Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stroncium

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már az első részt úgy kezdtük, hogy Mikey meséli a történetet, akkor illik az utolsó részt is ezzel kezdeni, és ez egy nagyon illemtudó sorozat. Tehát Mikey elmondja, hogy ki hol tart éppen az életében. Na, akkor vegyük végig mi is! A Babylonnak annyi, Ted megtalálta Tedet,…..
Stroncium 2011.04.12 23:55:44
@sixx: :)

megy még valahol ismétlés? bírtam régen. nagyon kifinomult.
hogyvolt Skins 2x07 - Effy 2010.12.16 14:00:00
Effyék lakása, teljes a felfordulás, mindenhol rendetlenség, összevisszaság. Megszólal a telefon, apucit hallhatjuk, amint  Párizsból hazatelefonálva az üzenetrögzítőre mondja élményeit. Effy hallgatja, majd felveszi a telefont és megnyugtatja, hogy otthon minden…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
Nagyon csalódottak lehetnek azok, akik bevették a TV2 hetek óta promózott szlogenjét, hogy péntek 13-án minden megváltozik a Csillagvirág Klinikán. A lassan csordogáló szappanoperából nem lett sem Vészhelyzet, sem 24, de még a Tűzvonalban forgatókönyvírói is csak röhögnek…..
Geekblog Kaméleon 2008.12.04 08:00:00
Ha netán sugárban hányunk a romantikus komédia műfajától, akkor is muszáj elismernünk, hogy a Csak szex és más semmi a maga kategóriájában majdhogynem hibátlan film volt. Nem ez volt az első magyar vígjáték, ami 400 ezer feletti nézőszámot ért el, viszont talán a legelső,…..