Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dián Tamás fdfd

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor írtunk már mi is a Notebook.hu-ról, most a legújabb információt is megosztjuk: a nemrégiben felszámolás alá került cég új kézbe került. A raktárkészlet megmaradt darabaiból a pórul járt hitelezőket probálják keilégíteni (az ilyesmi nem szokott sikerülni), a…..
Annyi rosszat voltunk kénytelenek közölni róluk. Annyi jogosnak tűnő panaszt, ügyféllel való packázást, nemtörődömséget. És végre eljött a nap, amikor - szokásunkkal ellentétben - nyiltan szembe kell fordulnunk a felháborodott Naiv Ügyféllel, és azt mondani neki: ez nekünk -…..
  Zoltán fotója bizonyítja, hogy a Baross utcai Közlekedési Hivatal közszolgái megelégelték a vélemény vizelettel való kinyilvánítását. A kapura kihelyezett kreatív backdoor üzenet írásban és egy részletgazdag rajzzal is felhívja a figyelmet a helytelen vizeletürítési…..
A töltőkártyás csalás egy újabb válfaja, ezúttal csajok nélkül. Andrást az ismeretlen számról hívó idegen arról próbálta meggyőzni, hogy egy ismerőse bajba került, úgyhogy gyorsan töltse föl a telefonjukat 3000 Ft-al, különben nem tudnak telefonálni. A nem létező…..