Regisztráció Blogot indítok
Adatok
settapesoundoff

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdemtelenül jól bánik a Tesco - az ír Tesco legalábbis - Magyarországgal: azt a hamis képet keltik a vásárlókban, hogy Pumaföld egy ugyanolyan príma gasztronómiai fészek, mint egy olasz nagyváros. Balapety egy ír hipermarketben vásárolt olasz szalámiválogatást fotózott le, a…..
  Kedves Gyerekek, a cím magáért beszél, nem is tennék hozzá semmit. Már nagyon sokan követeltétek a coelhós posztot. A szerzőktől elnézést - a legtöbb dőltbetűt kiszedtem, megtaláljuk mi a modorosságokat magunk is, és tudjuk, hogy tisztában voltatok vele és direkt volt…..
settapesoundoff 2009.12.01 17:31:58
@Modor Tibi: az Káchlus és belo orizoncsi, te szánalmas tudatlan senki, és még te mered magadat kultúúráltnak tartani? ajánlom hogy olvass inkább koéjut.

egyébként óóóóóóriási kategória a Coelho rajongó (koelju rajongu)imádom, ártalmatlan fajta, egyszerű rábeszélni (bármire ráveszed, csak egy kis ezobio egy kis "filozófia" és mehet), viszont (a női egyedek) asszem elég modorosak a szexben, így pedig már értelmét veszti a rábeszélés, és annál unalmasabb és idegesítőbb beszélgetni vele hogy megérje, meg az üres de elgondolkodó tekintetével találkozni elég hátborzongató érzés.

nagyon nagy poszt
Arnold Schwarzenegger a 80-as évek legjobb, legismertebb akcióhőse volt. A 90-es évek középére kicsit megkopott a neve, de ettől függetlenül jól tartotta magát és élvezhető filmeket tett le az asztalra. Az Osztrák Tölgynek ha csak lehetősége volt, feltette a napszemcsit vagy…..
settapesoundoff 2009.10.10 14:26:23
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
Ha valaki ideges, feszült, nem találja önmagát, az csak egyen meg egy Margheritát és minden kerek lesz. Ha más nincs, akkor az illető csak gondoljon erre a pizzára és rögtön másképp fogja látni a világot. Mellé egy kis bor, és ha lehet, még kerekebb lesz minden. Próbáljuk meg…..
A Magyar Telekom Mindennapihősök karrieroldalára készített kisfilmet az Akció-Nxs. Érdekes, hogy online-ra ennyi pénzt szántak Téék, látszik, hogy nagyon komoly munka van mögötte. A végeredményt illetően a szerkesztőség némiképp megosztott, de mondja el, ön mit gondol…..
Minden bizonnyal sokan emlékeztek a Rossz helyen parkolt, kiszúrták a kerekeit című posztra. Az autó tulajdonosa, Ördög megtisztelt minket válaszával és bár érzek némi sértődöttséget a szavaiban, becsületére váljék, hogy elismeri a felelősségét a szabálytalan parkolás…..
settapesoundoff 2009.02.13 16:43:52
öcsém...
elolvastam pár kommentet, biztos nem mindenki, de a legtöbb ember azért fikázza ezt az arcot, mert legszívesebben ő állna oda, sőt más trabantjának a tetejére a saját
b@szott nagy terepjárójával, csak neki nincs, és ez kegyetlenül zavarja... madarak...
egyébként nem tűnt fel, hogy bp-en MINDENKI azt gondolja hogy ő az atyaúristen és a másik nem tud vezetni stb..., ember! közben a másik autóban ülő ugyanezt gondolja rólad. mindenki mindenkiről. értsétek meg kénytelenek vagyunk elviselni egymást és a sok autót mert szinte mindenkinek van.
... és mindenki szabálytalankodik, mert muszáj, nincs parkolóhely, szar a város szerkezete, gány a bkv, meg amúgy is mindenki autóval akar járni mert az olyan király...
1 hét Nápoly mindenkinek!!
 Nem gondoltam volna, hogy ebből egyszer poszt lesz, de a Sportklub riporterein az utóbbi időben annyiszor húztam fel magam, hogy az már talán megér egy bejegyzést. Először is előrevetítem, hogy borzasztó hálás vagyok a csatornának azért, hogy műsorára vette az Olasz Kupát,…..
settapesoundoff 2009.02.06 01:55:52
ahooo!
itt szerintem az a baj, hogy közben ezek hihetetlenlatinosanlazán próbálják előadni az egészet gondolva, ezt így kell. egyébként sehol semmilyen országban nem bírják kiejteni a neveket, és legtöbbször ez felvállalják. ebben semmi gáz meg kéne szabadulni a kisebbségi komplexusoktol és vállalni a magyar stílust végre (bazmeg)... a ciki az, hogy milyen egy felkészületlen
f@sz az ilyen! próbál májerkedni, de minek, még a fáradtságot sem veszi hogy 1 óra olasz tévét nézzen, és utána latinkodjon... ha már muszáj neki...
egyébként én azt támogatom, hogy mindenki úgy mondja ki ahogy bírja azt kész. kasszánó, ronáldó, adriánó, henri, satöbbi de erőlködve baromságokat beszélni nem kell.
e daaaje calogero!
A cikk 2009 elején íródott, de tanulsága a DJ szövetségről, azt hiszem időtálló. „A Moulin Rouge-ban tartott sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője és több, a szakma által elismert lemezlovas Voksán Virág, DJ Newl, Spigiboy, 5Vös és…..
settapesoundoff 2009.01.29 20:05:39
@kártékony: teljesen igazad van, ezek az emberek nyilván valami pénzt akarnak az egészből, dj vizsga... beszélő dj.... besz@rok
csak az utóirattal nem értek egyet, szerintem ez a csaj kifejezetten ronda, de ez legyen az én bajom
w Rocket ’n’ Roll 2009.01.28 05:30:00
1944 szeptemberében London lakói arra lettek figyelmesek, hogy bizonyos épületek minden előjel nélkül felrobbantak. Se német bombázót nem láttak, se a régi, megszokott V-1 lövedékek zúgását nem hallották, csak a robbanást. Churchill kormánya előbb gázrobbanásokról beszélt,…..