Regisztráció Blogot indítok
Adatok
binary

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fintess guru Update Norbi a Facebook oldalán közzétett, egy autós-kerékpáros véleménye az autósoknak címen írt posztjában jól beolvas a négykerekű benzifalókban terpeszkedő, zabáló, bagózó, bringásokat inzultáló autósoknak, amit változatlan formában adunk közre.…..
binary 2014.07.08 22:09:19
Ritka, mint a fehér holló, mi? Az amerikai katonai terepjáróból lebutított, értelmetlenül pöffeszkedő városi szörny - ami mérete és fogyasztása mellett leginkább tulajdonosainak viselkedéséről híres - pár éve megalkotta saját biciklijét. A HUMMER bringa a márkához illően…..
Beleférne a Sydney-i Opera hússzor, a Pentagon háromszor, van benne egy teljes mediterrán falu, vízipark, több szálloda – ez a világ legnagyobb épülete. Természetesen Kínában, hol máshol is lehetne? A kínai Szecsuan tartományban található Csengdu városában nem nagyon kell…..
Hungarian Cycle Chic Napi cuki 2011.05.20 12:43:00
Vajon az öve alatt tartja az u-lakatot a kisklambó?..
Megszületett a végeredmény, szavazataitok alapján a következő két kép nyert. Gratulálunk a nyertes fotó készítőinek és az ifjú bringásoknak. Reméljük majd pár év múlva ők készítik majd a legjobb képeket a cyclechic.hu -ra! A nyeremények ügyében a Dotty.hu honlapján…..