Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrandor

5 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellemes Ünnepet mindenkinek! Ígérem a képsorban semmi sem fog emlékeztetni a nyúlra, a feltámadásra vagy a koronavírusra. Ennyit tudok tenni a kedvetek javítása érdekében szerény eszközeimmel. Itthonról. 1900 körül. Két lóerős amerikai komp. A lovak által meghajtott lapátkerekű komp nem…..
mrandor 2020.04.12 21:27:44
@JTom: igen
mrandor 2020.04.12 21:29:18
@JTom: és köszönöm
Nem kell szállás, reggel indulunk, este haza is érünk és ízelítőt kapunk néhány igazán zsír európai városból. Télen akár 10 ezer forint alatt kijöhet egy ilyen karika repjeggyel és reptéri transzferrel együtt. Akár gyors kikapcsolódásra vágyunk, akár bevásárolnánk, esetleg csak megismertetnénk a…..
mrandor 2016.10.22 19:21:41
@Erdőtársulás: idén novemberben 3. alkalommal megyek CRL-ből Brugge-be, mindig 5 eurós jeggyel. Két alkalomma visszafelé is, társaságban, akkor is 5 euró volt.
A tervek szerint ez az út BUD-BGY (Bergamo/Milano)-CAG (Cagliari)-GRO (Girona)-PMI (Palma de Mallorca)-STN (London)-NYO (Stockholm)-BUD lett volna, keddi indulással. Igen ám, de a Wizzair törölte a keddi bergamoi járatot, így hétfő esti indulás lett, Rómába. Az új tervnek megfelőlen…..
Szilárd talált egy programot, amely sokaknak hasznára lehet az olcsó, átszállásos  megoldások keresésben. Megosztotta velünk tapasztalatait, (Gdansk 10 euróért mindenki álma :)  de várjuk a rutinos lokosztosok véleményét is :) Ha használható, kéretik nem 5 ezerért…..
mrandor 2010.11.10 13:22:09
@mestska: Bizony, a Zasszonnyal már mi is gondoltunk rá, hogy érdemes lenne elmenni oda.
Az index low-cost topikján többen beszámoltak már a Kanári-szigeteken tett útjukról. Mi is kedvet kaptunk, hogy a télből a tavaszba repüljünk és Lanzarote szigetére esett a választásunk. Íme a folytatás     A szigeten a növényvilág pálmákból és kaktuszokból áll.…..
mrandor 2010.08.26 09:46:35
@tavasz21: Valóban, jogos!
A magyar repülés tárgyi emlékeinek megörzése iránt elkötelezett magánszemélyek adománygyűjtést indítottak a ferihegyi Repülőgép Skanzenben álló IL-14-es (néhány infó  a gépről) felújításra. A szakemberek terveik szerint március-április környékén lehetne kezdeni…..
Az index low-cost topikján többen beszámoltak már a Kanári-szigeteken tett útjukról. Mi is kedvet kaptunk, hogy a télből a tavaszba repüljünk és Lanzarote szigetére esett a választásunk.  02.20. BUD-BCN cpt. Szegedi Béla és segítője Hola! Gergely + 3 csinos crew a HA-LPU…..
Kommentelni persze lehet. Internetes utasfelvétel a Wizz Air-nél   Az internetes utasfelvétel már elérhető a Wizz Air Budapestről közlekedő járatain. A szolgáltatás a későbbiekben további repterekre is kiterjesztésre kerül, és 2010 tavaszától az utasok már bármely Wizz…..
mrandor 2010.01.30 19:17:16
@Sylba: Erre még lehet esélyed. Egyrészt két besz.kártyát nyomtatsz és a teljeset megtartod, vagy a felhasználtnak egy része is nálad marad, mint a Ryanair esetében.
BUD-on meg utolsó emlékeim szerint a Ryanair online checkoló utasainak kinyomtatott, A4-es formátumú besz.kártyáit legkésőbb a kapuknál hagyományosra cserélték ki.
mrandor 2010.01.30 19:18:45
@AzUtazó: Részleteket is közölsz? Mikor, meddig és hogyan, no meg kik és onnan hová stb.
Köszi.
Köszönet "tompus"-nak a remek leírásért!  Már a foglalás elején meg kell gondolni, hogy miként szeretnénk becsekkolni a járatunkra. Ez a Ryanair-nél azért is lényeges kérdés, mert van képük a reptéri check-in-ért 5€-t elkérni, ami egy akciós jegynél…..
Lassan vége az évnek, számottevő repülőjegy akcióra már nem számítunk a Ryanairtől sem, a naptárra viszont annál inkább.  Tegnap már napvilágot látott néhány fotó és videó is a fedélzeten dolgozó lányokról. Mára pedig az utcai vetkőzős promo képeket és videókat…..
