részen elhallgattál amit ki lehetett volna tölteni dumálással de ettől eltekintve jó videót láthatunk:)..