Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andiH

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos, nem sajnos az úpécé döntött, majd el kellett búcsúzni – immár pár hete – a Rai Uno-tól. Hogy erről írni is lehetne, akkor ugrott be, amikor az alábbi posztot olvasgattam.Alessandro di Pietro, a snájdig Csak megerősítés volt a Mélypontban eltöltött…..
Nyilvánosságra hozták a halottak részleges névsorát. Ebből kiderül, hogy a halottak között romániai halottak is vannak.A román sajtó szerint öt áldozatról van szó. Az Evenimentul Zilei azt írja, hogy hárman egy család tagjai. Továbbá egy román lány és egy nő halálát…..
L’Aquila városát és környékét - a tegnapi nagyszerejú földrengés után - újabb, jóval kisebb erejű földrengés rázta meg az éjszaka. A földmozgás a Richter-skálán 3,8-as erősségű volt. Ennek a mozgásnak a következményeként újabb áldozatok nincsenek.A városban és…..
A töltőkártyás csalás egy újabb válfaja, ezúttal csajok nélkül. Andrást az ismeretlen számról hívó idegen arról próbálta meggyőzni, hogy egy ismerőse bajba került, úgyhogy gyorsan töltse föl a telefonjukat 3000 Ft-al, különben nem tudnak telefonálni. A nem létező…..