Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holdN

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016. január 1-jétől egyesítik a családsegítő központokat és a gyermekjóléti szolgáltatókat. A pár hete hatályba lépett, teljesen új gyermekvédelmi alapellátási rendszer a szegénységben élő családoknak az életét jelentősen befolyásolja, tehát érdemes áttekinteni, mire számíthatunk. Blogsorozatunk…..
holdN 2016.02.02 08:14:15
@Advanced Flight: Olvass és értelmezz....
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
Fekete Pákószül: Lapide Oludayo(1976 Ibadan, Nigéria – 2010 Telki, Magyarország)-néprajztudós, kulturális antropológus, sakknagymester- Rendkívül gyors lefolyású, gyógyíthatatlan betegségben elhunyt a tudományos publikációiban szerzőként a tekintélyt parancsoló Fekete…..
in my eye A technika csodái 2007.02.23 22:08:00
Olvastam egy nagyon jó cikket. Legalábbis nekem nagyon tetszik. Kb. az én véleményemet tükrözi.És azt hiszem a konkrétumokon túl talán általánosabb tartalmat is takar.Azért szerintem aki nem birka az megtalálhatja azt amire szüksége van. Bár a kínálat korlátok közé szorítja a…..
in my eye Aktuális érdekességek 2007.02.23 18:29:00
Üdvözlök Mindenkit!Igazából valami olyasmit keresek ahol kibosszankodhatom magam. Főleg az olyan dolgokon amit nem értek, hogy MIÉRT? vagy értek ugyan, de nehezen fogadom el mert kiábrándít a naivságomból vagy csak úgy egyszerűen bosszant.Itt van például ez a móri történet! Mi…..