Matus megtisztelt bennünket néhány útleírással. Hibák előfordulhatnak a szövegben, de kérlek, ne arra fókuszáljatok. A szerző várja a véleményeket.   Elérkezett ez a nap is, amikor betehettem lábaimat Ázsia földrészére, igaz nem sokáig meg nem is messze, de betettem…..
Matus megtisztelt bennünket néhány útleírással. Hibák előfordulhatnak a szövegben, de kérlek, ne arra fókuszáljatok. Ha bárkinek bármilyen kérdése, kérése van az olvasottakkal kapcsolatban, mindenképpen kommentelje be, ez a szerző kérése.       Az igazat…..
mrandor 2009.11.22 18:04:06
Egyre inkább látszik, hogy a Malév folyamatos akcióival törekszik a fapados árszínvonal megközelítésére, néha már-már versenyképes alternatívát is képesek nyújtani egy-egy desztináció esetén. Ezúttal egy dublini látogatás élményeit írtam le. Írországba azért a Ryanair…..
Ez nem lokoszt út volt, Malév akcióban vettük a jegyeket 26.600 forintért. Pénteken indultunk, kisebb technikai probléma után (B737; kerékcsere, 15 perc késéssel), azonban Isztambulba már 8 perccel korábban érkeztünk a menetrendhez képest (tehát a MA is játszik a menetrenddel,…..
Ismeritek azt a történetet, hogy 10 nő utazik a repülőn? Ha nem, akkor ajánlom az alábbi beszámolót. Pötyi71 és barátnői felkerekedtek, hogy megnézzenek néhány olasz várost. Közben lerepültek 8 szektort, érintettek 4 országot, a repülőjegyekért  fejenként mindössze kb.…..
A diszkont repülés nagy előnye a többnyire kedvező árú repülőjegyek mellett, hogy repülésünket nagyon rugalmasan szervezhetjük meg. Ha egy rövid, akár egy- vagy kétnapos útra van időnk vagy kedvünk, akkor ezt minden további nélkül, könnyedén megszervezhetjük.  …..
Egy kellemes októberi oda-vissza repülő út Temesvárról Barcelonába, szerencsére különösebb fennakadás nélkül.  Nyaralás ősszel Santa Susannában, 70 percre a reptértől. október 3. TSR-BCN W6 721 HA-LP? LF kb. 85-90% A márciusi temesvári földön maradás miatt…..
Az elmúlt napok egyikén volt szerencsém egy rövid üzleti utazás erejéig a német fővárosban tartózkodnom, erről és az odajutásról következzék néhány szó. Először is szeretném értetlenségemet kifejezni az Airberlin (AB) és Flyniki (HG) párosa előtt hasraesőkkel…..
Immár sokadszorra volt szerencsém utazni a NE3192 és NE3193 járatokkal Bécs és a luzitán főváros között. Sajnos Budapestről kedvező áron nehéz eljutni ide, ezért akik emiatt nem terveznek lisszaboni kirándulást a közeljövőben, azok számára is igyekszem hasznos információkkal…..
mrandor 2009.03.24 20:06:52
Még valamikor januárban, szokásos jegyvadász klikkelgetés közben megakadt a szemem a Wizzair jóárasított Bergamoi jegyein. Több se kellett, rövid keresgélés után néhány ismerős és saját magam számára egy fantasztikusan vonzó kombinációra találtam! 03.01. – 03.02…..
mrandor 2009.03.05 19:58:35
Minden úgy kezdődött,mint az eddigi összes utazásunk. Felültem a Budapestre tartó vonatra és elindultam Ferihegy 1-re.Január 19.-ére az esti 21:50-es BUD-BRS gépre volt jegyünk, ami eredetileg T1-ről indult. Mit sem sejtve kiérkezvén a reptérre, az ajtóban megállított 3 rendőr.…..
...azaz Dublin, az írországi gyöngyszem, mely a Ryanair és az AerLingus jóvoltából látótávolságban van Budapestről. Néha egész kellemes áron. Legutóbbi útjáról mrandor olvtárs számolt be.   Mindkét cég az esti órákban indítja (és érkezteti) járatait…..
mrandor 2009.01.21 19:52:22
@Írországi Utazók:
Így igaz, a www.aircoach.ie honlapja nem volt teljesen egyértelmű számomra.
Kösz a pontosítást!
mrandor
Egy november végi rendhagyó repkedés naplója. A kedvezőtlen időjárás miatt az egyik út felét busszal kellett megtenni. Szereplők:BTS - PozsonyHHN- Frankfurt HahnDUB - DublinSTN – London StanstedZQW - Saarbrücken, a kakukktojásés újraHHNBTSés a szerző   November 24.…..
A fapados légitársaságok többségénél nincs törzsutas kártya, nem lehet mérföldeket gyűjteni, nem tartják számon a megtett utakat. Ha valaki mégis szeretne emlékezni később is egy-egy megtett útjára, vagy csupán érdekli, hogy eddig hányszor, hova, milyen géppel  repült,…..