Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a Nő (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre rájöttem hogy annyi időn keresztül csak hamis álmokat kergettem. Csodáltam, szerettem, tökéletesnek láttam és szinte istenítettem valakit, akit talán sosem ismertem. Mert az az ember, akiért mindenemet odaadtam volna , az az ember ,akit én láttam benne, nem létezik... mert Ő…..
A sárga szoba titka 2009.01.07 14:01:00
Ágyban fekve filmeztünk. Szeretek hozzábújni, imádom az illatát, mindig felizgat a bőre, a tapintása. Szeretem simogatni, csak cirógatni a testét, a mellkasát, a karját, a nyakát. Szerettem volna csókokkal elhalmozni, végigfuttatni a nyelvem hegyét az egész testén, de most nem…..
Élni nehéz Gondolatok 2009.02.15 13:38:00
 Gondolatok. Az ember legnagyobb ajándéka, amit kaphatott odafentről. Ez különbözteti meg az állatoktól és az embertársaitól is. Hogy gondolkodik, hogy elmélázik az élet apró-cseprő és néha eget rengető gondolatain.De valóban mindig adomány a gondolataink feletti…..
a Nő (törölt) 2009.02.20 12:52:57
Agyvihar Szerinted kövér vagyok? 2009.02.10 20:14:00
Nemrég láttam egy előadást, ahol különböző etikai kérdéseket feszegettek az előadók. Hogyan viselkedjen az ember, ha a kormány üldözi és bebörtönzi az ellenzékieket? Bújtatni kell-e őket, vagy fel kell-e őket adni, mert azt diktálja a törvény? Minden parancsot végre kell-e…..
a Nő (törölt) 2009.02.11 09:31:07
@Tarkin kormányzó: Hogy mitől különleges egy nő?...hm..ezek szerint nem sok közöd volt hozzájuk..:)na, jó, bocs ne szívd mellre...
Szerintem amúgy személyiségektől, kapcsolatoktól és helyzetektől függ az, hogy erre a kérdésre mi a jó válasz. Nem mindig a válasz érdekel ám minket, Nőket..hanem maga a reakció, amit a kérdés kivált. Tudod mi a legjobb válasz erre? Egy ölelés, puszi....
a Nő (törölt) 2009.02.11 11:13:29
@mustang: Igazad van, itt nem a kérdés a lényeg, hanem ami mögötte van..csak tudod pasik nagy hibája, hogy ők nem látják a "mögöttét". Mert egyszerűen gondolkoznak (nem bántásból mondom), ők azt értelmezik, azt fogadják, amit hallanak!És azt szó szerint.
Amúgy nálunk meg pont fordítva van: Párom 120, én 60..:) elkezdtem utána hízni, és én is jöttem a hülyeséggel: "Kövér vagyok?" Erre egyszerűen rám nézett, és kiröhögött..:D Jogos...hülye kérdésre, hülye válasz.